GS 249 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prvi put vozio novim motorom 50-60km ,sume ,blata i uzivanja ;D .Prije ovog motora sam svakodnevno vozio 125 2T istim putevima i razlika je bas velika ,puno snage na malim obrtajima dosta olaksava voznju na ekstremnim usponima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 3, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuuuuuu kakvo akcijasenje !!! Toooblaaaa ;D ;D ;D Komaaaaa kad ce vise taj EXC ? ;D Jesam li ja to dobro razumeo... Narucio si EXC-a? Nee, vec ocu Komi da otmem ;D Danas sam se prvi put vozio novim motorom 50-60km ,sume ,blata i uzivanja ;D .Prije ovog motora sam svakodnevno vozio 125 2T istim putevima i razlika je bas velika ,puno snage na malim obrtajima dosta olaksava voznju na ekstremnim usponima. Leeeeeeeeeeeeeeeepooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuuuuuu kakvo akcijasenje !!! Toooblaaaa ;D ;D ;D Komaaaaa kad ce vise taj EXC ? ;D Jesam li ja to dobro razumeo... Narucio si EXC-a? Nee, vec ocu Komi da otmem ;D Danas sam se prvi put vozio novim motorom 50-60km ,sume ,blata i uzivanja ;D .Prije ovog motora sam svakodnevno vozio 125 2T istim putevima i razlika je bas velika ,puno snage na malim obrtajima dosta olaksava voznju na ekstremnim usponima. Leeeeeeeeeeeeeeeepooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kad otmes Komi motor dodi na jednu off road voznju po Romaniji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 4, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan lepa ti nova igracka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Decembar 4, 2009 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzivanje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prvi put vozio novim motorom Najzad SaNgarepa! Srecno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prvi put vozio novim motorom Najzad SaNgarepa! Srecno !! Hvala druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na narandzastoj masini ! I jesi li ga proterao kroz ovaj potok na kraju? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Романија је нестварна! Вања, сад нема препреке за тебе! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 4, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom nova makina!, i evo ti prilog da malo skidas fore preko zime ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobra testera, u zdravlju da je vozis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 4, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuuuuuu kakvo akcijasenje !!! Toooblaaaa ;D ;D ;D Komaaaaa kad ce vise taj EXC ? ;D Jesam li ja to dobro razumeo... Narucio si EXC-a? Nee, vec ocu Komi da otmem ;D Danas sam se prvi put vozio novim motorom 50-60km ,sume ,blata i uzivanja ;D .Prije ovog motora sam svakodnevno vozio 125 2T istim putevima i razlika je bas velika ,puno snage na malim obrtajima dosta olaksava voznju na ekstremnim usponima. Leeeeeeeeeeeeeeeepooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Kad otmes Komi motor dodi na jednu off road voznju po Romaniji! Ooooo da ;D ;D ;D Danas sam se prvi put vozio novim motorom Najzad SaNgarepa! Srecno !! Ocu i ja SaNgarepuuuuu !!! ;D ;D ;D Nek je sa srecom nova makina!, i evo ti prilog da malo skidas fore preko zime ;D mmmmmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna masina Vanja-uzivaj kad mozes.. . A i tereni po kojima vozis su super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna masina Vanja-uzivaj kad mozes.. . A i tereni po kojima vozis su super... Terena za voznju kod mene ima napretek ;D mozemo na proljece organizovati neku voznju. Sto se tice uzivanja ,ja sam isti osmjeh imao na licu posle voznje i sa losijim motorima ,vazna je volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja danas malo u voznji... Blata koliko hoces!!! ;D Nije mi bilo dovoljno sto sam se citav dan klizao po sumi... Nego odlucim da krenem kuci nekim potocicem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Terena za voznju kod mene ima napretek ;D mozemo na proljece organizovati neku voznju. Sto se tice uzivanja ,ja sam isti osmjeh imao na licu posle voznje i sa losijim motorima ,vazna je volja E ova ti je prava ! Cestitam na novoj igracki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja danas malo u voznji... Blata koliko hoces!!! ;D Nije mi bilo dovoljno sto sam se citav dan klizao po sumi... Nego odlucim da krenem kuci nekim potocicem... ;D Ivane imas li ti slauf i misice? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije hladno za kupanje ? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 4, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kolka baraaaaaa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Terena za voznju kod mene ima napretek ;D mozemo na proljece organizovati neku voznju. Sto se tice uzivanja ,ja sam isti osmjeh imao na licu posle voznje i sa losijim motorima ,vazna je volja Potpuno se slazem sa tobom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6361 Napisano Decembar 4, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan sta bude motoru kad ga vrelog potopis u tako ledenu vodu, ne hvataju ga grcevi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ivane imas li ti slauf i misice? ;D Kao mali sam trenirao vaterpolo!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan kolka baraaaaaa ;D ;D ;D Ma ti si looooood !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolka baraaaaaa ;D ;D ;D Ma ti si looooood !!! ;D ;D ;D Imam napismeno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...