TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I kad se spustismo docekao nas je upaljen rostilj i najbolji Pancevacki kuvar RADE ( inace vlasnik kafane MKK club iz Panceva ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo voznje je bio najbolji po misljenju svih pokislih ucesnika u nedeljnom desavanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan detalj - Honda CB ... i pretsednik kluba Gedeon Alpha su uvelicali ovonedeljno desavanje i kud neko spomenu da takav motor nemoze gore po ovom vremenu, popeo ga covek na Guduricki uz dve dobre gume i dve noge, iz prvog pokusaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan E onda sam ja hteo da isprobam klincev TS 125 i stao na crtu sa Fufijevim Tenkicem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje sam startovao i odma ga zatvorio, tako da je prva krivina bila moja i dobar deo trke. Pred sam cilj ( dogovorismo se dokle ) na jednoj blagoj krivini prekrivenoj mokrim liscem i malo duzim pravcem iza nje ( i pravac je prekriven tepihom od mokrog lisca ) proleti tenkic pored mene i udjosmo u cilj u 3 sekunde. Priznajem poraz, ali sam odusevljen kako ide klinceva 125 naspram tenkica od 400ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, super voznjica. Mi smo isto sumarili u nedelju, kisa padala pa prestala ali vlage i i blata koliko hoecs. Evo malo slika iz Valjevskog kraja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i vama, vi bas terate zestok off road. Kod nas kad se neko odmetne u blato i potoke nema ko da slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan koliko se meni cini i XT 660 R /X IMAJIU ISTU STVAR SA AUSPUHOM PA SU OPET UPOTREBLJIVI I NIKO NEMA ZAMJERKU TOME Meni je štitnik ispod mašine sav izubijan, udario sam ga dva puta kada sam prelazio prugu, jednom kada sam se spuštao niz stepenice (prvi stepenik je malo viši), jednom se nasadio svom težinom kada mi je zadnji točak upao u kanal (koji nisam video) i jednom mi se otkinuo šraf koji ga drži... E, sad, da je grana ispod mašine verujem da bih je do sada otkinuo ili propisno ulubio a da ne pominjem što bi mi klirens bio manji... ne bih smo ni preko balvana da prelazim kao sada... Na to sam mislio kada sam reko ograničena upotrebljivost... Bajdvej, fantastične fotke i odlični tereni u šumi... milina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6365 Napisano Novembar 9, 2009 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Auuu ljudi, pa vi bas cepate offroad. Podjose mi bale na usta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan enduro sekcija radi pun gas! ;D mi smo juce raskopali testere,kawa skroz puna generalna ,a honda klip i onda samo vatra ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan @koma Почињем да бринем за вас... Као да имате прве симптоме овог свињског грипа: тражите каљуге! Ако се појачано плашиш ножа и ноћне море су ти чварци и кавурма - трк код лекара! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @koma Почињем да бринем за вас... Као да имате прве симптоме овог свињског грипа: тражите каљуге! Ако се појачано плашиш ножа и ноћне море су ти чварци и кавурма - трк код лекара! Kakav bre grip, nece svincici na nas, mi smo ortaci sa njima i zajedno se kesamo u blatu ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 9, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ton a vi? http://www.youtube.com/watch?v=4VlI3S30iuY&feature=fvw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan jos se ponedje radi generalna, tacnije karike i klip, a bogami morace i amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Novembar 9, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan @koma Почињем да бринем за вас... Као да имате прве симптоме овог свињског грипа: тражите каљуге! Ако се појачано плашиш ножа и ноћне море су ти чварци и кавурма - трк код лекара! Kakav bre grip, nece svincici na nas, mi smo ortaci sa njima i zajedno se kesamo u blatu ;D ;D Debeli bre, koji bre mi, jesi video kako mi stoji žuto, nemoj da govoriš u množini, vidiš da sam ko maneken. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 10, 2009 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @koma Почињем да бринем за вас... Као да имате прве симптоме овог свињског грипа: тражите каљуге! Ако се појачано плашиш ножа и ноћне море су ти чварци и кавурма - трк код лекара! Debeli bre, koji bre mi, jesi video kako mi stoji žuto, nemoj da govoriš u množini, vidiš da sam ko maneken. Jesi maneken, ali za one XXXXL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uz izvinjenje SPORTAUTU, sad tek pregledah slike od nedelje. Goran je takodje prisustvovao ovonedeljnom desavanju, i malo provozao Varadera, ne bas do Vrha, ali svaki pokusaj, i dobru volju treba ceniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolotrazi sa blatom i liscem mi nisu dozvolili da se ispenjem do gore.Dva puta mi je isklizao motor ,ipak je pretezak na prednjem tocku za takav put(280kg) a i gume su vise putne .Utrosena energija na podizanju motora ubrzo je nadoknadjena odlicnim rostiljem,sve pohvale za organizaciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 13, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vama cast!!!! Mi endurasi se tek zagrevamo:-)))) Sta nas sve do leta ceka:-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos se ponedje radi generalna, tacnije karike i klip, a bogami morace i amortizer... sta je ovo zeleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan sta je ovo zeleno Suzuki RM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan sta je ovo zeleno Suzuki RM 250 2t u losem stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Novembar 14, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo ko voli enduro motore da se uclani u moju grpu na fejsu A i da okaci neke slike, to bar nije tesko i zahteva 2 minuta A da i dodajte me za prijatelja ;D ;D Evo link: http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=74021607042 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Novembar 14, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan sta mu hvali zasto je u losem stanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...