stevo 58 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se V-strom racuna u enduro, onda i ja da se javim! ;D mislim da se ipak svrstava i u off roud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I kao sto rekoh - ENDURO JE MOTOR ZA SVE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan bravoooo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zeljko... Branko sa mojom Hondom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posle voznje po Ravnoj Gori,Rajcu i Cvetanovcima... Duh,Boki,Pedja,Bane i ja... Prosla zima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ti to prezuvas za slikanje ili si naucio neku magiju da vozis po blatu, a ne izblatnjavis se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan to su tajne off roud zanata ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slavkovica... Marko(Xl600) i ja... Ribnica... Gukos... Kadina Luka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan jos koja tura uz brdo ali opet se pokazalo da bez guma nema ni dobre voznje bijela gora 1400m nadmorske visine 37 km krivina makadama uzbrdo ali zato endurom ko iz sale, i sminkeri mogu da voze ako hoce TDM JE IZASAO bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan tudje avanture i afrika je stala tezina dosla joj glave JEDAN GS koji sluzi svrsi evo zasto nevalja piti vodu sa bistrih sumskih potocica kad ste sa drustvom na off roudu zasto biti planinar kad moze i ovako, http://tinypic.com/?t=postupload :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan evo sta se desi kad sa gumom namjenjenom za asvalt podjete po makadamu. ;D Dobro mu stoji ovaj prednji blatobran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno blartobran je super slikacu ga sutra iz profila da vidis kako je dobro ispao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan FREEWIND gole guzice ,bez gaca ali ipak spreman za voznje , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor je zivi dokaz da velicina nije bitna. III mijesto ove godine. YAMAHA WR 450 F stala je ravnopravno rame uz rame sa daleko jacim KTM 690 RELLY izgleda da YAMAHA XTZ 660TENERE NIKAD nece doci na DAKAR, zato sto nije cistokrvni YAMAHIN PROIZVOD, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 18, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ti to prezuvas za slikanje ili si naucio neku magiju da vozis po blatu, a ne izblatnjavis se? To su male tajne velikih majstora... Nego,ajde postavi i ti neke slike pa da vidimo kakav si maneken... Bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan da nije mozda u pitanju onooo. za ono. ;D velicinom i kubikazom vaseg bajka pokazujete vasu licnu velicinu??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano Januar 18, 2009 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna koji je ovo uredjaj nelici mi na navigaciju. a posjeduju ga relly motori Ovo je satelitski radio http://reviews.cnet.com/satellite-radio-tuners/delphi-xm-skyfi2/4505-7873_7-31151802.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo prepucavati se na forumu,odradite to na pp ili kako vec mozete i zelite. Ovo je moj novi mezimac,videcemo na prolece kako ce se pokazati kad mu skinem visak plastikarije i dobije obucu za off. ;D P.S.Smanjite slike,nemaju svi brz internet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lepo prepucavati se na forumu,odradite to na pp ili kako vec mozete i zelite. Ovo je moj novi mezimac,videcemo na prolece kako ce se pokazati kad mu skinem visak plastikarije i dobije obucu za off. ;D P.S.Smanjite slike,nemaju svi brz internet. LIJEPO IZGLEDA A MASINA KAO DA JE dr650 ili licensa pogledaj malo DR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jesic 9 Napisano Januar 18, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Tema je odlična, priključujem se. Jedan sam od onih koji vole enduro, u svim varijantama. Motore vozim tek 4-5 godina i primio sam se prilično. Znate ono-stara želja-nije bilo para, razumevanja još manje i ostalo,znate već. U mojoj skromnoj, naravno lutajućoj karijeri bajkera, normalnoj za sve početnike, prošao sam od 125, preko 600 i sada do 800 ccm. Na kraju sam se pronašao u enduro modelima. Naravno, svi bi mi imali po barem 5 bajkova u garaži kad bi se moglo. Za enduro smatram da je najuniverzalniji motor, naravno zavisno od modela i tipa, ali u globalu, tako je. Svidja mi se njihova jednostavnost, udobnost, prohodnost, robusnost, zvuk i ostalo . . . . . Sada vozim Suzuki DR BIG 800 S,96. Naravno,to je moj prvi enduro i nemam neka velika iskustva sa ostalim modelima, a interesuje me sve. Za Big-a,bar za godinu i po, koliko ga vozim, mogu da kažem da je to jedan poveći enduro, sa udobnim položajem sedenja i udobnim sedištem, pregledan, zadovoljavajuće potrošnje (5,5 l) i maksimalne brzine oko 160 km/h. Za mene zadovoljavajuće snage i voznih osobina. Prohodan je, ali sa svojom težinom, skoro 200 kg nije za neke žešće vratolomije. Takođe, rezervoar je 25 litara, što je vrlo dobro za putovanja, jer sa njim se može preći bogami dosta! Ali, taj isti rezervoar s težinom samog motora, bogami treba držati van asvalta! Koliko znam, oproban je na Dakar-u, odakle i potiče njegov nadimak "Pustinjski ekspres", ali neznam kako se pokazao. Ukoliko neko zna, o tome, ali i o drugim iskustvima u vezi njega, rado bih čuo. I sam sam pokušao voziti van druma i glimiti "Dakar", ali naravno, završio sam na zemlji. Nije da neću više, ali vodim računa jer to zna da košta dosta i živaca i para. Uostalom, enduro vožnja je priča za sebe. Tema je odlična, lepe su vam i slike, ali dajte da malo razgovaramo i o osobinama svih enduro modela i "našim" iskustvima u vezi njih, jer to je prava smisao ove teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...