Kalina 50 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan kopovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan kopovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1030 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 2996 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste ZADOVOLJNI? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Maj 10, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu ! Bravooooo Kaleeeeeeeeeeee !!! :) Hmmmm sto mi ne padne sa neba jedan 450exc !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Kalinu, Uuuuuuuu ! Bravooooo Kaleeeeeeeeeeee !!! :) Hmmmm sto mi ne padne sa neba jedan 450exc !!! ;D ;D ;D Prvo ti je pao s neba GS, pa GS A, pa K, pa sad 800 GS....red je da padne jedan i meni...pa onda mozes opet ti... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 10, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno svaka cast svima! Prelepa voznja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za vozace koji uzivaju van puta nadam se da ce me proci prehlada do sledece nedelje . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 10, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bez recica nista!!!! ;D Zasto Mladen na 2 slici seta "mosticem"? Nego,jeste li vozili po sumici? Ja bio danas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 10, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste ZADOVOLJNI? ??? PREZADOVOLJNI!!! Pre svega moram da naglasim da imam suprugu sa najvecim mudima na svetu ;D Svi su se zapanjili njenom hrabroscu, ukljucujuci tu i mene. Pravi borac! :-* A rboban je moj idol ;D Danasnja voznja nam je bila super, a meni ludilo. Ekipa s kojom obicno vozim drzi upola sporiji tempo od rbobana, Patka i ekipe kada razradjuju novog KTM-a, tako da sam se s vremena na vreme borio za zivot... :o ...sto je dobro Jedino me je grizla savest sto smaram(o) ljude da nas/me cekaju... Priroda je lepa i raznolika, kao sto se moze i videti na fotkama, a rboban je bio pun korisnih saveta za nas gustere. Na tome mu velika hvala! Sada imam konkretno sta da vezbam kao domaci za sledecu seansu jedva cekam... Uglavnom, padah vise puta, borih se koliko sam mogao, negde sam prosao, negde nisam... progutam knedlu, hrabro krenem, pa sta bude... Jos jednom hvala na gostoprimstvu i respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 10, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ;D Bez recica nista!!!! ;D Zasto Mladen na 2 slici seta "mosticem"? Nego,jeste li vozili po sumici? Ja bio danas... skim si isao i kako je bilo , jesi uspeo da se spasis od one male sa brdima ili te opet izmorila . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 10, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Zasto Mladen na 2 slici seta "mosticem"? Vezbe balansa BTW, brustpancer ti je super, "isprobao" sam ga vise puta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zasto Mladen na 2 slici seta "mosticem"? Vezbe balansa BTW, brustpancer ti je super, "isprobao" sam ga vise puta ;D ;D Ihh,FOX je to!!!! ;D Kako se Dr350 nosio sa ona 2 EXC-a,CRF-om i TE-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deyan76 0 Napisano Maj 11, 2009 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Maj 11, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan skim si isao i kako je bilo , jesi uspeo da se spasis od one male sa brdima ili te opet izmorila . ;D Moj verni Xr i ja,sami!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan skim si isao i kako je bilo , jesi uspeo da se spasis od one male sa brdima ili te opet izmorila . ;D Moj verni Xr i ja,sami!!! ;D izvini ja sam onaj dan pao od umora tako da nisam ni stigao da se ispricam sa tobom , jel radis ti preko nedelje pa ti je vikend samo slobodan ili ima i drugih kombinacija radnim danima . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 11, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Kako se Dr350 nosio sa ona 2 EXC-a,CRF-om i TE-om? Ma brate... Nije mi bilo dobro... Oni ljudi ozbiljno voze ozbiljne motore i dok ja prezivljavam, oni se smaraju... Besmisleno za porediti...i pomalo pateticno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 11, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se Dr350 nosio sa ona 2 EXC-a,CRF-om i TE-om? Ma brate... Nije mi bilo dobro... Oni ljudi ozbiljno voze ozbiljne motore i dok ja prezivljavam, oni se smaraju... Besmisleno za porediti...i pomalo pateticno ;D tako je meni prosle nedelje bilo kod ivana , jos nisu hteli da se voze bez mene a hteo sam lepo da se vratim do kola i da ih pustim da se izvozaju jer sam ih samo usporavao i smarali su se samnom . ne oni krajnje drugarski ili svi u voznju ili svi kuci , vozi staces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste ZADOVOLJNI? ??? PREZADOVOLJNI!!! Pre svega moram da naglasim da imam suprugu sa najvecim mudima na svetu ;D Svi su se zapanjili njenom hrabroscu, ukljucujuci tu i mene. Pravi borac! :-* A rboban je moj idol ;D Danasnja voznja nam je bila super, a meni ludilo. Ekipa s kojom obicno vozim drzi upola sporiji tempo od rbobana, Patka i ekipe kada razradjuju novog KTM-a, tako da sam se s vremena na vreme borio za zivot... :o ...sto je dobro Jedino me je grizla savest sto smaram(o) ljude da nas/me cekaju... Priroda je lepa i raznolika, kao sto se moze i videti na fotkama, a rboban je bio pun korisnih saveta za nas gustere. Na tome mu velika hvala! Sada imam konkretno sta da vezbam kao domaci za sledecu seansu jedva cekam... Uglavnom, padah vise puta, borih se koliko sam mogao, negde sam prosao, negde nisam... progutam knedlu, hrabro krenem, pa sta bude... Jos jednom hvala na gostoprimstvu i respect Mladene, Mladene ... cuvaj se ovakvih izjava ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Maj 12, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan evo jos poneka slika od vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 12, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mladene, Mladene ... cuvaj se ovakvih izjava ;D Zasto, nisam razumeo, sta sam rekao? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 13, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mladene, Mladene ... cuvaj se ovakvih izjava ;D Zasto, nisam razumeo, sta sam rekao? ??? Mislio sam na deo gde pominjes najveca muda. ;D Šala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 13, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Mladene, Mladene ... cuvaj se ovakvih izjava ;D Zasto, nisam razumeo, sta sam rekao? ??? Mislio sam na deo gde pominjes najveca muda. ;D Šala ! Aha, hehe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas konacno posle prehlade vozio malo motor po njivama oko panceva mogu reci samo da posle onih uspona kod ivana ovo je tako lako , naravno da nije bobana i ivana bilo na terenima u okolini ljiga da prenesu iskustvo tesko da bi nesto ukapirao . za sutra posle podne planiram opet malo voznje po njivama u pancevackom ataru , necu da idem ponovo kod ivana dok se nenaviknem malo na motor . bobane cizme su mi jeko lepo legle tako da sam i njih isprobao danas , p.s. sto mi nisi rekao da za kvacilo ima sraf za stelovanje na rucici danas mi je mnogo lakse islo odvajanje i kretanje pod malim gasom .. jedino sam dobio prigovor da sam mnogo otpustio zadnju oprugu i da je mekan pozadi pa cu sutra probati da vratim nazad i vidim ponovo dali je bilo neskustvo ili ipak mnogo visok za mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 16, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan A mogli bismo i zajedno sutra da se vozimo, svi su na nekim trkama Ako si za, mogli bismo da se nadjemo na stazi u Pancevu ili u gradu, da se malo nalozimo, pa u voznju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Maj 16, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu posle 14 h moram da probam da zategnem oprugu malo , staza znas gde je mada koliko sam cuo pre podne ce biti guzva , ako ti odgovara javimi se sutra pusticu ti broj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...