Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Joj sto volim da udjem blatnjav, u fensi apartman.  ;D

Gile,

Jes vala bas..prosirio sam horizonte definitivno  8)

a i poludeo nacisto..nerviram se samo sto ide hebena zima..

sa f motorom sam samo mrzeo makadam..

post-6140-12879097177809_thumb.jpg

post-6140-12879097179598_thumb.jpg

post-6140-12879097180404_thumb.jpg

post-6140-12879097181047_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2479 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

dok sam imao ST ,pokusao sam da pratim druga na cvaji.....slomio sam se posle 15min.....

To je kao kad novorodjenche oce da trci odma.. ne moze.. mora da je usavladas..

I ja juce umalo ne polomih nogu, ewo sad imam finu modricu, na tren sam izgubio kontrolu u blatnjavoj krivini ali srecom se izborih sa azdahom..  :-\

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

dok sam imao ST ,pokusao sam da pratim druga na cvaji.....slomio sam se posle 15min.....

To je kao kad novorodjenche oce da trci odma.. ne moze.. mora da je usavladas..

I ja juce umalo ne polomih nogu, ewo sad imam finu modricu, na tren sam izgubio kontrolu u blatnjavoj krivini ali srecom se izborih sa azdahom..  :-\

ko razumem ja da iskustvo znaci mnogo ali jednostavno neki motori nisu pravljeni za nesto.

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

http://www.rajac.rs/

Nije lose mesto za okupljanje.

U blizini Rajca i Suvobora je Ravna Gora a preko Maljena se moze i do Divcibara.

Ako ima zainteresovanih,raspitacu se za brojeve telefona ugostitelja koji pruzaju smestaj i ovde postaviti.

Cini mi se,da se cene krecu od 500 do 700 dinara u Planinarskom domu i Odmaralistu postanske stedionice.

Za Odmaralište REIK-a Kolubara ,nisam siguran-mislim da je nesto skuplje...

Ako bude interesovanja za okupljanje na Rajcu,sve se moze organizovati preko foruma-izmedju zainteresovanih forumasa...

Ja se ne bih bavio organizacijom jer nisam bas vican takvim poslovima... :D

Radije bih uzivao kao obican ucesnik. :)

Evo uzeo sam broj telefona Planinskog Doma...

064/122-49-42

Rajko

Sta bi na kraju sa ovom idejom? Zamrla ili postoji druga tema? Ako postoji okacite link.

Inace moze sasvim lepo da se kampuje u okolini planinarskog doma, uz koriscenje sanitarnog cvora doma, jedino sto je pitanje kakvu kamp opremu imate posto je sada nocu gore dosta hladno.

• Drug član, 1413 postova
  • Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

U blizini Rajca i Suvobora je Ravna Gora a preko Maljena se moze i do Divcibara.

Ako ima zainteresovanih,raspitacu se za brojeve telefona ugostitelja koji pruzaju smestaj i ovde postaviti.

Cini mi se,da se cene krecu od 500 do 700 dinara u Planinarskom domu i Odmaralistu postanske stedionice.

Ako bude interesovanja za okupljanje na Rajcu,sve se moze organizovati preko foruma-izmedju zainteresovanih forumasa...

064/122-49-42

Rajko

Sta bi na kraju sa ovom idejom? Zamrla ili postoji druga tema? Ako postoji okacite link.

Inace moze sasvim lepo da se kampuje u okolini planinarskog doma, uz koriscenje sanitarnog cvora doma, jedino sto je pitanje kakvu kamp opremu imate posto je sada nocu gore dosta hladno.

nije mrtva, u fazi je razrade :)

• Zainteresovan, 560 postova

064/122-49-42

Rajko

Zdravo druze...

Posto vidim da si boravio na Rajcu...

Jesi li bio motorom i koliko dobro poznajes terene na Rajcu i okolnim brdima?

Zdravo druze...

Posto vidim da si boravio na Rajcu...

Jesi li bio motorom i koliko dobro poznajes terene na Rajcu i okolnim brdima?

Pa dosta puta sam boravio na Rajcu,ali nazalost ne poznajem bas najbolje puteve. Dolazio sam kao planinar i orijentirac(orijentiring takmicenja koja uglavnom organizuje PD Pobeda ciji je ujedno i planinarski dom). Uglavnom su to delovi koje pokriva karta za takmicenje (sto i nije neka preterana povrsina za motore) i put za Ravnu Goru koji je dobro obelezen planinarskom markacijom(ili je bar ranije bio) tako da i nije neki problem pratiti ga.

Mislim da je davno proslo vreme za kampovanje, ja se sada ne bih usudio da kampujem

Pa pazi ne mora nuzno da znaci, sve je samo pitanje opreme. Npr. posedujem sator i vrecu za ekstremne uslove u kojima i u snegu nije problem boraviti. E sad druga je prica sto to vecina nema i/ili im je dosta neudobno i neprakticno resenje. Da se razumemo i ja bih verovatno otisao u neki od smestaja.

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Slazem se, pa planinari koji idu na Mont Everest ne spavaju u hotelima :) Ali takvu opremu retko ko ima, a realno je malo kome i potrebna. Ja imam letnji sator i vrecu sa konforom 8-15C, ipak to nije za septembar u planini.

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ljudi, noću je u TRI PM hladno na planini, pogotovo sada :) Ko god razmišlja o kampovanju, moj drugarski savet je da taj plan odloži za jul sledeće godine :) Sada, isključivo neki smeštaj u toplom krevetu :)

Nisam uopšte neki konformista, rado kampujem, spavam "gde god", čak ni na konzerve za ceo dan nisam gadljiv. No, sada nije vreme... :)

• Zainteresovan, 560 postova

Ja se sutra nalazim na Rajcu,sa drugarom iz G.Milanovca...

Odande,opusteno-gde nas put nanese.

Iz Ljiga krecem oko pola 11...

Ima li nekoga iz okoline,da je raspolozen za voznju?

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ljudi, noću je u TRI PM hladno na planini, pogotovo sada :) Ko god razmišlja o kampovanju, moj drugarski savet je da taj plan odloži za jul sledeće godine :) Sada, isključivo neki smeštaj u toplom krevetu :)

Nisam uopšte neki konformista, rado kampujem, spavam "gde god", čak ni na konzerve za ceo dan nisam gadljiv. No, sada nije vreme... :)

Nije tako hladno bre :) ne preteruj! Mi smo bili proslog vikenda na Kucajskim i spavali u satorima. Drugu noc je bio potop i gusta magla... spavao sam kao beba!

• Drug član, 1520 postova
  • Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640

Nije tako hladno bre :) ne preteruj! Mi smo bili proslog vikenda na Kucajskim i spavali u satorima. Drugu noc je bio potop i gusta magla... spavao sam kao beba!

Да ли си спавао у правом шатору или у оном твом Аваксу?  :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Lalajko, imam ja NEKI šator i NEKU vreću za spavanje ... :) Kod Kepe mi nije bilo nešto posebno hladno, a celu noć je padala kiša i ujutro bila magla. No, to je bilo pre mesec dana. Pre podne smo šetali u dugim rukavima i jaknama. Mislim da bih se u oktobru smrzao. Bar ja :)

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ovo sto sleduje nije off, jer se cesto desava na enduro putovanjima! :)

B@ne, bio sam u Awacs-u, pokazao se vise nego sjajno! Manji je od McKinley-a pa se lakse zagreje, da ne pricam o postavljanju i sklapanju. Takodje, dobili smo savet da u vreci za spavanje ne spavamo sa duksom i trenerkom dole vec samo u majici i gacama. Tako se lakse oslobadja toplota za grejanje vrece. Savet je zaista ispravan - te ledene kisne noci u planini sam otkopcavao vrecu jer mi je bilo VRUCINA! A moja vreca je letnja, kupljena u Intersportu za 1500 dinara. Mogu da zamislim sa onim od 50-60e za do -10... tacno ne bih mogao da spavam od vrucine.

Ovo sto sleduje nije off, jer se cesto desava na enduro putovanjima! :)

B@ne, bio sam u Awacs-u, pokazao se vise nego sjajno! Manji je od McKinley-a pa se lakse zagreje, da ne pricam o postavljanju i sklapanju. Takodje, dobili smo savet da u vreci za spavanje ne spavamo sa duksom i trenerkom dole vec samo u majici i gacama. Tako se lakse oslobadja toplota za grejanje vrece. Savet je zaista ispravan - te ledene kisne noci u planini sam otkopcavao vrecu jer mi je bilo VRUCINA! A moja vreca je letnja, kupljena u Intersportu za 1500 dinara. Mogu da zamislim sa onim od 50-60e za do -10... tacno ne bih mogao da spavam od vrucine.

Upravo tako.  ;) Ali otvoris vrecu malo izluftiras i nastavis kunt.

Nego da se manemo sporednih stvari, hoce li se sta organizovati i da li ce biti mesta za nas pocetnike sa kravama?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja