Abdullah100k 8 Napisano Septembar 13, 2010 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=CW30XSr27is 1.02 minut Pa kako pade, odavde mi izgleda kao da je tu ravno.... a izgleda se dobro olomiJo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jes ravno, 4 metra pred krivinu trag ostade od proklizavanja prednjeg tocka. Drugar nezna sta je uradio, misli da je kocio, a prejaka mu prednja kocnica Ja imam utisak da ga je voznja ponela i on je mislio da je vec u krivini ( pa ga je motao a u isto vreme nabo prednju jer je imao utisak da je prebrzo usao. Sad mu na kontroli rekose da je sve uredu, pa mogu i da se nasalim ( a i njemu sam reko - Isprevrtao si se ko srndac u trku kad naleti na 7,9 mm - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 13, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pad djeluje kao da je zbog prednje, da je previse stisnuo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Septembar 19, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slicica moje voznje, u pitanju je samo delic Kucajskih planina, ima tu jos puno materijala, ako vam se svidi, bice jos. Ovo je tunel gde je nekad isao voz ćira, dugacak je 3 km. Nekadasnja trasa te pruge je sada makadam, tako da je Ćiru zamenio DRZ Iako sam bio sam, resio sam da prodjem kroz njega, prilicno jezivo iskustvo, negde na polovini tunela je tolika magla, da se jedva vidi put. sa druge strane tunela: nekadasnja pruga: Na kraju svratio i do aerodroma Davidovac, da se DRZ malo druzi sa avionima, mozda dobije krila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 19, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Aco eto nas kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Septembar 19, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad god dosli dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Aco da li da palim uopste ovu masinu za sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Aco da li da palim uopste ovu masinu za sutra... za bolji i nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gile sta je to i koliko para? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Gile sta je to i koliko para? Nesmem ti kazem.. Mnogo je opasno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan za bolji i nisi Ne preteruj.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gile sta je to i koliko para? Nesmem ti kazem.. Mnogo je opasno.. Daj mi detalje na PP. Interesuje me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Idi bre, Bobane, pa imaš ti motor za offroad Šteta što juče nisi došao sa nama... jaaaaaaaaao gde smo sve bili I kamenja i blata i svega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 20, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Kad god dosli dobro dosli odlicno izgleda za voznju. dje si nasao drz-a kakvi su ti utisci o motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Septembar 20, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nasao ga u selu 10 km od mene A utisci, blago je receno da sam odusevljen, motor je ultimativna masina za zabavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Odosmo sutra Aca i ja na izvidnicu na Kucajske jos jedared Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nećeš valjda sa onim svojim slikovima :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Septembar 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo izvidnica pa da organizujete nesto !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan nećeš valjda sa onim svojim slikovima :o Sta im fali? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Septembar 21, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ne brinite, nosim sajlu za izvlacenje, a i Gile je tenirao guranje tenere na moru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Septembar 21, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Put ka Maliniku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 21, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ti de kravetina ide :o..bravo Lale.. Kad pravite turu? Dosli bi i mi pilici..ali ne moze se na dva mesta istovremeno moze za vikend-dva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano Septembar 21, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.rajac.rs/ Nije lose mesto za okupljanje. U blizini Rajca i Suvobora je Ravna Gora a preko Maljena se moze i do Divcibara. Ako ima zainteresovanih,raspitacu se za brojeve telefona ugostitelja koji pruzaju smestaj i ovde postaviti. Cini mi se,da se cene krecu od 500 do 700 dinara u Planinarskom domu i Odmaralistu postanske stedionice. Za Odmaralište REIK-a Kolubara ,nisam siguran-mislim da je nesto skuplje... Ako bude interesovanja za okupljanje na Rajcu,sve se moze organizovati preko foruma-izmedju zainteresovanih forumasa... Ja se ne bih bavio organizacijom jer nisam bas vican takvim poslovima... Radije bih uzivao kao obican ucesnik. Evo uzeo sam broj telefona Planinskog Doma... 064/122-49-42 Rajko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 817 Napisano Septembar 21, 2010 Drug član, 1413 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FX 550, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam naravno za . Samo bi izbegao celu pricu oko organizacije, nego nadjemo datum koji najvise odgovara i ko dodje dodje. Ako bude organizacije neko ce nahebe . Aj da vidimo koliko ima zainteresovanih pa da otvaramo novu temu. Steta ova ovolika i lepa Sumadija da stoji neiskoriscena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...