Floyd**** 15 Napisano Mart 19, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan staje sa rumnjanima i vrdnicanima niko se ne javlia jel sve u redu ??? vidis da oni samo umeju da zovu na njihov teren...ne upustaju se u nepoznato Docemo uskoro, od Boleta sve zavisi njegov je kombi, a i neke testere jos nisu naostrene ;D.A za nedelju nacemo valjda nekog zeku ;D Fruskogorac odakle si? Danas sam video par kros motora na putu od rakovca prema manastiru gore,nisam sad siguran gde tacno,pored kuce neke stajali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Mart 19, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan staje sa rumnjanima i vrdnicanima niko se ne javlia jel sve u redu ??? vidis da oni samo umeju da zovu na njihov teren...ne upustaju se u nepoznato Docemo uskoro, od Boleta sve zavisi njegov je kombi, a i neke testere jos nisu naostrene ;D.A za nedelju nacemo valjda nekog zeku ;D Fruskogorac odakle si? Danas sam video par kros motora na putu od rakovca prema manastiru gore,nisam sad siguran gde tacno,pored kuce neke stajali Ja sam iz Rume, verovatno si video Baneta i sina, tu im je i kuca otprilike, mora da testiraju RMa 250 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Voznja Sabac-Cer uz maksimalno izbegavanje asfalta vozaci: 1.Bursac KTM gs300 2.NikolaSA KTM exc250 3.Gavrolini Honda CR250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan na pocetku malo asfalta i onda krece pravi off....naravno usput pitamo seljake za put i ako smo se vec odavno izgubili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i pauza za uzivanje u prirodi,klopanje a bogami i glupiranje na 25 stepeni po snegu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan odmor nam je dobro dosao za ono sto je sledilo....pocinje spustanje sa cera kroz totalno nepoznate i neprohodne planinarske staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i konacno livada ,malo asfalta do manastira Radovasnica i prilika da cika Bure baci neke kobaje na vatricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Što bi rekao Zoran Radmilović : BRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija1973 4 Napisano Mart 20, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih vam se pridruzio ali nemam prikolicu za motor... Trebalo bi u toku leta da to resim,pa cu moci da idem u goste... Dotle,ako je neko raspolozen za voznju po mom kraju... Prijalo bi mi drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mali video...neki od nas su uspeli da se spuste na motoru dok su neki morali da guraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Večita dilema: dal voziti il gurati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nagib i klizavica je bila takva da je meni ipak bilo bolje da se kotrljam dole zajedno sa motorom pa kako ispadne nego da se kotrljamo posebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan uuuu al je bilo gur gur vidis raven kako se barabe smeju ;D eeeee sutra idemo u jazak bice smeha i tamo jedan ima probnu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan uuuu al je bilo gur gur vidis raven kako se barabe smeju ;D eeeee sutra idemo u jazak bice smeha i tamo jedan ima probnu voznju samo se ti smej ali ja cu sutra tvoj motor da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 20, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih vam se pridruzio ali nemam prikolicu za motor... Trebalo bi u toku leta da to resim,pa cu moci da idem u goste... Dotle,ako je neko raspolozen za voznju po mom kraju... Prijalo bi mi drustvo. [/ ja sam ivane cekao 30god da se pojave ovi momci koji vole off sad konacno imam moje drustvo znam kako ti je ako vozis sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3313 Napisano Mart 20, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5451 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Traktor spreman za oranje nekad i sad evo teme ako nekog zanima... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41805.220 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Bili juce malo na stazi u Devojackom Bunaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 89 Napisano Mart 21, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan Nakon voznje ja sam se tesko odvojio od Zolijevog KTM-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4423 Napisano Mart 22, 2010 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko moze da kosta zadnji amortizer za neki enduro/cross motor manje kubikaze. Nov, polovan, kakav god samo da je ispravan. Nista vrhunsko, neki prosecan... Interesuje me cisto red velicine da mogu da se organizujem za neke stvari. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan pojasni za amortizer na cega hoces da ga montiras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4423 Napisano Mart 22, 2010 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 'ocu na kineza, supermoto 250 kubika je u pitanju, vozi se dosta po sumi. Originalni amortizer je prilican skart pa trazim kvalitetniju zamenu. To sve naravno pod uslovom da se nadje odgovarajuci tip i tako sve redom. Za pocetak me samo interesuju priblizne cene, da li je to 50 ili 300 eura, posto zaista nemam predstave. Znam da zvucim konfuzno al' sta da se radi Svaka informacija je dobrodosla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan klasican zadnji polovan do 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4423 Napisano Mart 22, 2010 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ta mi je informacija trebala. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 23, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan nedelja na stazi JAZAK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...