Ivan x 69 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego...Kad ce sledece Divcibarenje? Sledeci vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nego...Kad ce sledece Divcibarenje? Sledeci vikend? Ako bude suvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan kolka baraaaaaa ;D ;D ;D Ma ti si looooood !!! ;D ;D ;D Imam napismeno... ;D Ahahahahahaa ! ma ne ti ! Popsy !!! ;D Nego...Kad ce sledece Divcibarenje? Sledeci vikend? To se nikad ne zna ! ;D Kralj !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 5, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ufff... jedva čekam neki off da se blatnjavim ;D ;D ;D Mikko zarazio si me ko niko... što je najgore ja sad zračim ljude oko mene da je blato full ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 5, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ufff... jedva čekam neki off da se blatnjavim ;D ;D ;D Mikko zarazio si me ko niko... što je najgore ja sad zračim ljude oko mene da je blato full ... That's The Idea !!! In Blato We Trust !!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 5, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan FORCE is in the MUD!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolka baraaaaaa ;D ;D ;D Ma ti si looooood !!! ;D ;D ;D Imam napismeno... ;D Ahahahahahaa ! ma ne ti ! Popsy !!! ;D Na to sam i mislio... ;D Ja sam normalan u svakom pogledu!!! ;D ] Nego...Kad ce sledece Divcibarenje? Sledeci vikend? To se nikad ne zna ! ;D A trebalo bi!!! ;D To bi mogla postati redovna i veoma posecena manifestacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 5, 2009 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prvi put vozio novim motorom 50-60km ,sume ,blata i uzivanja ;D .Prije ovog motora sam svakodnevno vozio 125 2T istim putevima i razlika je bas velika ,puno snage na malim obrtajima dosta olaksava voznju na ekstremnim usponima. Auuuu kakvi tereni .. Vec vidim vikend voznju s`proleca Naravno samo ako ide i Braco .. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve ce to narod izblatnjaviti! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Decembar 5, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se prvi put vozio novim motorom 50-60km ,sume ,blata i uzivanja ;D .Prije ovog motora sam svakodnevno vozio 125 2T istim putevima i razlika je bas velika ,puno snage na malim obrtajima dosta olaksava voznju na ekstremnim usponima. Auuuu kakvi tereni .. Vec vidim vikend voznju s`proleca Naravno samo ako ide i Braco .. ;D Evo udjoh u kucu da rucam, inace sklapam mashinu od goveceta .Mozda bude neka slika veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 5, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se malo sam kaljao danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo i mi se danas malo kaljali...nisam ni znao kakve puteve imam na samo 2-3km od kuce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan slike su sa mob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Decembar 6, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne padne snijeg ovih dana bice slika sa govecetom , evo ima jedan video ;D ;D ;D http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=41805.60;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se danas vozili na stazi u Beogradu. Mika uradio profi fotke, evo ih u drugoj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45548.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dpazi da se ne iskaljate,vodi racuna na teneru ima osetljivu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dpazi da se ne iskaljate,vodi racuna na teneru ima osetljivu boju na brini ti za teneru...zvao sam te danas da ides sa nama ali nisi bio dostupan a posle se nisi javljao na tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se danas vozili na stazi u Beogradu. Mika uradio profi fotke, evo ih u drugoj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45548.0 Slike su extra!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se danas vozili na stazi u Beogradu. Mika uradio profi fotke, evo ih u drugoj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45548.0 Mocne slike, Miko svaka cast!Mi smo se juce vozili, bilo je 12 motora, nevidjeno blato, bezbroj klizanja i prevrtanja srecom bez posledica osim po plastike.Slika ima ali kad vidim Mikine sramota me da postavim. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se danas vozili na stazi u Beogradu. Mika uradio profi fotke, evo ih u drugoj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45548.0 Mocne slike, Miko svaka cast!Mi smo se juce vozili, bilo je 12 motora, nevidjeno blato, bezbroj klizanja i prevrtanja srecom bez posledica osim po plastike.Slika ima ali kad vidim Mikine sramota me da postavim. ;D Ako gledamo tako, malo slika bi ostalo na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 7, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se danas vozili na stazi u Beogradu. Mika uradio profi fotke, evo ih u drugoj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45548.0 Mocne slike, Miko svaka cast!Mi smo se juce vozili, bilo je 12 motora, nevidjeno blato, bezbroj klizanja i prevrtanja srecom bez posledica osim po plastike.Slika ima ali kad vidim Mikine sramota me da postavim. ;D Ma kaci slike !!! Nije ovo takmicenje u fotografiji ! Ja samo zelim sa vama da podelim moje vizije ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas su ti super vizije!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Decembar 7, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja opet danas malko. Photo by Endurac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Decembar 7, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA EXTRA..!!!! Bas mi zao sto nisam dosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...