Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje za fruskogorca, sto ne proda tvoj kolega dominatora i za te pare pazari cross, mislim da je prakticnije i lakse. U svakom slucaju, mada bih ja skinuo bar plastike i blatobran. Pozz. Voli covek Dominator i to ti je, a blatobran je promenjen i poskidane meske napred tako da je sada upotrebljiviji.Slika je od proletos kad jos nije bilo prepravki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju i idem na voznju, trazi se guma koja je 50 % makadam 50% asvalt , sta uzeti sve sugestije dobrodosle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju i idem na voznju, trazi se guma koja je 50 % makadam 50% asvalt , sta uzeti sve sugestije dobrodosle rekao sam ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju i idem na voznju, trazi se guma koja je 50 % makadam 50% asvalt , sta uzeti sve sugestije dobrodosle Michelin T63... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako izgleda Mitas 17 tica na Dominatoru i u terenu je odlicna, provereno stoposto ;DDzigorius ovako napravi i avantura pocinje! ;D DE SI SALE.. JEL OVA SLIKA KOD MENE NA REONU? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ! Imam jedan problem, mislim da je ova tema mesto gde možda mogu naći rešenje , odnosno savet iskusnijih ... Daklem ,crklo mi sinoć motorče, xl125 . Zakovao ,srećom nisam vozio brzo pa sam dobro prošo ... Na žalost, za motor ne mogu da kažem isto... još ga nismo otvorili , ali s obzirom da je već jednom proletao ventil kroz klip, ne verujem da će nešto biti od njega :'( De da tražim mašinu/delove ? Jel zna neko nekog da zna da ima / gde ima ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako izgleda Mitas 17 tica na Dominatoru i u terenu je odlicna, provereno stoposto ;DDzigorius ovako napravi i avantura pocinje! ;D DE SI SALE.. JEL OVA SLIKA KOD MENE NA REONU? Pa Gajo znas da mi vozimo samo po najboljem reonu! ;DTo je Teocin, znas ga dobro a mogli bi u nedelju da malo obidjemo reon! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju i idem na voznju, trazi se guma koja je 50 % makadam 50% asvalt , sta uzeti sve sugestije dobrodosle rekao sam ti... nisu bre one za toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za voznju i idem na voznju, trazi se guma koja je 50 % makadam 50% asvalt , sta uzeti sve sugestije dobrodosle rekao sam ti... ivane one se neprave u dimenziji 100/90 r19 prednja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 8, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan ivane one se neprave u dimenziji 100/90 r19 prednja Onda TKC 80... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ! Imam jedan problem, mislim da je ova tema mesto gde možda mogu naći rešenje , odnosno savet iskusnijih ... Daklem ,crklo mi sinoć motorče, xl125 . Zakovao ,srećom nisam vozio brzo pa sam dobro prošo ... Na žalost, za motor ne mogu da kažem isto... još ga nismo otvorili , ali s obzirom da je već jednom proletao ventil kroz klip, ne verujem da će nešto biti od njega :'( De da tražim mašinu/delove ? Jel zna neko nekog da zna da ima / gde ima ??? Raspitaj se kod Saleta iz Trstenika 063 83-59-740. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I kad ga sredis odma ga daj na prodaju, mnogo ti se cesto kvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da ću da ga prodam ... makar ne skoro Motorče mi je prava mera ... i nije se tako često kvario , ako uzmemo u obzir u kakvom je stanju došao kod mene. Nisam ni trebao da ga vozim dok ga ne sredim ... ali šta ćeš ... matora ,neiživljena stoka ;D Još sam zagreb'o po ovim brdima, ko da sam seo na nov motor Jedino mi krivo što sam ga uzeo da bih išao da slikam kad dođe jesen ... ... Sale se ne javlja,probaću kasnije ponovo. Nego jel ima neko možda neki drugi broj, ili da zna još nekog da pitam ? Ja sam našo ovo http://cgi.ebay.de/Zylinder-Vergaser-div-Teile-zu-Honda-XL-125_W0QQitemZ320430290991QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item4a9b22382f&_trksid=p3286.c0.m14 na ebay de ,al jbg u Nemačkoj, da je ovde kupio bi odma, valjda nešto i valja od ove gomile gvožđa ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ... Sale se ne javlja,probaću kasnije ponovo. Nego jel ima neko možda neki drugi broj, ili da zna još nekog da pitam ? 037 715-130 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ponovo ... taman da kažem da smo se čuli ... Kaže Sale će pogleda , reko sam mu da gleda i 125 i 250 ... nadam se da pasuje mašinče u ram od 125 ??? Ko ima xl250 , da pošalje par fotki ? Ja bih reko po slikama sa neta da da, al nikad nisam video/vozio ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6357 Napisano Octobar 9, 2009 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a sto ti to prvo ne rasturis da vidis sta mu fali, pa posle trazi delove ili celu masinu, nije mi jasno sta trazis kad i ne znas sta mu fali ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Svečano otvaranje će biti održano u Srđanovoj ordinaciji ,u nedelju uveče, sa početkom u 22 ;D Ne mogu ranije, moram da unesem drva, kažu kiša od nedelje uveče, taman su se osušila ... A s' obzirom na istoriju pacijenta, ne verujem da će biti nade , na žalost ... tako da sam u napred počeo da se raspitujem ... U svakom slučaju ,zabeležiću pa ću da postavim... E da, ne verujem da će da upasuje 250, danas sam gledao ramove na bike'banditu :-\ Sale mi je i onako reko da se javim posle vikenda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem doktore Meni ovo izgleda tu negde ... videćemo ... Ne bih više da nam spamujem temu, kad budemo rasturili ,otvoriću novu u garaži ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Joj Fruskogorac jesi me nasmejao....imao sam ja XL...XR...a i Dominator mi je odlicno poznat.....sva tri motocikla imaju manje vise istu masinu....ali ta masina je grom i pakao koju nemozes prebiti bas lako.....ali DR je slab i pretezak, kada mu dam gas on prvo razmisli pa tek onda ga primi, prva i druga brzina su mu predugacke tako da tamo gde pomenute Honde idu drugom DR ide prvom ( jedva ) njegov kvalitet dolazi do izrazaja na otvorenom putu izmenju 80 do 120 full sa 3 kofera jede drum..ali to nema nikakve veze sa voznjom u sumi. Interesantan podatak je da sam sa Hondama znao potrositi 9L/100 a DR nemoze ni 5,5 da potrosi taj podatak dovoljno govori koliko u njemu nema agresivnosti........ Stvarno nije za sumu ali zato za dalje putovanje sam spreman....recimo sigurno za pocetak sledece sezone Umag 2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Joj Fruskogorac jesi me nasmejao....imao sam ja XL...XR...a i Dominator mi je odlicno poznat.....sva tri motocikla imaju manje vise istu masinu....ali ta masina je grom i pakao koju nemozes prebiti bas lako.....ali DR je slab i pretezak, kada mu dam gas on prvo razmisli pa tek onda ga primi, prva i druga brzina su mu predugacke tako da tamo gde pomenute Honde idu drugom DR ide prvom ( jedva ) njegov kvalitet dolazi do izrazaja na otvorenom putu izmenju 80 do 120 full sa 3 kofera jede drum..ali to nema nikakve veze sa voznjom u sumi. Interesantan podatak je da sam sa Hondama znao potrositi 9L/100 a DR nemoze ni 5,5 da potrosi taj podatak dovoljno govori koliko u njemu nema agresivnosti........ Stvarno nije za sumu ali zato za dalje putovanje sam spreman....recimo sigurno za pocetak sledece sezone Umag 2010 Prednji lancanik sa jednim ili dva zuba manje 10 minuta posla oko zamene i mozes gde hoces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Kako te je fruškogorac nasmejao ? Oću i ja da se smejem, kažite i meni ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHUMAR GAJA 0 Napisano Octobar 10, 2009 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...