TA96 300 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde moze da se kupi drzac unutrasnje gume sto se montira nasuprot ventila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 27, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan U Auneru, skini katalog sa http://www.auner.at/images/katalog_2009.zip, strana 160, pa biraj... A mozda nekom stoji par komada u kutiji u supi, pa se seti da pomogne kolezi bajkeru Evo slike za svaki slucaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan neverovatno ,al izgleda da nema nista od slika .za utehu evo par slika od proletos iz Grabova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 27, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuu mnogo dobre slikice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 27, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene malo u akciji :D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Avgust 27, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slobodane da li poznajes Vladana iz ookoline Loznice, zaboravio sam mesto, on je registrovao motokros klub pre mozda pola godine, i napravio je improvizovanu stazu pa pomalo vozaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 28, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Neznam, posto sam ja 30km od loznice, ali znam Bozu, on je na krstu, prema loznici, ima moto klub. Imas neki kontakt od tog Vladana, gde tacno zivi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Avgust 28, 2009 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan U Auneru, skini katalog sa http://www.auner.at/images/katalog_2009.zip, strana 160, pa biraj... A mozda nekom stoji par komada u kutiji u supi, pa se seti da pomogne kolezi bajkeru Evo slike za svaki slucaj... Hvala Mladene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Septembar 20, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan na koji nacin se pale honda cr 125 i mtx 125..........na kurblu ili imaju el.paljenje..........od 1990 do 1993 godiste???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hoplite 1 Napisano Septembar 20, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Ban.Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima MTX 125 ali 87 i upali prvo na prekidac pa kurbla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Septembar 21, 2009 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan enduraši......prodajem gume polovne http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42156.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 21, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mracni lepa ekipa se okupila, u pravi cas jer tema nam se skoro ugasila.Nego popraviste li onog RMa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Mracni lepa ekipa se okupila, u pravi cas jer tema nam se skoro ugasila.Nego popraviste li onog RMa? ne jos stoji na stenderu, problem sa magnetom i djelovima oko njega,mislim da je najbolje kupiti kompletnu masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mracni lepa ekipa se okupila, u pravi cas jer tema nam se skoro ugasila.Nego popraviste li onog RMa? ne jos stoji na stenderu, problem sa magnetom i djelovima oko njega,mislim da je najbolje kupiti kompletnu masinu Tesko cete naci kompletnu masinu, ako negde nadjete-u inostranstvu-neka garaza za rpauraciu, javljajte adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 22, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mracni ako je magnet dobar ostalo nije problem.Moj drugar iz S.Mitrovice uglavnom resava sve probleme sa strujom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim nakon 100g ivane imas vrhunsku ekipu za off odakle tolika druzina u niksicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 24, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se javim nakon 100g ivane imas vrhunsku ekipu za off odakle tolika druzina u niksicu? od nas 12 samo sam ja bio iz nk bila je ekipa iz raznih gradova, bas je bilo dobro. mada hellboy je najavljivao okpuljanje u kolasinu, steta sto nijesi pratio, bilo je bas bas dobro... postavio sam i temu u putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan malo snova nije na odmet. zna li neko koja je ovo honda vozena na dakar relli, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 24, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan dr mracni, nisam nista pratio ima 2 mj samo radim nemam vremena za nista. ali bice , a i uzivali se vidi se , svaka cast samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je entuzijazam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan e to je nesto sto vozaci R ova ne kuze ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Mogu da mu zamislim facu kada je pored ocekivane barice uleteu u bunar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 25, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan Mracni ako je magnet dobar ostalo nije problem.Moj drugar iz S.Mitrovice uglavnom resava sve probleme sa strujom. ako bude trebala pomoc javljam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...