lasko 114 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi,da li valjda gopro hd hero1?Mislim jel je puno losiji od dvojke? a sad indiskretno pitanje, gde kupujes hero 1?negde iz bg-a polovan ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Pa nzm,ali polovan sigurno..Sad sam se vratio iz kumodraza sa jedne offroad voznje sa društvom,neverovatan dan,šteta što nemam slike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Octobar 20, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa jedinicu je ok da kupis,ali kako god mozes gledaj da nabavis dvojku,mnogoooo je bolja,u snimku po meni cak bolja od trojke black edition,inace imao sam sve tri kamere(hero1,2,3be) i slobodno mogu reci da je hero 2 ne prevazidjena u kvalitetu i pririodnosti snimka,a o autonomiji baterije da ne govorimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 21, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala kolega,imaću to na umu,pokušacu dvojku da nabavim..Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Octobar 30, 2013 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Plačem od smeha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Octobar 30, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ima i drugi deo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oskar bl 983 Napisano Novembar 5, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan I Bog voli enduro ! Širimo "bratstvo i endurstvo" ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2449 Napisano Novembar 5, 2013 Andragog, 5015 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prvi deo , pa se posle bajker okurazio !!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 5, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan voznja od subote 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan koma, gde je ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 6, 2013 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kopaonik...i ja bio za vikend gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, doco. Nikada nisam bio gore kad nema snega. Sjajan teren za voznju.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan odavno se spremam da sa nekim zainteresovanim provozam-o Kop..jer je prelep i relativno pitom...a pri tom ima odlicno uredjenih downhill staza za bajseve gde mi mozemo da vozamo u suprotnom smeru odnosno uzbrdo...to bi bilo tako dobro,samo otici kada nije vikend da ne naletimo na nekog biciklistu ili pesaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 7, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odavno se spremam da sa nekim zainteresovanim provozam-o Kop..jer je prelep i relativno pitom...a pri tom ima odlicno uredjenih downhill staza za bajseve gde mi mozemo da vozamo u suprotnom smeru odnosno uzbrdo...to bi bilo tako dobro,samo otici kada nije vikend da ne naletimo na nekog biciklistu ili pesaka... Nema razloga ljudima razvaljivati stazu koju su pravili i trosili pare pored tolike planine i prostranstva, dajte malo volje i maste i nadjite nesto novo. Sa tim stavom voznje po nekim uredjenim delovima dolazimo do toga da ce da nam zabrane da se vozimo i po nekom potoku koji je u pm, ne treba cackati mecku i stajati ljdima na zulj, nije fer, moralno, posteno. Zato je propala i Fruska Gora, ljudi se na planini koja je dugacka 80km voze po stazi gde ljudi voze bicikle, setaju decu i rostiljaju. Kada bi svako ulozio malo truda i volje imali bi da se svaki vikend vozimo na drugoj planini i da ne dodirnemo civilizaciju, najgore je da prvo primetimo sto je neko napravio i zato potrosio pare. To je kao da odemo ispod Kalisha da driftujemo jer je trava savrshena, zelena, pokosena, nema lepseg mesta a da je blize sigirno. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Novembar 7, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Nema razloga ljudima razvaljivati stazu koju su pravili i trosili pare pored tolike planine i prostranstva, dajte malo volje i maste i nadjite nesto novo. Sa tim stavom voznje po nekim uredjenim delovima dolazimo do toga da ce da nam zabrane da se vozimo i po nekom potoku koji je u pm, ne treba cackati mecku i stajati ljdima na zulj, nije fer, moralno, posteno. Zato je propala i Fruska Gora, ljudi se na planini koja je dugacka 80km voze po stazi gde ljudi voze bicikle, setaju decu i rostiljaju. Kada bi svako ulozio malo truda i volje imali bi da se svaki vikend vozimo na drugoj planini i da ne dodirnemo civilizaciju, najgore je da prvo primetimo sto je neko napravio i zato potrosio pare. To je kao da odemo ispod Kalisha da driftujemo jer je trava savrshena, zelena, pokosena, nema lepseg mesta a da je blize sigirno. Podrzavam. Ima Srbije dovoljno na sve strane i za svaki ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Novembar 8, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan apslutno si u pravu ,ne treba unistavati ono sto su naparavili i stvorili... evo jednog banalnog primera gde se voznja dzipova,motora,qvadova,biciklista,i planinara odnosno pesaka stalno dogadja na istoj stazi a to je od Babinog Zuba do Mizdzora,znaci jedan te isti put se koristiza za sve.i sve tako fino fungcionise... Da se razumemo ja nisam imao nameru voziti striktno po tim urdjenim stazma,cisto sam ih spomenu jer i sam vozim MTB-ENDURO i poznajem puteljke i te stazice i onako ih svakog proleca odnese voda i onda se nanovo obnavljaju... Ima Kop podosta toga sto nudi nama,netaknuta priroda i nikakav kontakt sa civilizacijom su idealna solucija i ja ih po najvise volim,a tu Enduro-Downhill stazu sam cisto spomenuo pride a ne kao glavni cilj odlaska i voznje na kop-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dual sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Dual sport Bishke,video sam te jedno 100 puta,nisam ti se ni jednom javio Nosis crvenu jaknu kad vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,kupio sam AXO motocross cizme polovne,fale mi neke kopce,da li neko zna gde mogu da ih nabavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 9, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Crvenu kracu i ponekad crno sivu duzu... Pa ti se javi,sta da ti kazem,nemam sirenu ali cu se javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Crvenu kracu i ponekad crno sivu duzu... Pa ti se javi,sta da ti kazem,nemam sirenu ali cu se javiti Cim vidis nekog retardiranog klinca da ti mase,to sam ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,kupio sam AXO motocross cizme polovne,fale mi neke kopce,da li neko zna gde mogu da ih nabavim? u zdravlje da ih nosis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate,od ulaganja treba da ih operem i te kopce da kupim,ali neznam gde bi mogao da ih nabavim...Da li zna neko?Inače,cizme ne bi uzeo bez kopci,ali povoljno sam ih uzeo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jogi 96 Napisano Novembar 9, 2013 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Bela Palanka Motocikl: Yamaha XT 600 2KF Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to nabudzio, sa lim, ili sa selnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...