Jump to content

Moto Zajednica

BJB enduro fanovi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: Honda nc750,Xevo 400

Prodajem još i progrip honda motocross dres,ocuvan,veličina L,cena 2500 dinara.

Prodajem i sinisalo motocross pantalone,pocepane su na zadnjici,i to im je jedina mana,zato je cena 1500 din.Mogu da ih nose do 175cm visine.

Prodajem i acerbis motocross rukavice,super očuvane,XL velicina,1500 dinara.

Prodajem i Sinisalo i Progrip decije rukavice koje su pocepane na nekim prstima po malo,450 dinara jedan par,znaci oba para za 900.

Prodajem i zimske naočare(ne spadaju u moto opremu,al aj da napišem,možda je neko zainteresovan),marka Xtrem,drugarove su,upakovane u kutiju,ima jedna mala ogrebotina na staklu koja nije u vidnom polju pa ni ne smeta,a ionako se jedva primećuje.Cena za njih je 800 dinara.Slike cu da okacim kad budem mogao,izvinjavam se što ih trenutno nemam.Pozdrav

pa nije valjda da si odustao od :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Haha,naravno da nisam,samo trazim nesto slicnom tvom kx-u :D A,usput,od kad ga ti imas?Sta si radio sa kdx-om?Pozz

imam oba,zasigurno do proleca a na dalje pa videcemo.Kdx125 je jedna od naj boljih 125tica starije proizvodnje(90-99te) i iskreno tesko mi je da se od nje rastanem,nikad me nije izneverila.

U dokaz tome i Avgustovski uspon na Midzor iz Dojkinca,preko Krvavih Bara-Toplog Dola-Babinog Zuba-Midzora-pa povratno Babin Zub-Zaskovci-Temska-Bela Palanka,sve skupa u jednom danu 140km ekstra terena i uspona to sam presao sa nepunih 8 litara goriva,i tu treba imati u vidu par preturanja po patuljastim borovima i niskom rastinju kao i sam uspon uz planinarsku pesacku stazicu na sam vrh Gde stoji kamen 2168Nmv gde sam pao bar 3 puta i naravno tom prilikom je iscurelo dok je bio okrenut naopako :takoje:

Vazno je napomenuti da smo samo iz nase grupe koja je brojila vise od 10 motora nas trojica sa cvajama izasli na sam vrh Mizdor dok su ostali stigli dokle idu i dzipovi...

tako da za sada ovo remek delo japanske industrije iz 90tih ostaje kod mene,bar dok se ne uhodam sa zlim >:( duhom 250tice :moto3: ...

post-11791-0-49100000-1380525635_thumb.jpg

na ovaj vrh popeli su se jos cetvorica ali sa druge strane,to je bila ekipa sa kojom smo se nazalost odvojili kod Krvavih Bara zapravo malo iznad jer je nas ortak iz ekipe bio ne spreman za ovakav teren pa smo iz drugarskih razloga krenuli putem kuda je on mogao ici.

Sokobanjci i Aca Pn su otisli daleko zivopisnijim i po nama boljim putem i popeli se na Midzor sa druge strane :jee1:

post-11791-0-02443900-1380526963_thumb.jpg

• Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova
  • Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03

Jos jedno pitanje za one koji znaju :)

Zasto ne mogu da ubacim avatar bez obzira koliko ga smanjim ?

• Svrati ponekad, 306 postova
  • Motocikl: KTM 525exc

Mozda ne primaju one kojima je mnogo mali.. :jee:

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

na ovaj vrh popeli su se jos cetvorica ali sa druge strane,to je bila ekipa sa kojom smo se nazalost odvojili kod Krvavih Bara zapravo malo iznad jer je nas ortak iz ekipe bio ne spreman za ovakav teren pa smo iz drugarskih razloga krenuli putem kuda je on mogao ici.

Sokobanjci i Aca Pn su otisli daleko zivopisnijim i po nama boljim putem i popeli se na Midzor sa druge strane :jee1:

Popeli smo se i mi sa iste strane odakle i vi . Samo sto smo do uspona na vrh dosli sa druge strane inace stazica do gore je ista tj. nema druge .

:takoje:

Vidim da radite i ne odmarate . Samo tako pa se vidimo opet na nekoj nasoj voznji .

Popeli smo se i mi sa iste strane odakle i vi . Samo sto smo do uspona na vrh dosli sa druge strane inace stazica do gore je ista tj. nema druge .

:takoje:

Vidim da radite i ne odmarate . Samo tako pa se vidimo opet na nekoj nasoj voznji .

...Jos stigla zla sprava,samo da je malo majstor Zile iz Pirot adekvatno pripremi i prilagodi mojim potrebama i organizujemo neku voznju... :aha:

Mozda ne primaju one kojima je mnogo mali.. :jee:

Pa vidim ja nece nikako majka mu stara :lol:

Koji cika pravi nosace kofera,moze li mi ko reci?

Pravim i ja, za TA imam i sablon za krasbar, pa ne moras da dolazis za uzimanje mera ;)

Koliko bi me to kostalo ciko?:zvizduk:

Koji cika pravi nosace kofera,moze li mi ko reci?

Pravim i ja, za TA imam i sablon za krasbar, pa ne moras da dolazis za uzimanje mera ;)

Koliko bi me to kostalo ciko?:zvizduk:

• Svrati ponekad, 427 postova
  • Motocikl: U potrazi

Da li postoji neki hard enduro team u Beogradu?Vidim na slici DR_KOLEW-a da posto ji hard enduro team Bela Palanka..Koliko vas ima u klubu i gde se sve vozite i koliko cesto?Pozdrav 1zdravo.gif

Da li postoji neki hard enduro team u Beogradu?Vidim na slici DR_KOLEW-a da posto ji hard enduro team Bela Palanka..Koliko vas ima u klubu i gde se sve vozite i koliko cesto?Pozdrav 1zdravo.gif

ma to je zezanje oko Tima,nas 3-4 smo neka ekipica koja u proseku jednom mesecno provoza zajedno,ja sam sa poslom u Beogradu i u rodne krajeve idem 1-2 puta mesecno,samo na godisnji odmor,prvomajsko uskrnje praznike,i novogodisnje-bozicne praznike izvozamo onako bas,bas,cisto da nadoknadimo :moto3: propusteno vreme...

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Aaaaaaa nema tu zezanje kad si zajeo sad guraj dalje . Nije vazno dal je i jedan put mesecno ali vazno da je kvalitetno i dobro druzenje .

ADDINOL 2T RACE

Za sve one koi koriste 2T sprave ovo je ulje koje obavezno treba uzeti u obzir!

Nasa ekipa ga koristi vec vise od 3 godine,i nikome do sada od nas nije motor dosao do generalne,moj kdx125sr,vozim iskljucivo sa ovim uljem vec 3 godine i proletos je cisto iz kontrolnih razloga otvoren motor da se pregleda sve od delova:klip,karike,cilindar kao i ostali elementi, sve je kao novo bez ikakvih tragova pohabanosti i istrosenosti...

ovo ulje se po fabrickoj specifikaciji pravi u razmeri 1:100,u pitanju je RACE ulje koje ne postoji u komercijalnoj prodaji,i nema kopija sto je jos bitnije,nabavna cena je od svega naj zanimljivija-11e za 1L je nabavna cena i to je cena ka svim clanovima foruma,ako ikog bude zanimalo.

Ovo sam postavio cisto iz razloga da se ljudi vise ne varaju sa pricama Motul original ovo ono,jer se je bas mom drugaru koji je nedavno kupio motor, otisao u radnju i kupio motul 2t od 1l jer je bio prema nama iz ekeipe neverni toma,posle par voznji zakucao je motor...ali to je isti motor koji je do pre toga vozio clan iz nase ekipe a ovaj ga kupio od njega, nasuo motul......i lom,puna generalna 400e,majstor nije znaao zbog cega ali je sve bilo spaljeno,opet malo razradjivanje i opet par voznji i sagori lager na klipnjaci...kad ponovo otvore i provere sve detaljno ustanovi se da je ulje koje je sipano zapravo fals,i da nema veze sa mozgom.kad je napokon otkriven razlog uzastopnog crkavanja agregata i trosak od 500e

covek je pitao sta mu je ciniti i naravno dobio pravo resenje,motor se uspesno razradio i narednog vikenda idemo na neki ozbiljniji djir...tako da dobro razmisljajte sta kupujete,jer moze mnogo da kosta!

post-11791-0-75257300-1380810295_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja