Aca96 39 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Mlada koči... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Octobar 28, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan da i ja nesto napisem evo par slikica neke danasnje,a neke stare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Octobar 30, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 31, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan XT sekta prepljavljuje temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 31, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaa lepo lepo, lepa brzina za ovakav put 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2389 Napisano Octobar 31, 2012 Andragog, 4968 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Onaj sa APN om je car :jee4: :jee4: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 1, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaa lepo lepo, lepa brzina za ovakav put Slažem se skroz . Težak motor a ulaz u krivinu s obzirom na podlogu više nego korektan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Novembar 1, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se ja i ovde zapljunem.. bez off iskustva, bez off opreme, bez off guma, ali sa entuzijazmom... (mislim, nick sve govori) Pozz za enduro ekipu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 2, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaa lepo lepo, lepa brzina za ovakav put Slažem se skroz . Težak motor a ulaz u krivinu s obzirom na podlogu više nego korektan Hvala Marko, Bagi, nisam ni pretpostavljao da će se nekome svideti Inače, na motoru su enduro gume na samrti, propisno napumpane za drumsku vožnju, nemam nešto iskustva sa off vožnjom pa nikad nisam ni probao da ih izduvam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 2, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne obraćajte pažnju na ove šine,to je Photoshop Andreja daj bre da skidamo te šine višee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Novembar 2, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 2, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel iko nasao neki link za download filma ili torrent Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, ja nemogu da nadjem ni predhodna tri .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 3, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas mogucnosti ovde su svi http://www.motoxcinema.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Novembar 3, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana nemam ni za gorivo .... Cekam neku free verziju .... Pretrazio sam Pirate Bay sa pojmom Transworld Motocross i nasao sam neke zanimljive stvari .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 3, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan za drugare endurase ako neko zeli solidnu kacigu sa zanimljivom poker sarom neka mi javi da poteram iz italije. Cena na fabrickom sajtu je 99e, ja mogu da vam je u srbiju donesem po toj ceni. Ako nekom odgovara neka mi javi. http://e.one-italia.com/catalogo/web_eng/catalogo_accessori_scooter.asp?cod_micro=009&cod_sub=3&nome_micro=HELMETS&nome_sub=cross+helmets&pag=3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Novembar 4, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan bravo gavro elem http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vADcJxLbqe0#! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 4, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan i shta sad? vozicemo se samo na "stazama" i kada je organizovano takmichenje? kao "evropljani"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo malo pescarili 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo "Kanalice" su baš kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 4, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo "Kanalice" su baš kako treba Nije ovo jos ono pravo, zato smo danas imali duplu dozu i uzbrdo i nizbrdo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Novembar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I ja se provozao danas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Subota 03.11.2012. Kosmaj - Babe, bilo je prijatno, zakacismo i vece malo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 5, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Doci ce to i kod nas,,,,pa mi smo Evropska zemlja i shta sad? vozicemo se samo na "stazama" i kada je organizovano takmichenje? kao "evropljani"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 5, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan i shta sad? vozicemo se samo na "stazama" i kada je organizovano takmichenje? kao "evropljani"? Konstantno su cackali mecku, i dobili su sto se ocekivalo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...