BRACO 3312 Napisano Avgust 25, 2012 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Zensko u muskoj akciji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 25, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zensko u muskoj akciji A samo si Googl-a pitao za CRF-a. Dobra mala skroz !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Avgust 26, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi endurasi ima li ko ideju kako da namestim retrovizor a da ga ne polomim ? Na slici vidite gde se iscupao, trebalo bi da skinem staklo i iznutra ga prisrafim ponovo nazad, ali nemam ideju kako da izvadim staklo a da ga ne polomim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Avgust 26, 2012 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zagrejes fenom obod da se razmeksa pa izvadi ogledalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Avgust 28, 2012 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi endurasi ima li ko ideju kako da namestim retrovizor a da ga ne polomim ? Na slici vidite gde se iscupao, trebalo bi da skinem staklo i iznutra ga prisrafim ponovo nazad, ali nemam ideju kako da izvadim staklo a da ga ne polomim. Hmmm, Probaj da potopis u vrelu vodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Avgust 31, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan probao sa vrelom vodom i nisam uspeo, polomio sam ga Ako neko ima desni retrovizor za Suzuki DR kupio bi ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 31, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan probao sa vrelom vodom i nisam uspeo, polomio sam ga Ako neko ima desni retrovizor za Suzuki DR kupio bi ga. ako ti je samo ogledalo puklo, ima ovde jedan covek koji moze da ti zameni ogledalo za malo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Avgust 31, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jeste, samo ogledalo. To je super informacija Poslacu po nekom od ovih koji dolaze na Grzu (ako ti ne dolazis) retrovizor, pa ga prosledi tom coveku da zameni ogledalo, moze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 31, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaki staklorezac može to da ti uradi. Meni moj više ni nenaplaćuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 31, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jeste, samo ogledalo. To je super informacija Poslacu po nekom od ovih koji dolaze na Grzu (ako ti ne dolazis) retrovizor, pa ga prosledi tom coveku da zameni ogledalo, moze ? vidi samo da taj čovek koji ti menja ogledalo da stavi konkavno tj. sa nekog većeg retrovizora jel ti obično ogledalo neće završavati posao... inače pogledaj ovde http://www.motodelovi.com/index.php?ord=2&cat=119 ako ne napraviš rešenje, mislim da mogu da se nadju za 20tak € normalni retrovizori (samo proveri koji je navoj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljadza 331 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Najbolji Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi dobro da se stavi konkavno ogledalo,inace ces vise videti laktove na retrovizoru, mada pitanje je da li svaki staklorezac ima neki komad konkavnog, ostalo od TAM-ica,mada su ona nesto deblja. Iseci oblik je lako,ubaciti malko zezanja, pogotovu na motoru. I ako neko odluci da se zeza ne bi trebalo da kosta vise od 300 dinara. pozdrav Ivan ( inace i staklorezac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Avgust 31, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa podrazumeva se da je konkavno staklo, ne bi ni stavljao obicno ogledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Avgust 31, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Acko, ma skini retrovizore i nemas problem ;-) pa podrazumeva se da je konkavno staklo, ne bi ni stavljao obicno ogledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Avgust 31, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan probao sam i mnogo mi je nezgodno da vozim bez njih na asfaltu u saobracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan probao sam i mnogo mi je nezgodno da vozim bez njih na asfaltu u saobracaju Jbg, nisam na vreme video ovo; na Bubnju covek prodaje ogledala za sve automobile, traktore itd ali subotom. Uzgred, u pitanju je konveksno ogledalo, konkavno je za sminkanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Septembar 2, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa da, to desno mi sluzi za sminkanje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Septembar 16, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan dobili smo dva nova drugara u našoj družini Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Septembar 16, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooooooooooj, Adventure!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bagi 175 Napisano Septembar 23, 2012 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: 021 Motocikl: 450 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da niko ne vozi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 26, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo dobro vozikanje u nedelju, ima snimak na youtube al ne znam da postavim.Otkucaj fruska gora hard enduro 23.09.2012 Deonicu sigurno poznajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6358 Napisano Septembar 26, 2012 Enduraš, 6375 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka, mada ne vidim sta je tu hard ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4411 Napisano Septembar 26, 2012 Advanced Member, 1967 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo dobro vozikanje u nedelju, ima snimak na youtube al ne znam da postavim.Otkucaj fruska gora hard enduro 23.09.2012 Deonicu sigurno poznajes Koji je ovo deo FG? Vidim markacije za planinarski maraton ali mi teren nije poznat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Fijulj, 22.9.2012. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bilo dobro vozikanje u nedelju, ima snimak na youtube al ne znam da postavim.Otkucaj fruska gora hard enduro 23.09.2012 Deonicu sigurno poznajes Koji je ovo deo FG? Vidim markacije za planinarski maraton ali mi teren nije poznat... To je deonica od beocinskog manastira do Brankovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 27, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka, mada ne vidim sta je tu hard ? Ma ne vidim ni ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...