jager 3445 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, ta makina je više ležala no što si je vozio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nema nozicu, a i da ima ovde ne mozes da je koristis. A na predposlednjoj slici je bilo kipovanje naglavacke, pa smo malo zajedno odmorili. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Novembar 20, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da dodam evo i ja sam se vozio a smrzo sam se ko d.... Ne možeš da izdržiš da ga ne voziš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan lepe fotke momci... ja sam se danas isto malo vozio (80km), podigao zadnji kraj na XTu pa testirao kako se ponasa i od svega jedino znam da sam se smrzo ko P!!!! slike nemam, a i ne zelim da se secam toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras dobili smo na koriscenje 5-6 brda sa velikom kotlinom u sredini. ima oko 30-40 hektara. drugari nisu danas mogli, a ja nisam mogao da isčekam da ne obidjem malo i vidim o čemu se radi. tereni su mnogo dobri, cekaju te prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras dobili smo na koriscenje 5-6 brda sa velikom kotlinom u sredini. ima oko 30-40 hektara. drugari nisu danas mogli, a ja nisam mogao da isčekam da ne obidjem malo i vidim o čemu se radi. tereni su mnogo dobri, cekaju te prvom prilikom. Jel možemo i mi sa kravama tuda bar malo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras dobili smo na koriscenje 5-6 brda sa velikom kotlinom u sredini. ima oko 30-40 hektara. drugari nisu danas mogli, a ja nisam mogao da isčekam da ne obidjem malo i vidim o čemu se radi. tereni su mnogo dobri, cekaju te prvom prilikom. Jel možemo i mi sa kravama tuda bar malo :D baci malo pogled na prve tri slike. dole ima jedna krivudava recica koja na prolece poplavi pola one doline (levo i desno od ovog brdašceta što se vidi). nju prosledjujemo tebi na korišćenje. ako se ne ljutis zvacemo je popsijeva dolina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan lepe fotke momci... ja sam se danas isto malo vozio (80km), podigao zadnji kraj na XTu pa testirao kako se ponasa i od svega jedino znam da sam se smrzo ko P!!!! slike nemam, a i ne zelim da se secam toga I? Kako se ponasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan + Polozaj sedenja daleko ugodniji, motor je postao okretniji, pa cak i nekako cvrsci. - Teziste se pomerilo na prednji tocak pa prednja viljuska vise trpi, na kocenju se pobada previse napred, imam utisak da ce me iskipovati, ali ok, to je stvar navike. Rekao bih da je nestabilniji na vecim brzinama, ali je danas bilo mnooogooo hladno pa nisam bas mogao puno to da ispitujem. Sledeca stvar je pokusaj budzenja neke ozbiljnije (duze) viljuske da bih mu podigao i prednji kraj. Procitah da se moze ubudziti od TTa ...ako se ne ljutis zvacemo je popsijeva dolina. daj datum za obilazak iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan savrsen dan za voznju UH Brale !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Novembar 20, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ima svasta http://www.motopuls.hr/testovi/usporedni-testovi/375-testovi-opreme/4473-hard-enduro-250-2t.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Novembar 20, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4440 Napisano Novembar 20, 2011 Advanced Member, 1975 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Novembar 20, 2011 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan SVAKA CAST Motor ti je XTRA savrsen dan za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 21, 2011 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Kepo moram reci da sam duboko zaintrigiran tvojim slikama... naime, kako ti se ne izmucka pivo na kormanu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Kepo moram reci da sam duboko zaintrigiran tvojim slikama... naime, kako ti se ne izmucka pivo na kormanu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo moram reci da sam duboko zaintrigiran tvojim slikama... naime, kako ti se ne izmucka pivo na kormanu?? Bože svašta pitaš Kvarni, pa vozi na zadnjem :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo moram reci da sam duboko zaintrigiran tvojim slikama... naime, kako ti se ne izmucka pivo na kormanu?? Pivo je popio al´ nije hteo da baci flašu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo moram reci da sam duboko zaintrigiran tvojim slikama... naime, kako ti se ne izmucka pivo na kormanu?? nije to pivo, to je radza! gde je gusto, malo zastanem, cimnem dve, i teraj dalje. voda i pivo su u camel bagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan "...cimnem dve, i teraj dalje" hihihihihi VRH! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 21, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe.... Nije Kepo tek tako dobio titulu "kapetan" :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2060 Napisano Novembar 21, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Gliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 22, 2011 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast ako sam ides po ovakvim terenima i kipujes se da odmaras dobili smo na koriscenje 5-6 brda sa velikom kotlinom u sredini. ima oko 30-40 hektara. drugari nisu danas mogli, a ja nisam mogao da isčekam da ne obidjem malo i vidim o čemu se radi. tereni su mnogo dobri, cekaju te prvom prilikom. Kepoooooo, Samo te gledamo i cekamo, nismo o ovome pricali :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...