lancia88 83 Napisano April 11, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma cekamo...naravno, iako mi i dalje nije jasno da je ovo bila najteza akcija za organizaciju uopste od svega cega smos e prihvatili, najteza do nivoa neizvodljivog na kraju. Valjda ce se optimizam vratiti do jeseni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 8, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ideja super i u skladu sa tim sam spreman da pomognem... raspitao sam se i cekam povratnu informaciju (naravno okvirna nezvanicna prica)... koga mogu da kontaktiram ukoliko dobijem pozitivan odgovor ? (sad gledam sta sam napisao ;D Lancia jel mogu tebi da se obratim ukoliko dobijem neke pozitivne informacije ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 8, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, naravno, meni inace uvek moze svako da se obrati sa konstruktivnim predlozima, zeljom da se nesto poboljsa i napravi i slicnim, a pomoc je uvek dobrodosla svakako. Narocito je dobrodosla u ovakvim situacijama kada se prosto nasuce covek pored sve dobre volje jer se stvari slome oko jednog jedinog coveka koga je prosto valjda sramota da kaze da ne mozemo da pomognemo iz nekih neocekivanih razloga, ma.... Ruku na srce, dok smo Pablo i ja obilazili trasu Relija, zatekli smo na nekoliko mesta te skorasnje zasade i stvarno jeste nepristupacno za nekoga ko nije vican tome. Mislim da je problem bio samo u tome da nam je ipak to trebalo reci pre toga pa da pokusamo sa lokalnim komunalnim preduzecima, ali verujem da cemo najesen odraditi to dosta temeljnije. Sve ide sa iskustvom, kao i uvek. Znaci popsy, samo napred, na raspolaganju sam uvek koliko je u mojim mogucnostima, a raspolozen sam izgleda i preko tih mogucnosti..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ideja je fenomenalana, nadam se da e do jeseni od ideje stici do realizacije. Ja ucestvujem kada god da bude. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Avgust 15, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mi koji vozimo dvotaktne zujelice, po dva drveta sadimo:-))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Jesen dodje drvo ne zasadih Nesto se mislim pa i ne mora to da bude u BGu. Daj da odemo na neku livadicu i da je posumimo. Kako god evo osvezio sam temu da vidim ima li sta novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Septembar 17, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi se cini cekamo prolece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za kako god da se organizujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Septembar 17, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, uh ljudi, uglavnom ne bezim od obaveza ali.....ovo je ispala najteza aktivnost za realizaciju, verovali ili ne. Stekao sam utisak da nas svi profesionalci u ovom poslu kuliraju jer hoce pouzdanije saradnike, one koji se placaju i time se od njih i zahteva. Moguce da jesu u pravu, a problem je sto sami ne bismo smeli saditi zbog raznih planova vezanih za to. Mozda JKP Beograd bude imao sluha, pocetkom oktobra cu se videti sa direktorom najverovatnije pa cu preneti kako stoje stvari oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 5, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo tek sad videh temu i prvo se razveselih a onda rastuzih..... ali eto setila sam se par nekih osoba s kojima bi mogla popricati, pa mozda neshto i uspem. sad je vreme za sadnju, pa ako uspe, bice malo vremena za razmishljanje i okupljanje. javicu vec sutra shta se deshava pa onda odmah u akciju....! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Octobar 7, 2009 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktirala sam neke dobre tete iz botaničke bašte i još čekam odgovor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurdja5 0 Napisano April 3, 2010 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja. Nekada su nasi stari kada se rodi dete u porodici zasadili drvo na svom imanju neposredno u blizini kuće. Drvo je je bio životni pratilac deteta. Danas kada je sve manje čistog vazduha, bez koga ne možemo, ili možemo veoma kratko opstajati , naj divnija je ideja: "Jedan auspuh jedno drvo", moje drvo, drvo mojom rukom zasađeno. Razmišljam i zamišljam kako bi to bilo kada bi svaki čovek zasadio samo po jedno drvo u svom životu i koliko bi to doprinelo zdravijem životu svih nas na ovoj našoj jedinstvenoj planeti. Prilog zanimljiva priča [glow=red,2,300]Dobro drvo[/glow].... http://www.youtube.com/watch?v=as2TkTQTYSs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 3, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekada su nasi stari kada se rodi dete u porodici zasadili drvo na svom imanju neposredno u blizini kuće. Drvo je je bio životni pratilac deteta. Ove hrastove je moj đed sadio onako kako su mu se deca rađala. Rasli su i starili onako kako su i deca rasla i starila. I baš kao u tvojoj video priči, vršnjacima je otprilike u isto vreme došao trenutak da minu. Želja mog oca je bila da ga hrastovi preteknu, da se ne seku za vreme njegovog života. Pošto ova ideja ide kako ide, odnosno postoje prepreke da se realizuje na način na koji je zamišljena, moguće je da je treba modifikovati. Uostalom, suština je bitnija od forme. Verujem da ipak postoji neki način da članovi Foruma zaveštaju svoje drvo. Ne moramo sami da ga zasadimo, ne mora ni da bude tamo gde bismo mi voleli. Bitno je da zazeleni. Sigurno je negde u Srbiji u planu da se nešto pošumljava, pa se tu može pronaći mesto za naše parče angažovanja. Najverovatnije će proći i ovo proleće, a da ideja neće biti realizovana. Ali možda nešto može da se uradi na zimu. Nikada nisam kupio sečenu jelku. Uvek sam žive jelke presađivao i terao one koje poznajem da ih takvima kupuju. Više puta sam odlazio sa ašovom kod njih i presađivao jelku da je ne bace. Sada više ne kupujem ni žive jelke. Znate da se presađene ne prime uvek. Možda bi mogli, u skladu sa osnovnom idejom ove teme, da se periodu velike seče jelki na neki način oglasimo i učinimo nešto po tom pitanju. Možda ćemo uspeti da sačuvamo poneko drvo, kad već ne uspevamo organizovano da ga zasadimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 5, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, od ideje se ne odustaje, samo se modifikuje. Za ovo prolece je ponovo otpala ali se spremamo za jesen iako ce i u medjuvremenu jedna simbolicna prica da se odradi, ali ona moze biti samo slagvort za nesto objektivnije. Svi predlozi bi trebali da idu ka Duletu sotoni, ne bi li se uspelo napraviti nesto najesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo da predlozim drvo Treshnje , neznam koliko ste upuceni ali svojevremeno su Japanci poklonili Amerima sadnice treshnje koje su ovi posadili , i evo kako to izgleda u washingtonu po meni izgleda prelepo ... plus jestivo p.s. nekada je Kralj sadio drvorede pored puteva Serbskih , kako bi putnik namernik mogao ubrati po koju vocku da se osladi i utoli glad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano April 18, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Dutchman, u vezi sa ovim trešnjama i Amerima, pre neki dan sam pročitao u novinama (mislim da je bila Politika), da su ove trešnje baš cvetale prošle sedmice i ove, te je u Vašingtonu haos u gradu zbog toga što brdo ljudi ide na jezero (ovo sa fotografija) da doživi taj "fenomen cvetanja". Fotografije su totalno ludilo! EDIT: pronađoh link ka članku: http://www.politika.rs/rubrike/Svet/Prijatelji-ispod-treshnjinog-cveta.lt.html uživajte u čitanju. korniSh1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano April 18, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ove tresnje su kao iz bajke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano April 19, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna se jel' lepse kad cveta ili kad sazri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano April 19, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ne zna se jel' lepse kad cveta ili kad sazri uufffff stvarno je teško reći. Kad cveta... mada kad rodi... ipak kad cveta... ali kad su zrele... lepo izgleda cvet... a tek kad su crvene... ipak cvet... a posle su slatke... ma bez veze ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa ortakinjom koja radi u McCannu, pošto sam video da su radili neku akciju za jednu firmu kao usvojena šuma i slično... radili su to preko Ecotopie http://www.ecotopia.rs/ tako da to možda može da bude interesantno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano April 22, 2010 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pričao sam sa ortakinjom koja radi u McCannu, pošto sam video da su radili neku akciju za jednu firmu kao usvojena šuma i slično... radili su to preko Ecotopie http://www.ecotopia.rs/ tako da to možda može da bude interesantno... Upravo o nečemu ovakvom sam pričao, ako je uopšte bitno to što sam žvrljao na ovoj temi. Evo, sad je na B92 bio prilog o usvojenoj šumi na Tari. Ljudi iz kompanije izašli na Taru, družili se, sadili drveće. Realizaciju akcije su započeli 17.03. ove godine, da bi je pre nekoliko dana dovršili. http://www.actavis.rs/sr/news/Actavis_forest_2010.htm Dakle, sve je spremno. Samo se treba prijaviti i učipiti sa 500 dindži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo zvuci kao da bi mogao u mogome da olaksa posao. Svoje stablo građani mogu da usvoje kupovinom specijalne Tapije, čija cena za fizička lica je 500 dok je za kompanije 1000 dinara. Tapijom od 500 dinara potvrđuje se da ste usvojili dva stabla jele ili smrče na Tari, obezbedili njihovu sadnju i jednogodišnje održavanje, dok ste kupovinom tapije od 1000 dinara usvojili četiri stabla i obezbedili njihovu sadnju i jednogodišnje održavanje. Tapije su zaštićene i štampane u Zavodu za izradu novčanica Srbije. Uz Tapije, dobijaju se i nalepnice za automobile sa porukama: "Zagadio - Posadio", "CO2 ubija", "Ja sam počistio za sobom, a ti?" Ocigledno prosli put nismo naisli na ljude sa sluhom za ovako nesto, bili bi smo medju prvima, mada ni ove godine ne kasnimo mnogo Verovatno bi svako voleo da ima tapiju sa svojim imenom, ali bi bilo lepo i da se novac daje asocijaciji, cena/komad je ista. Jel ima zainteresovanih da ucestvuju sa 500 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj deo zvuci kao da bi mogao u mogome da olaksa posao. Svoje stablo građani mogu da usvoje kupovinom specijalne Tapije, čija cena za fizička lica je 500 dok je za kompanije 1000 dinara. Tapijom od 500 dinara potvrđuje se da ste usvojili dva stabla jele ili smrče na Tari, obezbedili njihovu sadnju i jednogodišnje održavanje, dok ste kupovinom tapije od 1000 dinara usvojili četiri stabla i obezbedili njihovu sadnju i jednogodišnje održavanje. Tapije su zaštićene i štampane u Zavodu za izradu novčanica Srbije. Uz Tapije, dobijaju se i nalepnice za automobile sa porukama: "Zagadio - Posadio", "CO2 ubija", "Ja sam počistio za sobom, a ti?" Ocigledno prosli put nismo naisli na ljude sa sluhom za ovako nesto, bili bi smo medju prvima, mada ni ove godine ne kasnimo mnogo Verovatno bi svako voleo da ima tapiju sa svojim imenom, ali bi bilo lepo i da se novac daje asocijaciji, cena/komad je ista. Jel ima zainteresovanih da ucestvuju sa 500 din? Dat cu 500 dinara, ali drvo hocu da posadim sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Uvek me zanimalo zasto se kod nas ne sadi nesto sto radja nesto jestivo ;D Verovatno da ne bi jeli za dzabe I ja hocu da posadim sam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dat cu 500 dinara, ali drvo hocu da posadim sam I ja hocu da posadim sam! naravno da jeste poenta da znaš da si sam posadio drvo i da znaš koje je "tvoje" ;D ;D ;D akcija o kojoj sam pričao je http://www.farmakon.rs/domace-aktuelnosti/actavis-suma/ čini mi se da priča ima potencijal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...