misa-pei 6208 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ih, pa travica, pa cebence, pa rucica... romantka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja! Samo kako da ponesemo i ašove na motoru? Sadnicu jos i nekako. Niko jos nije spomenuo tresnju,ne mogu da verujem da jos niko nije cuo za kirschwasser ;D pa zasta sam ja kupio asovce iz Paracinskog vojnog odpada,a bas sam se pitao da li cu ga ikada upotrebiti,kad ono sad se ukazala prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Januar 17, 2009 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan ...Neko je pitao kako za ashov? Jeli bate jesi bio ti u vojsci? ima onaj mali na rasklapanje:) Pre 20 godina.I znam za taj asovcic,ali ga nemam kuci,niti mi se kopa sa njim i da ga imam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ...Neko je pitao kako za ashov? Jeli bate jesi bio ti u vojsci? ima onaj mali na rasklapanje:) Pre 20 godina.I znam za taj asovcic,ali ga nemam kuci,niti mi se kopa sa njim i da ga imam Ote mi rec iz usta. Malo sam rovova iskopao sa onim govnetom, a sad treba jos da kopam jamice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Januar 17, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja nema sta , trebace nam i Robin Hud uskoro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Motoras pametno zbori.Bice veci odziv ako akciju organizujemo na vise lokacija. +1 u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Januar 17, 2009 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam!!! Moto gorani Srbije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 17, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ... posto imam 50cc . . . ako je negde gde mogu da idem sa mojom mulicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja. A i predlozi gde, kako ,sta su odlicni. Evo i moj predlog koje drvo zasaditi. Ajde da vidimo ko je i zasto emotivno vezan za koje drvo pa to neka i zasadi. Ja sam nekako jako vezan, pogotovo u ovim zamskim danima, za drvece poput sljive, kruske, a i one ratne-rezervne kajsije ;D A prijavljujem se da ih i odrzavam ako mi dozvolite da ih i eksploatisem sa Gecom i Pecom ;D ;D Ali ima jedno drvo za koje sam jako amotivno vezan, a i potseca me, kako godine prolaze, jer sve vise boli, a to je jedna braza. Elem , kad sam bio manji, mali deci, sankao sam se na lokalnom brdascetu pa sam jednom prilikom imao jako bliski susret sa voljenom mi brezomn na kojoj sam ispovredjivao mnoge extremitete. Od tad mi ostala u secanju... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ... posto imam 50cc . . . ako je negde gde mogu da idem sa mojom mulicom... hahaha tvoja mulica haha pa i ja imam skuter 50 cc pa idem svugde sa njim,samo ga lepo sredi za leto i juriiiiišššš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je dud neopravdano zapostavljen! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo ko je i zasto emotivno vezan za koje drvo pa to neka i zasadi. Ovo bi bilo super, ali koliko se razumem u to mislim da je nemoguće, jer svako drvo zahteva određene uslove za svoj rast. Npr. voćke se moraju orezivati, prskati raznim otrovima protiv štetočena i slično, zatim ima i neke veze sa svetlom i terenima na kojima se sadi tako da ovo da zasadi svako ono drvo koje ''voli'' nije moguće ostvariti a da se sve lepo primi i nastavi da raste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aman ljudi, kako smo krenuli moracemo da pravimo staklenu bastu. Sadi se lipa, hrast, topola, ali ona sto ne leti u prolece, breza (licno je najvise volim)... A sto se tice vocki to je vec druga prica i nije za ovu priliku. Mada bi smo mogli da kupimo neko imanje, pa da zasadimo vocke, pa da pecemo rakijicu, pa prasence... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je dud neopravdano zapostavljen! +1 E ovo mi je omiljeno voce. Ako neko ima sadnicu jednog belog jednog crnog duda, rado bi ga zasadio na placu. P.S. Samo onda nije dobro u blizini imati patke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Jericho 82 Napisano Januar 17, 2009 Blocos Bastardos, 330 postova Lokacija: блокови Motocikl: XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ... posto imam 50cc . . . ako je negde gde mogu da idem sa mojom mulicom... hahaha tvoja mulica haha pa i ja imam skuter 50 cc pa idem svugde sa njim,samo ga lepo sredi za leto i juriiiiišššš Mislio sam na cross 50cc, Hondicu...skuter mi nije vise ni za k.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Januar 17, 2009 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da vidimo ko je i zasto emotivno vezan za koje drvo pa to neka i zasadi. Ovo bi bilo super, ali koliko se razumem u to mislim da je nemoguće, jer svako drvo zahteva određene uslove za svoj rast. Npr. voćke se moraju orezivati, prskati raznim otrovima protiv štetočena i slično, zatim ima i neke veze sa svetlom i terenima na kojima se sadi tako da ovo da zasadi svako ono drvo koje ''voli'' nije moguće ostvariti a da se sve lepo primi i nastavi da raste Zato sam sei prijavio da odrzavam, ali i da exploatisem. Malo sale nije na odmet, na ova sumorna vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BOBan_skuter50cm3 0 Napisano Januar 17, 2009 U prolazu, 26 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ... posto imam 50cc . . . ako je negde gde mogu da idem sa mojom mulicom... hahaha tvoja mulica haha pa i ja imam skuter 50 cc pa idem svugde sa njim,samo ga lepo sredi za leto i juriiiiišššš Mislio sam na cross 50cc, Hondicu...skuter mi nije vise ni za k.... pa dobro,iskreno ni ja nisam zeleo da kupim skuter,ali eto ..... HVALA BOGU pa me stvarno služi perfrktno...pu,pu,pu da ga neureknem....pozzz za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 60 Napisano Januar 17, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ideja.. Ja sam ZA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6208 Napisano Januar 17, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Daki, evo ti kod mene vocnjak, dodji, sadi, radi, ja cu da popijem neku ako das... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Januar 18, 2009 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan sta god da se radi u vezi sadjenja drveca, racunajte i na mene! Ovih dana bas presadjujem novogodisnju jelkicu, ne kapiram ljude koji hoce isecen koren..... :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Januar 18, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je dud neopravdano zapostavljen! +1 E ovo mi je omiljeno voce. Ako neko ima sadnicu jednog belog jednog crnog duda, rado bi ga zasadio na placu. P.S. Samo onda nije dobro u blizini imati patke ne znam to za patke,koja je prica? Ali sam probao dudovacu,uh,bruka je..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8599 Napisano Januar 18, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno, i ja sam za ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Super akcija, još jedan čovek za akciju ,ma gde god bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je dud neopravdano zapostavljen! +1 E ovo mi je omiljeno voce. Ako neko ima sadnicu jednog belog jednog crnog duda, rado bi ga zasadio na placu. P.S. Samo onda nije dobro u blizini imati patke ne znam to za patke,koja je prica? Ali sam probao dudovacu,uh,bruka je..... Pa ono iz ko to tamo peva. dok sam ja...ti si jeo pacija go..a mesto dudinja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Januar 18, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan Za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...