Emission4298 5 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Translap XL 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, Registrovah se, pa i skladno da ispratim predstavljanje. Skoro sam odlepio za motorima, ali trenutno i dalje u autoskoli. Sumirano, jedan mlad momak od 25 godina koji krece da gaji ljubav u ovom smeru Nadam se da se uskoro mogu i ovu temu da prosirim sa kupljenim motorom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Maj 19, 2023 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao Kakva sprava je u planu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emission4298 5 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Translap XL 700 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasao! Jos nisam 100% odlucio. Uvek je savet i misljenje dobrodoslo. Trenutno gledam izmedju Honde Transalp i Honde NC 700 (2013). Negde mi se vise svidja NC, ali se razmisljam za Transalp jer je koju godinu stariji, jeftiniji i robusniji. A posto je prvi motor, a planiram dosta da se vrljam po parkingu, vezbam itd. Sigurno ce mi ispasti, pa da za prvi motor ne jurim odmah skuplje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vmutic 48 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tenere 700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao prijatelju. Moj iskren predlog je Verys 650 ili nešto slično. Nije skup, pouzdan, lepo se sedi, udoban je i pregledan i (relativno) lako se kontroliše. Takav motor će ti omogućiti da isprobaš različite vrste vožnje i putev.. grad, auto put, laki pff road.. šta god.. Posle možeš da izabereš neki ozbiljniji motor za ono što ti se najviše svidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 19, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао =) Све препоруке сматрај добрима, али видећеш кад седнеш на мотор какав ћеш осећај имати. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emission4298 5 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Translap XL 700 Prijavi odgovor kao problematičan @vmutic Hvala na preporuci! @John159 jako lepo receno. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 19, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slađan 15 Napisano Maj 19, 2023 U prolazu, 7 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. I ja se registrovao pre par dana, ako sam dobro shvatio da nemaš nikakvog iskustva moj ti je savet što se motora tiče jevtiniji motor i u ceni i u održavanju (delovima). Moraš da računaš na padove obavezno, jer ko ti kaže da nije pao sa motora taj nije ni vozio , i pamet u glavu, što se vožnje tiče polako, najgori i fatalni su padovi kad naučiš da voziš. U auto školi ti mnoge stvari ne kažu, druži se sa starijim vozačima, pitaj, slušaj i upijaj, uči na njihovim iskustvima. Ima tu masne farbe na pešačkom,bela linija, blato iz traktora na putu, rizla, pesak u krivini, vazdušni udar kada te pretiče šleper i obratno, puno stvari koje nisu ništa za auto a pogubne za 2 točka. Uglavnom ako voliš motore sve ćeš naučiti lagano. Sad, nadam se da te nisam smorio i obezvoljio , u zdravlje i sa srećom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Emission4298 5 Napisano Maj 20, 2023 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Translap XL 700 Prijavi odgovor kao problematičan @Slađandaleko bilo. Svaki savet dobrodosao. I apsolutno se slazem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2522 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošaooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Maj 20, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошао на форум добре вожње, дружења и забаве Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...