N.F.S. 23634 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor vizira, nije korisceno, nema tragove nikakve... Kupljeno svojevremeno 2 kom od forumasa, hteo sam da na oklop motora namestim i zastitim kolena dodatno (sw400 dok sam vozio). Nosaci metalni, nije ona kao plastika niklovana... Neka putuju po 3000 dinara (oba sam platio 8K). Ako nekome odgovara, saljem. Evo i slika na silveru kako stoji.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23634 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedan jos ima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1935 Napisano Maj 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 2884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Preključe naručio sebi da probam Promenio Maj 12, 2023 član JevtaNS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23634 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9946 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ode i drugi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...