Pablo 2228 Napisano Septembar 5, 2006 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Od srede na kioscima... http://www.bjbikers.com/index.php?contentid=107 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 6, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan nazalost ne od srede nego od petka jbg tako to ide kod nas u drzavi uvek neko koci uzbrdoi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan 0 Napisano Septembar 9, 2006 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam uzeo Motobike,magazin.nisam ni znao da imate veze sa BJB-om!?da se ne lazemo samo sam ga prelistao.I u ochi mi upada nekoliko stvari 1.Dobro!!!Atraktivna naslovna strana(me i privukla da ga uzmem na kiosku)vrlo!!! vrlo!!! vrlo!!! kvalitetna izrada i zanimljive(aktuelne)teme..mada sadrzaj istih josh nisam prouchio to je na prvo gledanje!!!bravo svaka chast 2.Nije mi se svidelo:od 76strana(racunajuci i korice)15su raznorazni oglasi,kapiram da se ovaj kvalitet slike i papira ne dobija bez para,ali moram da primetim,to mi je bash zasmetalo .i mozda bi odnos slike tekstovi mogao biti malo vishe u korist tekstova,slike su vrhunske, (klinci ce poludeti i sigurno ukrasiti svoje sobe posterima i sanjati ih dok ne porastu)ali meni bas zbog svih tih slika kad sam preleteo celu novinu deluje malo kao slikovnica. Idem sad da prochitam tekstove pa se javljam kakvi su utisci,ovo je sve bilo na prvo gledanje! Uglavnom,svaka chast i samo cepajte! KO RADI TAJ JE CAR!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1850 Napisano Septembar 9, 2006 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan inaèe ima jedna malena greškica na naslovnoj stranici.....cena za SLO je 800 SIT....bez onog a na kraju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Septembar 11, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i samo nastavite sa dobrim radom. Stamparske greske su ipak samo stamparske greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spale 0 Napisano Septembar 11, 2006 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niksic siti i Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja casopis, jedino sto malo bode oci su pravopisne greske kojih ima tu i tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Septembar 11, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da kazem to o pravopisnim... Nema veze, napredak je uocljiv iz broja u broj sto u dizajnu sto u odabiru textova. Mislim samo da je manje gresaka bilo u proslom broju... :wink: Podrska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOBIKE 0 Napisano Septembar 12, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo je i manje teksta ali hvala vam na podrsci ,sledeci broj jos unapredjujemo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...