spredrag 1130 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam osuđivao nikoga, nisam se ljutio ninakoga, nisam vređao nikoga. Samo sam rekao šta sam mislio. Sada mi deluje malo prepotentno. Ako je povredilo nekoga žao mi je. A ovaj zapeo umetnost pa umetnost. Pa...dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 19, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... A ovaj zapeo umetnost pa umetnost. Pa...dobro. :D :D Sta cu kada sam umetnicka dusa... ;D mala sala, ne zameri! Ma o ukusima ne vredi raspravljati (mada mi i ne raspravljam) ali po nekad' vredi cuti i drugacije misljenje!! No hard feelengs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 19, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ,nikako neljutim se ja ,samo branim svoj stav jer ne mogu ostati ravnodušan na ''greota šta radite od motora'' a po gotovo na REVOLUTIONOV komentar o pitama od gova... Malo sam se osećao prozvan na način na koji mislim da nisam zaslužio ništa drugo. POZDRAV SVIMA I PEACE BROTHERS ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Januar 19, 2009 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Peace, Najbolje bi bilo da se sretnu originali i customi na nekoj vožnji.A? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno 100% bi bilo dobri zezenje.Čim otopli polećemo ,pratite forum čućemo se! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO ,hvala na podršci , nadam se da će mo videti i tvog MZ-a na nekom skupu. Svako dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Peace, Najbolje bi bilo da se sretnu originali i customi na nekoj vožnji.A? E ova ti zlata vredi, ja placam pivo!! PICASOO ,hvala na podršci , nadam se da će mo videti i tvog MZ-a na nekom skupu. Svako dobro! Mozes ga videti odmah http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=17238.0 Mada je ovo "proslogodisnja" verzija, trenutno je u radionici na malo prolepsavanja Ovog proleca, Boze zdravlje ocekujem da bude drugaciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan PICASOO pogledao sam tvoj forum.Svaka ti čast na trudu ,bajk je odličan ,do jaja je!Imam ja brdo slika dok je moj bio u rinfuzi samo mi nije odmah palo na pamet da bar ključne strpam u forum i da napišem koju ali ću to uraditi danas ,sutra ,čim stignem. Ma volim ja vas sve ,jer u našim žilama teče ista krv.U pitanju su sitnice koje život čine nekom su sitnice a nekom ne ali je TOLERANCIJA NAJ BITNIJA STVAR da bi život bio duži ,kvalitetniji i ispunjeniji. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Postavi slike sto pre...Da vidimo radjanje tog TVOG BMW-a...Ajd pa ziveliiiiiiiii!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Januar 20, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve ljubitelje customa :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juki 3 Napisano Januar 20, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Čerević Motocikl: BMW r25/2 ,Suzuki Intruder VS800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija Floyd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rade bosanacnena 0 Napisano April 20, 2023 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljubiteljima oldtajmera svih vrsta posebno ljubiteljima i vlasnicima bmw-a ! ja trenutno mucim muku sa lancem bregaste na r 26/7 Da li ima neko ko je to menjao i stavio od renoa 4 da mi kaze jel od TL 850ccm i za koliko karika se krati lanac da bi pasovao na bmw? unapred zahvalan za bilo kakvu informaciju po ovom pitanju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 231 Napisano April 21, 2023 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan Lanac ti pase od puno automobila,a ima i na metar da se kupi,od auta su ti svi duzi,postavis ga na masinu i vidis koliko je visak,pa skratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...