safet 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kakav je uticaj hladnoce, zimoce na motor. Mislim na plasticne i gumene delove.Na primer semeringe prednje visljuske, na primer, harmonike na vilama, i tako dalje. Da li od hladnoce ti delovi mogu da se ukrute, stvrdnu, i u voznji, da popucaju? Da li je moguce tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6748 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Teoretski je moguce, zavisi od kvaliteta plastike. Nije lose, posebno gumene delove, pre zime, kad ga pakujes za zimovanje, da ih namazes glicerinom /ima u svakoj apoteci/. Isto vazi i za gumene delove od klola /kederi na vratima, brave/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 14, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Moguce je,ali ove temperature kod nas nisu nista strasno,ako je i nekada malo veci minus,to je kratkotrajno. Vise ce motoru naskoditi sol nego hladnoca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet 1 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Kac Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo sada, na minus 10, 15 se provozas krug, dva. Malo zadnjak. Jel mogu da procure semerinzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 14, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pa recimo sada, na minus 10, 15 se provozas krug, dva. Malo zadnjak. Jel mogu da procure semerinzi? semerinzi nece,ali pazi da ti ne procuris na klizavom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 14, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako nemoras da se vozis bolje nemoj jer na ovim temperaturama svemu treba vise vremena da se ugreje a ima delova koji su izlozeni hladnoci i postaju kruci i samim tim preti mogucnost pucanja . Meni je cale uvek govorio zimi neskidaj led sa kola jer moze da ostetis farbu , A za sve ove godine uspeo sam uglavnom da zajebem brisace i da userem kola podmazujuci bravice i da jednom mi je zaledila rucna pa sam upalio paknove i malo su felne promenile bojicu ;D . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...