Igor86 357 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Potrebna mi je hromirana cev, fi 40 sa debljinom zida dovoljnom da izdrzi naslanjanje nogama na nju (bice sipka na visokom stolu), pa ako neko ima ili zna gde da kupim i koju debljinu da trazim, bicu zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano April 23, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hromiranu tesko al inox sjaj ces naci, ne znam koliko si spreman da platis, vecina njih prodaje celu cev na 6 metara a ima firma kod skretanja za Kaludjericu prodaju na koliko hoces ali i naplate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano April 23, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, svraticu da ih pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kosinox se zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4023 Napisano April 24, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Ajde napisi dimenzije da odradimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 24, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da autor teme nema nista protiv da i ja pitam... Potrebna mi je parce celicne cevi fi 200mm duzine do 400mm. Hocu da napravim podpaljivac za cumur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2892 Napisano April 24, 2023 Drug član, 1704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A koje debljine zid da bude? Da li ti odgovara od 3 ili 4 mm da se roluje pa zavari spoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano April 24, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm meni bi trebala cev za malu stubnu busilicu, ova trenutna mi je kratka za 10tak cm pa mozda oni imaju neko parce odgovarajuce cevi. Hvala za kontakt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 24, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, RankoBg87 je napisao: A koje debljine zid da bude? Da li ti odgovara od 3 ili 4 mm da se roluje pa zavari spoj Nije bitno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano April 25, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan On 24. 4. 2023. at 8:38, vex je napisao: Ajde napisi dimenzije da odradimo. Duzina 90cm mi treba, ili tacnije 82,8cm, fi recimo 40mm, za debljinu zida ne znam tacno koja je dovoljna da moze da izdrzi tezinu oslanjanja na nju, bez da se iskrivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4023 Napisano April 26, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Igor86 je napisao: Duzina 90cm mi treba, ili tacnije 82,8cm, fi recimo 40mm, za debljinu zida ne znam tacno koja je dovoljna da moze da izdrzi tezinu oslanjanja na nju, bez da se iskrivi. Zatvorena sa jedne,dve strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano April 26, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, vex je napisao: Zatvorena sa jedne,dve strane? Moze i ne mora, to ce da bude ovako kao na slici. Trebace mi samo ovi drzaci koji se prisrafe za stranice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4023 Napisano April 26, 2023 (promenjeno) Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Nije kasno odmah posle 1maja? I koliko je debela daska za koju se srafi? Promenio April 26, 2023 član vex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 26, 2023 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan On 4/24/2023 at 4:48 PM, lalajko said: Nadam se da autor teme nema nista protiv da i ja pitam... Potrebna mi je parce celicne cevi fi 200mm duzine do 400mm. Hocu da napravim podpaljivac za cumur. Imaš neku sliku/skicu da vidim sta bi pravio, pošto i sebi nešto slično trebam da napravim (kupio sam fen za potpalu cumura ali mi kaze buraz da je sa tim još bolje) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano April 27, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, vex je napisao: Nije kasno odmah posle 1maja? I koliko je debela daska za koju se srafi? Ma naravno da nije kasno, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 27, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Nele11 je napisao: Imaš neku sliku/skicu da vidim sta bi pravio, pošto i sebi nešto slično trebam da napravim (kupio sam fen za potpalu cumura ali mi kaze buraz da je sa tim još bolje) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano April 27, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kosinox nema moju dimenziju. Spoljni precnik 48,7mm ili slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor86 357 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Beograd - Dorcol Motocikl: Yamaha Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ovim putem da se zahvalim @vex-u, napravio mi je idealnu cev, poslao, nije nista naplatio... Svaka cast, hvala! Temu cu ostaviti otkljucanu zbog kolege koji se raspitivao o potpaljivacu za cumur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22095 Napisano Maj 12, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i meni uradio! Samo mi je stigao materijal, nit otkupa nit sta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4023 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 471 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan A naplaticu kad se vidimo 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...