Djole991 0 Napisano April 14, 2023 U prolazu, 2 postova Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa paljenjem, svaki put sam morao da punim akumulator, pa posle sat-dva odmora moram da stavim drugi napunjeni akumulator jer stari i nece da zavergla, tesko vergla a kada tako vergla jako su mu vruce kleme, stavljen nov akumulator, nov anlaser i polovan regler, ako moze neko da kaze sta je tu problem. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1790 Napisano April 14, 2023 Drug član, 1355 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj problem rešava majstor gosn @Arakis mora to sve lepo da se ispita, a Rajko to zna kako i šta.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano April 15, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koji Burgman? Imamo pokrivene sve modele sa temama pa da ovu tvoju spojim sa vec postojecom. Sta mislis kad bi svako otvarao novu temu kad ima neki problem ili pitanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2825 Napisano April 15, 2023 Ne silazi, 4912 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa paljenjem, svaki put sam morao da punim akumulator, pa posle sat-dva odmora moram da stavim drugi napunjeni akumulator jer stari i nece da zavergla, tesko vergla a kada tako vergla jako su mu vruce kleme, stavljen nov akumulator, nov anlaser i polovan regler, ako moze neko da kaze sta je tu problem. HvalaТу лежи зецSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...