MrD 1556 Napisano April 9, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva (i kakva su) sa aftermarket tempomatima? Najviše me zanima koliko su bezbedni i pouzdani. Npr, za Tracer 7 postoje: Atlas Trottle Lock (ima ga i u Walmartu: Trotte Lock Assist ) Kaoko Yam654 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1556 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Baš niko nije probao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Ja to ne bih stavljao, al evo ortak se kune u njega, kako može da pusti ruke i da vozi lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nešto znači, postoji istoimena tema, doduše u malo drugačijem kontekstu: A ovaj Kaoko tempomat ja već neko vreme merkam od kolege koji ga je oglasio sada već poodavno: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...