ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mi se svidja ovaj motor, znaci pao sam kad sam ga video..Prelep mi je stvarno.E sad osim toga, sta vi mislite kakav je to motor ?Ima li neko iskustva sa njim? Mozda bih mogao da nagovorim caleta da uzmem Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislim na novu ninju nego na onaj stariji model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan izgleda isto kao mali zzr600. performanse nisu bas nesto, ali za pocetak je odlicno ... samo sto je prilicno nizak, za mene tj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan eh onda bi bio i meni isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan eh onda bi bio i meni isto Kako znas kad ga nisi probao? evo ti neki podaci... http://www.250ccbikes.com/kawasaki-zzr250.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan eh onda bi bio i meni isto Kako znas kad ga nisi probao? evo ti neki podaci... http://www.250ccbikes.com/kawasaki-zzr250.html A i to sto kazes, ali 192cm ne znam da li lepo upravljalo njime zato kazem..A pogledacu ga svakako..Nigde ne mogu da nadjem visinu sedista..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Nigde ne mogu da nadjem visinu sedista..? 760mm ili ti 29.9 inch-a http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki/2005/ZZR%20250/ P.S. google je čudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 13, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Mali ti je! ;DZapravo,previsok si za taj motor! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan po meni su motori od 250ccm za zaobilaženje. uglavnom su rađeni za japansko tržište i u evropi su se malo prodavali tako da su retki i nezgodni za rezervne delove. bolje gledaj nešto drugo... mada je ta klasa u 4T varijanti zapostavljena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan aaham, a sta mi savetujete od tih sport-toruing motora, do nekih 500kubika tako nesto...?gpz500 jel ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Zapravo neki da mi odgovara, sto se sedista i moje visine tice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Januar 13, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan KLE bi tebi lepo lezao ... smesno bi ti sa svojih 190 i kusur izgledao na GPZ-u jer je dosta spusten... mozda honda CB500 ili GS500 suza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj zxr400. on je lep ali ne znam dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aham, a supermoto, jel ima da se nadje nesto priblizno kubikazi mog, ali da je dosta vislji..Ovaj mi je nizak pa zato jurim sad kad sam uzvadio dozvolu.Kad ne mogu da mi zabrane polaganje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSrbijaSP 0 Napisano Januar 14, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Smed.Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sad zezas???Kupi bre Hajabusu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 14, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sad zezas???Kupi bre Hajabusu! Hehe ;D Pa da, evo bas sad pregovaram sa cika Vladicom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Januar 15, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li video zzr-a na oglasdima pa pitas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Januar 15, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bila jedna Ninja 250 u oglasima na forumu. Nazovi momka sto je prodaje i ako je kod njega idi pa probaj da li ti odgovara? Nadam se da ovakvu trazis? Ako ne, onda je ona po dimenzijama slicna onoj za koju si zainteresovan. Evo ga i link: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=17676.0 EDIT: Videh sada da je prodata, ali ipak ga pitaj za dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hm evo gledam bas dimenzije, ali mislim da postoji razlika izmedju ninje 250 i zzr250...Ali je to nesto zanemarljivo ja mislim.Mozda felne, malo maska i tako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Januar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu bombonicu! Samo i taj je mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Januar 15, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan A jeste stvarno, mnogo je lepa..Samo mi je mala ja mislim.Ima jedan drugar pa cu malo da je provozam... Jedino mi se ne svidja zadnja guma, i cajgeri koji se ne slazu uz dizajn motora, ali nema veze...Najmanji problem..A cena mu nije nabudzena mnogo, to mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...