Pablo 1965 Napisano Septembar 4, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Nas ministar za bezbednost BJBajker Najzli je od sada moderator ove rubrike! Sproveo je ideju flajera u delo i realno se najvise trudio da to zazivi. Najzli, samo tako nastavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Septembar 4, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti brate! Velkam naezli :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Septembar 4, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno zasluzeno, Najzli je svakako uneo novi kvalitet (a bogami i kvantitet) u sadrzaje foruma.. samo napred majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Najzli, samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Septembar 4, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na Moderatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Iskusno sam saèekao da padne par èestitki pre nego li se oglasim. To mu doðe kao ona kora za tortu koja ide na plek. Više ne znam ni kako sam naleteo na ovaj sajt, jedino èega se seæam a to je dobrodošlica koju sam dobio pri prvom postu. Kao i do sada, govorio sam onda kada sam smatrao da svojim reèima mogu da na neki naèin doprinesem diskusiji. To što sam bio agilan i isterao flajere do kraja, bila je zasluga svih ljudi sa foruma. Nisam uradio ni jedan flajer zbog moje guzice, veæ da na neki naèin pomognem da se bar jedno dupe ne oguli, ako ne i nešto gore. Daleko od toga da sam to radio zarad neke nagrade ili povlastica, ali svakako sada imam priliku da upotrebim onaj kliše "ova nagrada æe mi biti podsticaj da i ubuduæe radim na akcijama koje bi unapredile ovu našu malu zajednicu". To bi bio onaj deo torte koji se zove fil. Ono što sam oduvek tražio u ljudima, a to su neki kvaliteti, koji bi meni pomogli da budem bolji. Trudiæu se, takoðe, da na svaki moguæi naèin, svojim slovima ovde na forumu, ali i rukama kada se negde sretnemo, da pomognem da svi zajedno nauèimo što više lepih i korisnih stvari, da to znanje podelimo i drugima, da se družimo i budemo prijatelji. E, to je šlag. Aj, da ne dužim... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 4, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Najzli!!! Bez svake sumnje,ti si to i zasluzzio!!! I pre nego smo se upoznali sam znao da si super lik...a sada je slika potpuna! Samo NAPRED!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 4, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 4, 2006 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno je to tako moralo biti. I vise je nego zasluzeno :prayer: Cestitam i svaka cast!!! :kul: E pa komsija, ovo mora da se zalije :pivo: :jos_piva: :partyman: :drinkers: :redflag: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Septembar 5, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam Najzli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodeni Zeka 18 Napisano Septembar 13, 2006 U prolazu, 49 postova Lokacija: NBGD- Blokovi Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Najzli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Septembar 13, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :kul: :supz: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Octobar 29, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam odocnio,ali sve cestitke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Octobar 29, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Najzli majstore svaka cast! Covek je to i zasluzio nema sta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Decembar 18, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Više ne znam ni kako sam naleteo na ovaj sajt' date=' jedino èega se seæam a to je dobrodošlica koju sam dobio pri prvom postu. Kao i do sada, govorio sam onda kada sam smatrao da svojim reèima mogu da na neki naèin doprinesem diskusiji.[/quote'] . . . I tako wam kaze wash deda Najzli,postawishe mene za moderatora jednog takoreci moto kluba na brdowitom Balkanu. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 8, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo tako i naucit ces nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...