Subasha 13 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem cizme za motor,odlicno ocuvane skoro i ne noshene ja sam ih dobio ali mi se ne svidjaju jer su za sportski motor ! Broj : 41 ! Cizme su kao na slici ! Moze zamena za druge cizme,kaubojke ili sl. Cena za kesh je 50e ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Josh slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan A u zamenu moze npr : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iiii, na kraju broj telefona je... Ako mi odgovaraju, mozda moze zamena za 50 evra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Ili neka Jakna motorka,ja nosim velicinu M/L,ali bi mi najvishe odgovarale cizme . A broj je : 062/86-87-788,Aca ! Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 13, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A u zamenu moze npr : koji broj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Januar 14, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam i broj tel,i broj cizama,ali evo opet cu : broj cizama je 41,a broj tel : 062/86-87-788 ! :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam i broj tel,i broj cizama,ali evo opet cu : broj cizama je 41,a broj tel : 062/86-87-788 ! :-\ pardon, nisam video istripovao sam da se i kaubojke nude za zamenu ili kesh :) extra su... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Subasha 13 Napisano Januar 16, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Velika Plana Prijavi odgovor kao problematičan Cizme su prodate ! Moze lock na ovu temu ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...