dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 20, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Macna moto farmerke broj 36 sa protektorima na kolenima i kevlarom na rizičnim delovima. Dobijene kao zamena i probane jednom u gradu ali su mi za malo kratke jer se protektori na kolenima previše podignu. Cena 100e Tel 063 817 9960 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VIRGO 368 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 adventure S , Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel možeš napisati tvoje parametre...visina...tezina-... da imamo neki orjentir 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano Mart 20, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moja visina je 196, težina kada su mi bile taman 93, unutrašnja dužina nogu oko 92, noga do kuka 110. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 7, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 22, 2023 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odoše na probu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...