Slammer 619 Napisano Octobar 13, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima je na Aliju trenutno Flextail pro 2 za 20e. Ja narucio po iskustvu kolega sa kampovanja. Trebalo bi da radi posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Octobar 13, 2023 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo baš Flextail Pro 2. Odlična! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Octobar 13, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ce najvise znaciti za izduvavanje podloga, to me smara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Octobar 24, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 20.8.2023. at 11:37, punisa 16 je napisao: Alkohol ti ima igraniceno i malo efekta i ne koristi se za rane inace,on je za povrsine i nije cid nego bakteriostatik. Prasak ne znam na koji mislis ranije je bio Bivacin sprej odlicna stvar ali ga Galenika vise ne pravi i nema zamene na trzistu. Donose ga iz Madjarske i Grcke. https://www.oazazdravlja.rs/ostecena-koza-i-opekotine/369-cicatridina-sprej-125ml 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Octobar 24, 2023 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio juče u Beškoj, u centru prodavnica plastike - 90 din. Lepo stoje sklopljene. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4378 Napisano Octobar 24, 2023 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan JNA komplet je neprevaziđen. Onaj nož može sasvim pristojno da se naoštri. Pribor je normalne, ljudske veličine. Imam i neki titanijumski, skoro pa nema masu. Njega nikada ne koristim. 50g ne znači ništa, osećaj u upotrebi je neprocenjiv 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Octobar 24, 2023 (promenjeno) Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Ove kombinovane zebancije kvare uzitak obroka. Ja sam poceo kucni pribor da nosim. Btw...zna li neko ko proizvodi ovaj pribor, ne mogu nigde da nadjem, a savrseno je dobrog oblika. Znam da ga je deda kupio od bugara davno... Promenio Octobar 24, 2023 član Slammer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Octobar 24, 2023 8-bit, 1873 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim pribor u rancu, a ponekad i padnem, pa kuhinjski pribor nije opcija. Mora biti na preklapanje ili plastični da se ne nataknem na isti 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Octobar 25, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Mradomire,podeli nam svoje iskustvo sa šoljicama za kafu Verujem da bi mnogima značilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 29, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 10 dana off-road, TET Albanija, spakovano sve u fazonu samoodrživosti pa čak i 3 litre rezervnog goriva. Prtljag i način pakovanja optimizovani za brzo raspakivanje i pakovanje i svaka noć na drugoj lokaciji. Pun kamp: Tu je negde i stoličica Orjentaciona masa sveg prtljaga sa kanticom goriva i hranom za 9 obroka, bez vode (3 litre vode na leđima) je bila oko 18kg. Promenio Novembar 29, 2023 član lord_oblivion 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 29, 2023 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici, skroz pozadi u dva 'pouch'-a je jedna plastična flašica sa livadskim medom i jedna sa još pola litre vode. Pominjem med kad odlična energent za napore u toku dana, nešto kao oni energetski gelovi za sportiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Novembar 29, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moj kompanjom se, pak spakovao malo fleksibilnije On je merio, čini mi se, oko 10kg ali nije nosio hranu i samo 1L goriva. Promenio Novembar 29, 2023 član lord_oblivion 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Decembar 27, 2023 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme u toku....Bane loneridersa osmehom i stolicom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Decembar 27, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja jednu slicnu. Nekada je bila pumpa za duseke. Ali nije stigla da napumpa ni jedan, posto sam s njom raspaljivao vatru u kazanu dok sam topio mast i pravio spržu. Usisala je vruc vazduh i propeleri su se istopili. Eto upozorenja svima da je ne guraju unutar lozista kao ja. Bar je sprža ispala odlicna. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Januar 15 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Пиће се еспресо ове године ......бај Али. ПрезадовољанBane loneridersa osmehom i stolicom 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Januar 15 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Aliespresso 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Januar 15 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Slammer je napisao: Aliespresso Бај д веј.....на твојој слици са лампом видех куку за фењер....ма то ћу да направим....ипак тепих да се "отворим" за 300 дин за 4 ком.....само бахато 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Januar 15 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ti nosaci su za normalne ljude i fenjere. Ja moje petrolejske od 3 kila moram da obesim o neko drvo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2593 Napisano Januar 16 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 1. 2024. at 11:16, BaneVuk58 je napisao: Пиће се еспресо ове године ......бај Али. Презадовољан Ima neki link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Januar 16 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vasa.93 je napisao: Ima neki link? https://a.aliexpress.com/_EISGizn Npr. Malo prelistaj ...ima i sa free shipping ili akcija. Moj je bio 22$ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Januar 17 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Припремате ли се кампери??Док се чека Али.....не држи ме место......шипкице донација бај @travelman и још једном му се захваљујем, знао сам да ће им се наћи сврха Bane loneridersa osmehom i stolicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 17 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, BaneVuk58 je napisao: шипкице донација бај @travelman и још једном му се захваљујем Bilo mi je zadovoljstvo, sad na proleće kad padne sredjivanje podruma biće jos kamp drangulija za tebe, nesto vec odvajam u ćošak za tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Januar 17 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, travelman je napisao: Bilo mi je zadovoljstvo, sad na proleće kad padne sredjivanje podruma biće jos kamp drangulija za tebe, nesto vec odvajam u ćošak za tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 619 Napisano Februar 19 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 409 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovu pumpu za sitne novce. Nalazim da ih Naturhike brendira pod svojim imenom. Istih je performansi na papiru kao i Flextail koju sam uzeo. Za ovih 1000 dinara sigurno vredi, makar da duva u tanjir vrelog paprikasa. https://a.aliexpress.com/_EHcV6Ez 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7651 Napisano Mart 4 Solo Rider, 3073 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ono kad ti stigne glupost od 2$ a ti se obraduješ, pa te ne mrzi odma' da montiraš Šipka od @travelman ....sitnica koja je inspirisala kupovinu lampe (kupila supruga) i ovaj držač. solo rajder sa stolicom i osmehom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...