Bobni 457 Napisano Januar 14 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je recimo aku riknuo posle 8 meseci I dobio Sam od ovlascenog distributers I servisera dobio info da je na aku garancija 6 meseci.yamaha je u pitanju,posto je Cena smesna za akumulator nisam hteo da se napinjem Ali nikada vise ne bih kupio neki njihov model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 2116 Napisano Januar 14 Drug član, 921 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je crkla elektronika na gasnom viesmann kotlu,došao servis ustanovio,kaže skinućemo i salona sa izložbenog kotla da ne čekaš dugo e to je garancija i ljudski pristup mušteriji.Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R3MAX1989 73 Napisano Januar 16 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: HONDA NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna zanimljivost. Broj prodatih motocikala u Italiji u 2025. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6491 Napisano pre 17 sati Drug član, 2965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Hocu uskoro da menjam lanac i lancanike, lanac poceo malo da zateze pa da promenim sve kad budem u gume. Gledao po netu sta ide, zadnji lancanik 43 prednji 16, lanac 520 114. Nalazio sam na razlicito pa cisto da se ne zeznem. @Satelis da li imas sifre za JT lancanike, lanac RK, Regina, DID. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15858 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8241 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izbegni DID. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17493 Napisano pre 15 sati Integrisan, 9708 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Neam sifre al imam mišljenje.....trebam pusati o dva bajja ove generacije. Alekre...... opet ću uzeti DID lanco jer sadasnje će uskoro nagurati 50.000km predjena. Novo lanco bitno je da ne bude falš, dobro zamenjeno i još bolje održavano.....nema zime sigurno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6491 Napisano pre 15 sati Drug član, 2965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Vidi pisi pa da uzimam Ako nadjem bice Rk ili Regina, DID je poslednji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 442 Napisano pre 15 sati Zainteresovan, 371 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nisam skontao, imas li podmazivac? Ne sjecam se da sam te vidio da podmazujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6491 Napisano pre 14 sati Drug član, 2965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nemam al kako doslo da to daje lancu zivot bice da cu ga uzeti. Na putovanjima sam nosio mast al nisam mazao, suvo bilo, cim sam dosao kuci posle onog pljuska sredio sam ga i namazao i ako je motor bio prljav, posle nekog vremena sam oprao sve i opet ga sredio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 252 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 174 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, RankoBg87 said: Hocu uskoro da menjam lanac i lancanike, lanac poceo malo da zateze pa da promenim sve kad budem u gume. Gledao po netu sta ide, zadnji lancanik 43 prednji 16, lanac 520 114. Nalazio sam na razlicito pa cisto da se ne zeznem. @Satelis da li imas sifre za JT lancanike, lanac RK, Regina, DID. Imam DID u ponudi pa se javi ako si zainteresovan. Takođe imam i lančanike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8694 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3540 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi voleo da nađem i probam CZ lance. Baj d vej, oni su fabrički na KTM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6491 Napisano pre 1 sat Drug član, 2965 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika u manuelu preporucuje DID 520VO 114LE RK520 KHO 114LE Za manuleni 21-24g prednji je 16 a zadnji 43, Tako da cu da se drzim toga. Ovo nudi na RK sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...