Dane Deda 2683 Napisano Septembar 9, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Izmeri Mile sajlu kvacila (duzinu buzira i ukupnu duzinu sajle) a imam nove vijke i matice za stelovanje ventila kao i opruge karburatora, i onu zglobnu polugu za nozicu menjaca. Sve sto ti odgovara dobijes na poklon. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Septembar 9, 2023 (promenjeno) motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Dane Deda je napisao: Izmeri Mile sajlu kvacila (duzinu buzira i ukupnu duzinu sajle) a imam nove vijke i matice za stelovanje ventila kao i opruge karburatora, i onu zglobnu polugu za nozicu menjaca. Sve sto ti odgovara dobijes na poklon. Prihvatam, ali da dodjem po to da se malo družimo. Sajlu cu izmeriti sutra. Moram je skinuti sa mašine ako ne budem mogao drugačije. Vijci i matice odgovaraju 100%. Opruge isto moram izmeriti. Ja imam Bingove sa šiberima. Ta zglobna polugica je od novijih modela. Promenio Septembar 9, 2023 član stari roker Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Septembar 10, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Mile, kad malo pocnu kise, sada sam retko kuci moram da nadoknadim kilometre zbog loseg leta. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Novembar 5, 2023 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dužina sajle 1485 mm, buzira 1225 mm. Prečnik opruge sibera 21mm,dužina oko 85mm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Novembar 7, 2023 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sajla ne odgovara, a ovo kad dodjes videces sta ti valja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2683 Napisano Januar 4, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Diskovi prodati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...