Markone88 4867 Napisano Mart 5, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jakna kupljena u Army Shop-u pre skoro 2 godine, plaćena 18500 dinara, obučena par puta, bez oštećenja, kao nova. Kapa može da se skine. Veličina L, ja sam 191cm 97kg, i taman mi je. Za kolege sa foruma cena 10000din. Slike na linku ispod, nemam memorije na forumu. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5610 Napisano Mart 5, 2023 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Markone88 je napisao: Jakna kupljena u Army Shop-u pre skoro 2 godine, plaćena 18500 dinara, obučena par puta, bez oštećenja, kao nova. Kapa može da se skine. Veličina L, ja sam 191cm 97kg, i taman mi je. Za kolege sa foruma cena 10000din. Slike na linku ispod, nemam memorije na forumu. KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM kolki si coek... Jakna je top. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Mart 5, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Bole37 said: kolki si coek... Jakna je top. Hahahaha, ma samo sam krakat. Jakna kvalitetna bas, samo ja ne volim te duge jakne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Mart 6, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Za forumase spustam cenu na fixnih 50e Za ove pare, ne postoji bolji komad odece potpisujem hahahahha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano Mart 29, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo dok je ladno vreme da pokusamo prodaju Nova cena 5000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Si prodao, nema je na KP. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano April 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, istekao oglas. Evo ga KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Promenio April 11, 2023 član Markone88 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Zvao me kolega sa banjice za jaknu, ali mi se telefon izbagovao i nema mi liste poziva i sms poruka. Ako se prepozna, javi mi se opet. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3003 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1060 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 budi tu, sad ću te nazovem Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4867 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Nasli smo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...