Oroku 1394 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da mi ne rade zmigavci, kada na prekidacu ukljucim zmigavac, cuje se da nesto skljocne napred kod fara, ali ne rade. Pretpostavljam da je automat za zmigavce, uzeo sam novi, ali sad ne znam gde se nalazi ovaj. Motor je Dominator '90. god., RD02. Jel moze neko da mi kaze gde se nalazi ovaj automat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 12, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod starijih modela motocikala je automat zmigavaca obicno ispod (iza) bocnih plasticnih poklopaca ili ispod sjedista.Posto ti cujes zvuk (kao krcanje) oko fara, moze biti i da se automat bas tu nalazi, iza ili cak u kucistu fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao sijalice posto kad neradi jedna i druga zajebava . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6142 Napisano Januar 12, 2009 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da se nije tebi malo smrzao automat za žmige? ;D Probaj to isto u toploj prostoriji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Januar 12, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ ZHAOCHEN Sijalice sam pregledao odma, nisu, ne pokazuje ni na tabli nista. @ Arakis Nemam gde da ga uguram u toplo, jedino da zalozim vatru u garazi ;D Jel zna neko bas tacno mesto gde se nalazi taj automat na mom motoru, imam novi pa cu ga zameniti. A ne da mi se da rastavljam ceo motor u potrazi za automatom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 12, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da se nije tebi malo smrzao automat za žmige? ;D Probaj to isto u toploj prostoriji. kad ga nadjes skini unesi malo pored grejnog tela i probaj opet da ga vratis . ja ti nemogu pomoci neznam gde se tacno nalazi samo sam malo sumljicav sa tim da je otisao automat . pre bih pogledao da nisu osiguraci probao sijalice ( ne pogledo PROBAO ) mada koliko ja shvatam sad kod tebe neradi ni levi ni desni . pa je veoma moguce da je negde zaledio jel temperatura ubija napolju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...