mrle 8583 Napisano Maj 9, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka ka KDM-ovom sajtu i ti imaš mapu gde se nalaze http://www.kdmmotors.com/ A što se cene pločica tiče mislim da je to za jedan disk jeste, za jedan disk. Ja sam zamenio plocice kod Sube, 50 eura za oba + 5 eura ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 9, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo na info. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Dejste gepezeovci nemavas ni u korovu puska vas ubla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da gpz nije vise u modi. Prema nezvanicnim informacijama Cili je napusti sektu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da gpz nije vise u modi. Prema nezvanicnim informacijama Cili je napusti sektu, a ja i ti u procesu napustanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ih kakve ste izdajice, ja ostajem veran sekti ovu sezonu sigurno a za sledeću videćemo S'obzirom na SEKu ni vi nećete tako brzo iz sekte ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije da sam napustio, eno ga gpz u garazi, jos je moj. Mada bih voleo da oslobodim mesto u garazi sto pre. Ali znate kako, ja cu ostati simpatizer, cak i kad gpz ode. Stvarno me je sluzio besprekorno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Maj 21, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u procesu napustanja sekte, al mi se jos ne rastaje od GPZa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan au, ala nam je nestabilna sekta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gpz je odlican motor za to za sta je namenjen, a po meni to je prevoz po gradu od A do B sa povremenim odlascima van grada do par stotina km u danu. To je to. Okretan, lak, da mu je malo obrtnog momenta bio bi prava bombona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ma gpz je odlican motor za to za sta je namenjen, a po meni to je prevoz po gradu od A do B sa povremenim odlascima van grada do par stotina km u danu. To je to. Okretan, lak, da mu je malo obrtnog momenta bio bi prava bombona. ma samo da je malko veci, siri, visi, pa ne bih ga menjao nikako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8583 Napisano Maj 21, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ma gpz je odlican motor za to za sta je namenjen, a po meni to je prevoz po gradu od A do B sa povremenim odlascima van grada do par stotina km u danu. To je to. Okretan, lak, da mu je malo obrtnog momenta bio bi prava bombona. ma samo da je malko veci, siri, visi, pa ne bih ga menjao nikako! onda je ZZR ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Ma gpz je odlican motor za to za sta je namenjen, a po meni to je prevoz po gradu od A do B sa povremenim odlascima van grada do par stotina km u danu. To je to. Okretan, lak, da mu je malo obrtnog momenta bio bi prava bombona. ma samo da je malko veci, siri, visi, pa ne bih ga menjao nikako! onda je ZZR ;D to sam i ja mislio, ali i zzr je dosta nizak... mozda jedino onaj novi zzr 600, onaj sto se prodaje samo u americi valjda, onaj sto izgleda isto kao i stara nindza 600 ...uf, taj je ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan ali i zzr je dosta nizak... Visi je od gpz-a, veruj chichi ;D, a i ako o's visinu, nema sta da trazis na ovom tipu motora, tu su kamile poput tenere, afrike, kle-a, klr-a..... Ma gpz je sjajan motor, neka ima lanaca ko kombajn u sebi, neka ga ne vole sto je kawa, neka mu je zvuk gadan (bar mom jeste ;D), ja ga volim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 21, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan ali i zzr je dosta nizak... Visi je od gpz-a, veruj chichi ;D, a i ako o's visinu, nema sta da trazis na ovom tipu motora, tu su kamile poput tenere, afrike, kle-a, klr-a..... Ma gpz je sjajan motor, neka ima lanaca ko kombajn u sebi, neka ga ne vole sto je kawa, neka mu je zvuk gadan (bar mom jeste ;D), ja ga volim! pa nije bas tako, npr meni savrseno odgovara hornet ili fz6n ili nesto na tu foru ... ali sta god budem uzimao, znam da ni jedan nece trositi malo kao moj mali vepric, ili kada zagrmi... eh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 29, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Citam dosta tema gde se izdvajaju vozaci odredjenih tipova motocikala... Vrlo edukativno saveti-iskustva... Hajde da se malko i mi prebrojimo i posavetujemo... Vozim ER-a pune dve godine, evo i tree na vidiku! Motor mi je '97 godiste uvezen iz Nemacke, prvi sam vlasnik u Srbiji i zadovoljan sam. Od ulaganja samo ulje i filteri... Svecke mi bilo komplikovano i da pogledam a ne da ih i menjam... Motor pali, radi, ma leti... Nisam brz kao 600 i dalje, ali od semafora do semafora jedva mi pobegnu za duzinu motora... E drugari... Jel tesko zameniti ulje na ER-5 i filtere>? Jel ima Vodeno ili Vazdusno hladjenje? Ima li neko preporuku za ulje gde kupiti i filtere? Sto se tice svecica? Zna li neko da ih menja i jel bi mogao to sam da uradim? Ili znate neki servis koji to moze da uradi?(svecice) Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si, iz kog mesta da ti ne bih nepotrebno objasnjavao gde se snadbevam delovima... A za svecke i mene zanima ko se sa tim igrao jer ja moje kako sam kupio motor nisam pogledao jer su nepristupacne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Svećice možete promeniti i sami samo vam treba ključ za svećice(malo duži) i nije nikakav problem. Ulje takodje, a filter ulja nije nikakav problem, a za filter vazduha treba malo živaca jem ima milion šrafova da se odvrne, ali ni to nije neki problem. Ima vodeno hladjenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 29, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam odakle si, iz kog mesta da ti ne bih nepotrebno objasnjavao gde se snadbevam delovima... A za svecke i mene zanima ko se sa tim igrao jer ja moje kako sam kupio motor nisam pogledao jer su nepristupacne... BGD BGD..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Maj 29, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako to izgleda na GPZu ali na ERu nije lako doci do svecica, cini mi se da se mora skidati rezervoar ili gresim... Za Beograd ti ne znam preporuciti prodavnicu, to ce vec morati neko od Beogradjana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba da skida rezervoar, ali treba malo tehnike da se ubaci ključ za svećice na pravo mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano Maj 29, 2009 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko predlog za Jaknu , koja je najprakticnija za voznju Kawaski KR-5 Kratka do struka ili duza? Cisto predlog, ZNAM DA SVAKO VOZI STA MU JE LAGODNIJE ALI STA JE PRAKTICNIJE???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Koji mu to dodje KR 5? Sve si rekao u pitanju, ali ako ces cisto predlog: kratka. GPZ narode, ja sam jos vas, pa cu vama prvo da se pofalim ;D. Ovako izlgeda GPZ 500 S kad poraste i uozbilji se: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Koji mu to dodje KR 5? Sve si rekao u pitanju, ali ako ces cisto predlog: kratka. GPZ narode, ja sam jos vas, pa cu vama prvo da se pofalim ;D. Ovako izlgeda GPZ 500 S kad poraste i uozbilji se: Balavim po tastaturi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...