Ivanrsvb 347 Napisano Maj 19, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari trebao bih da zamenim na vodenoj pumpi dihtung/semering do bloka malo curi ulje gpz500s u pitanju impeler,semering,dihtunzi negde da se nadju u Srbiji ili mora smaranje i narucivanje? Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16671 Napisano Maj 20, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da ces naci u Srbiji novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Maj 20, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa izgleda da cu morati da narucimPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Maj 25, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nevozim vise gpz uzeh beverly 200 iz poslovnih razloga. Al svakako cu ucestvovati :-) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 29, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A bre bata Rade,od koga ja sad da učim ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Maj 30, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn javi šta si uradio sa frajlaufom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Maj 30, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @xpetronije Odneo sinoć delove kod majstora. Ako stigne danas da ga uradi, super. Mada kiša pada od jutros, svakako nije za vožnju. edit: Preuzeo makinu taman pred kišu Stavljen polovni freilauf, ali daleko ispravniji od mog. Prepakovan anlaser,od dva napravljen jedan, sa četiri četkice unutra. Nisam bio siguran da li mu je unutra updateovan magnet, ispostavilo se da jeste,extra. Pali na pola dugmeta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Maj 31, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Atorn said: @xpetronije Odneo sinoć delove kod majstora. Ako stigne danas da ga uradi, super. Mada kiša pada od jutros, svakako nije za vožnju. edit: Preuzeo makinu taman pred kišu Stavljen polovni freilauf, ali daleko ispravniji od mog. Prepakovan anlaser,od dva napravljen jedan, sa četiri četkice unutra. Nisam bio siguran da li mu je unutra updateovan magnet, ispostavilo se da jeste,extra. Pali na pola dugmeta. Odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde ima da se nabavi radapciger za skidanje magneta? Sad kad sam montirao magnet novije generacije, ne mogu šrafom M18 više da skinem, jer je sada navoj spolja na magnetu, a ne unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @xpetronije kako misliš sa spoljnje strane navoj? I kod mene je novi tip magneta, ali navoj je isti u rupi na osovini, M18. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn, ne taj navoj za centralni šraf, već za radapciger, taj spolja, imamo isti magnet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16671 Napisano Jun 1, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to znak od Mitsubishia na magnetu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Motorcyclist said: Jel to znak od Mitsubishia na magnetu ? Valjda, i ja sam se pitao kad mi je stigao pre neki dan, nije mi jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16671 Napisano Jun 1, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, xpetronije said: Valjda, i ja sam se pitao kad mi je stigao pre neki dan, nije mi jasno Moguce da su oni radili to kao dobavljaci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je njihov znak, oni obično napišu ispod znaka, al ko zna, možda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mogu da se ukljuce u ovu konverzaciju i zzr-ovci 500? Pratim vec neko vremeSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16671 Napisano Jun 1, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ako das krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Kova45 said: Da li mogu da se ukljuce u ovu konverzaciju i zzr-ovci 500? Pratim vec neko vreme Sent from my iPhone using Tapatalk Taman da nam povecas prosecan broj cilindara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano Jun 1, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da nam povecas prosecan broj cilindara:BJB-Kawasaki:Ne samo cilindri, 4u1 BOS izduv dolazi i sa dobrim zvukom. Naravno, ako das krug Teska srca bih na ovo pristao. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 1, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan kova45 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Jun 1, 2020 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Haha sirimo ekipuPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16671 Napisano Jun 4, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan @motorcyclist gde si nabavio nosač kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16671 Napisano Jun 5, 2020 Integrisan, 4970 postova Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Atorn said: @motorcyclist gde si nabavio nosač kofera? Napravljen je u kucnoj izvedbi od stare stolice. Imao sam slike mislim sa detaljnim procesom i merama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3482 Napisano Jun 5, 2020 Drug član, 956 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadješ slike , a ti šibni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...