Darkman 65 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sa sve novim filterom, naravno, tri litre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi 4L, nece da se baci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 25, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan kupi 4 obavezno, jer ce ti vise od 3 trebati sigurno! ma i sada nije neko vreme napolju, tako da mozes da sacekas sa promenom jos 2-3 nedelje sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja do sad sipao 3.4...kad je bal nek je bal... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Februar 25, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad sam video u manualu, 2.8 l bez filtera, sa novim filterom 3.4 l. Koji to filter za'vata 6 deci? ;D izgleda moj filter. Kada sam pitao za cenu kod Sube bilo je da kosta 8 eura, ali kada sam dosao onda je video da je kod mene onaj veci filter od 12 eura. I ljudi ja mu sunem skoro 4 litre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, evo sad cu ja da poslusam Gayu pa da sipam tecnost u par razlicitih filtera, pa cu da vam javim koliku koji ima zapreminu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan 3.0L sa novim filterom. A zasto na deklu pise 3.4 ??? Ovo je copy iz servisnog uputstva : when filter is not removed 2.8 L (3.0 US qt) when filter is removed 3.0 L (3.2 US qt) when engine is completely dry 3.4 L (3.6 US qt) U prevodu znači da kad se filter ne menja 2.8l, kad se filter menja 3.0l i kad je motor u potpunosti suv ( nov ili rasklapan ) onda je 3.4l Ko misli da od viška ne boli glava taj se zaj***o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kad menjaš filter i naspeš 3.0L nivo će biti do gornje crte na prozorčetu. Ovo se odnosi na sve EX500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mislim da je tako već znam A nekom je malo i copy iz Service Manala-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Problem je sto neki ne misle tako zato se dvoumim Ja uopšte ne vidim oko čega se ti dvoumiš i već iskreno počinješ malo da smaraš. Lepo kupi kanister od 4 litre ulja (to ti je jeftinije nego da kupuješ 3 flaše od litar) i miran si. Ako nemaš para za 4 litre vozi ga još dok ne skupiš (mada ne znam kako bez para ali... ;D ). Ja sam u moj uvek sipao preko 3 l sa ili bez zamene filtera tako da će ti verovatno biti na samom minimumu. I molimte nemoj daviti više sa tim uljem PLEASE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8591 Napisano Februar 25, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3199 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan 9 eura je bio Motorex za litar prosle godine i besplatna zamena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi pakovanje od 5 litara i gotovo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da predjemo na drugu temu...nije mi dobro od ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 26, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A, ne, da li ti stvarno sipas pola litra ulja u filter, a onda tri u motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A, ne, da li ti stvarno sipas pola litra ulja u filter, a onda tri u motor? Kome je ovo pitanje namenjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh da raspravimo koliko vam ulja stane u sam filter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 27, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Pa rekoh da raspravimo koliko vam ulja stane u sam filter? ne znam stvarno ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tipujem na 4,25 dl! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Samo zatvoriš slavinu od goriva i isčupaš crevo što izlazi iz nje i skineš rešervoar. Poodvijaš one silne šrafove i izvadiš filter i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ljudi ovo sam vec pitao al ajd ponovo.Hocu da cistim filter vazduha pa me interesuje skidanje rezervoara.Nasao sam lepu temu o Africi twin i tamo ima dosta isto mada naravno nisu isti motori tako da nisam puno citao.Zanima me crevo preko kojeg gorivo ide iz rezervoara do karburatora.Ne znam gde se nalazi i da li je tesko skinuti tj jel se moze nesto zeznuti???Za ono crevce sto je ispod sedista znam to sam skidao bio nesto...Koliko ima posla dok se ne skine i gde trebam obratiti paznju? Dalje znam da ima crna kutija koja se odsrafi i tu je filter. Jedno crevo ide od slavine od karba a drugo je za vakum... Kad skines sediste ima sraf od rezervoara,dodje tacno izmedju nogu kad je rezervoar skinut. odvijes srafove od poluoklopa da mih mogao da ih razvuces... Zatim odignes zadnji kraj rezervoara i svuces ga povlacenjem unazad jer je nabijen na gume kod volana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 27, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan prelistaj malo unazad u ovoj temi. sve ti je objasnjeno detaljno ... ima i slika mog golog bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Februar 28, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava drugovi sektasi? jel pala koja voznja danas? kako vas sluze zveri ?... ja danas nisam silazio sa motora. sija sunce, nema guzve u gradu. milina ...a sutra jos toplije :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da ali i kisa u njavi... :'( Napravili smo juce lepu turu, bili u crkvi, petlja, venac... To za venac smo se zeznuli posto je jos dosta snega ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Svečano izjavljujem da je Kawasaki ER 5 ko stvoren za mene. Odgovara visina, položaj ruku, ma sve, extra je. Još da ga provozam (ako Darkman bude imao hrabrosti da mi pozajmi jedan krug van saobraćaja:), i onda znam šta treba da pazarim... Jedino mi nije jasno kako nisam mogla da izbacim iz brzine :o. Na vožnji u auto školi mi menjanje brzina nije bio problem (da ne ide menjanje brzina naopačke ;D?) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Mart 2, 2009 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan reko sam ti ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...