Alekre 12605 Napisano Jun 16, 2017 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Treba vam sinter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 16, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zbog cega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto se sinter kada zagreju bolje koce i jako se tesko pregrevaju,na gpz-u i sl motorima male mase,mozda ih je i nemoguce pregrejati,a uvek cete imati maksimalnu kocionu silu na raspolaganju. A svi znamo da kocnica kada se pregreje,prestaje da koci. Organske plocice su ok za zadnju kocnicu koju i ako izgubite,nikom nista. Organske plocice se mnogo lakse pregreju,zato se retko gde i preporucuju fabricki za prednji tocak. Organska- bolje koci hladna,lako se pregreva Sinter- kad se zagreje koci vrhunski,hladna zadovoljavajuce,jako,jako tesko se pregreva, skripe uglavnom malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo,ja sam nekad vozio motor koji nije imao ni jedan disk,vec dva dobosa. I zaustavljao sam se. Tako da sve zavisi ko kako vozi i kakve su ambicije,sve moze,samo budite realni. Ja recimo sada samo sinter i nista drugo. Nek kosta koliko kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Astral said: Zato sto se sinter kada zagreju bolje koce i jako se tesko pregrevaju,na gpz-u i sl motorima male mase,mozda ih je i nemoguce pregrejati,a uvek cete imati maksimalnu kocionu silu na raspolaganju. A svi znamo da kocnica kada se pregreje,prestaje da koci. Organske plocice su ok za zadnju kocnicu koju i ako izgubite,nikom nista. Organske plocice se mnogo lakse pregreju,zato se retko gde i preporucuju fabricki za prednji tocak. Organska- bolje koci hladna,lako se pregreva Sinter- kad se zagreje koci vrhunski,hladna zadovoljavajuce,jako,jako tesko se pregreva, skripe uglavnom malo.. Ali zbog nacina na koji vozim kao sto vozim po ravnici i retko se nesto jace koci zato sam i uzeo organske. Hladne dobro koce, bolji je osecaj na rucici. Manje su bucne i neznije prema disku. Ne kazem da ne bi probao sinter i da one nisu bolje samo zavisi gde i kako vozite. A i razlika izmedju organskih i sinter TRW je minimalna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima razlike i u proizvodjacima i to velike.. Ja vam preporucujem sinter Nissin ili Goldfren, sa Trw imam pomalo losa iskustva, trenutno mi je zadnja trw organik ,slabo koci,skripi,EBC su mi znatno bolje kocile. Nije iskljuceno da sam ub'o neku losu seriju .Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proveravao cene za er5 2003god. Nissin - 4600 (moto land) Brembo - ~4500 (louis)TRW Lucas - ~3700 (louis)Goldfren ss3 - 2500Za EBC nisam našao nigde za er cenu. U pitanju su sve sinter, Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo uzeti te goldfren i na kraju nisam. Ako uzmes, javi utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 17, 2017 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Ebc plocice imate ovde http://motocrossteam.rs/ 069 2220970 Srdjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Takodje imas i polu sinter plocice kod nekih proizvodjaca kao neki kompromis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 17, 2017 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Sadane, sad sam se čuo sa Srđanom.EBC polu sint - 3150EBC sint - ~ 4200Sad sam video u louisu Saito sinter - 25€.Razmišljam se između lucasa i ovih ebc polu sint 🤔Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Obe marke imaju TUV sertifikat cini mi se, nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 17, 2017 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ER5 nije lagan motor da bi koristio organske. Probao sam i spalio ih kada sam vozio natovaren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi regler za er5 ,2002god..spalicu se sa ovim.1.fotka ,ler gas+kratko svetlo2.fotka, 3k obrtaja +kratko svetloПослато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Jun 21, 2017 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno, ER5 ima manu da pogori satove i jos neke delove instalacije sa losim reglerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 21, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Neko neki kontakt da mi prosledi gde da nabavim regler?Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Jun 22, 2017 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, madeforexport said: Neko neki kontakt da mi prosledi gde da nabavim regler? Послато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока pre nego sto kupis regler pogledaj kakve su zice na tom starom, regler se nalazi ispred zadnjeg tocka stoji na viljusci svaka bara ga zaliva, mozda su se ogolile zice pa dodireju jedna drugu ili masu, zameni zice i onda meri. Takav slucaj je bio kod mene, zamenio zice, stavio duze i podigo regler ispod bocne plastike da ga voda vise ne zaliva, al je radio normalno posle zamene zica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jun 22, 2017 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega,pokusacuПослато са Lenovo P70-A уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je akumulator zreo za zamenu sledece sezone. Kako su pale temp, slabije vergla i javi se pucanj iz auspuha. Pretpostavljam da je normalna pojava pri slabom verglanju? Posto se posle toga potpuno normalno ponasa kao i ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nece to da ti prekrca zimu. Moj savet ako budes mogao Li Ion akumulator i zavrsis posao za godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alekre said: Nece to da ti prekrca zimu. Moj savet ako budes mogao Li Ion akumulator i zavrsis posao za godine Ne vozim zimi nikada tako da nije bitno a i vreme mu je za zamenu mislim da je treca sezona Klasika Nego samo me interesuje ovaj pucanj al pretpostavljam da je zbog toga. Bice sl sezone nov sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Septembar 24, 2017 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A da ga lepo stavis na punjac, mozda mu povratis volju za zivotom, a i da proveris punjenje na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 24, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Biker-Boy said: A da ga lepo stavis na punjac, mozda mu povratis volju za zivotom, a i da proveris punjenje na motoru Nije do punjenja. Imam punjac , prezimi na njemu , odrzavam ga. Tacno sad kad su pale temperature poceo je da slabije vrti na prvo paljenje posle par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Novembar 3, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, za neki dan, moja cenjena lepsa polovina ce postati vlasnik Kawasaki ER-5 iz 2004g Citao puno, i znam da je to super motor, narocito za novaka kao ona. Jos nije ni polozila. Naravno, dolazicu ovde za savete i sl stvari (delova najvise), pa se nadam da cete me (nas) primiti u cenjeno drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Novembar 3, 2017 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I obavezno slike, nista bez dokaznog materijala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...