Rade koenig 1052 Napisano Octobar 17, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pravicu ga ovih dana svakako :-) mislim da ću kod moj majstora da mi nasteluje ventile :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Octobar 17, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Rade koenig said: Pravicu ga ovih dana svakako :-) mislim da ću kod moj majstora da mi nasteluje ventile :-) Rashladnu tečnost moraš da menjaš kad šteluješ ventile, samo da te podsetim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala xpetronije :-) drugari trebaju mi semerinzi prednjih vila propisali mi :-( Al šta je tu je :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 18, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan dali vi kad stanete sa motorom gpz 500s 1992 duže od npr sat vremena negde stavite slavinu na of? Da li to uopšte da radim? Imam of, on i reserve. Naravno na ON ga vozim a kad parkiram uvek stavim OF. da li je. to ok? Imam li potrebe za tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Octobar 19, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavljaj na off kad se zaustavis na duze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Octobar 19, 2019 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ja stavim na off uvek kad gasim motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 20, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko koštaju lanac i lančanici odprilike i trebalo bi da nastelujem ventile mislim da zveckaju a verovatno i sam lanac se čuje. Moram to u toku zime Imam ja nosac mogu ti pozajmim ili prodam ako treba a lanac i lancanike sam menjao letos rk oko 14000Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nosač kofera? Koliko parica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 21, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj posle cu nadjem i posaljem ti sliku kako izgleda i jel ti zavrsava posaoPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeeeee ulepšao si mi dan majke mi. Samo još da mi kažeš neku cifru. Pošalji mi poruku na 0648107875 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi završava posao samo da stavim kofer :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 21, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam regina zlatni zrt lanac i sanstar lančanici kao jedan proizvod u velikoj fabričkoj kutiji za 85 evra .Fabrička preporuka po snazi za taj motor ,lanac ide isti i na z 750, doneo sam duckey kawasaki jer je imao negativna iskustva sa didom i još svašta nešto kome treba nek zove na 0641352299 Nema šta da se brine o kvalitetu , regina bila 400 puta svetski šampion,svi bmw,aprilije ,ducatiji dolaze fabrički sa reginoma a i ja ga vozim na mojoj kawi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za sad pare su problem... drugari jedno pitanje kako porucujete iz louisa? Možda je glupo pitanje ali je pitanje :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moja kawa sada ima i nosac kofera :-) zahvaljujuci bratu bajkeru IVANRSVB 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10472 Napisano Octobar 24, 2019 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo deluje kao Sebin rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 27, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo stoji;-)Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Octobar 27, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Octobar 31, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ajd’ da i ja pitam nesto . Od pre neki dan sam vlasnik ER-5 2005 god , pa me interesuje slavinica sa polozajima RES , ON i PRI , pa me muci kad u kom polozaju da stoji , gde tokom zime , gde ako se ne vozi nekoliko dana , da li moze da se vozi na RES iako ima pun rezervoar...... procitao sam dosta u ovoj grupi , ali nisam nasao bas sve sto me zanima , mnogo ima da se cita Inace , motoric je u fabrickom stanju , 26.500 km ,kupio ga u CH od poznatog vlasnika , nazalost pokojnog , a njegova supruga nista ne zna o njemu osim da je kupljen nov i da nije vozen od maja meseca Svaki vid saveta prihvatam i ocekujem HVALA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Octobar 31, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozis ga na ON, kad je malo goriva na RES. PRI je kada ti nestane goriva, pa ponovo natocis da lakse upali. Ja imam ON, RES I OFF i drzim na OFF tokom zime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesasavage 53 Napisano Octobar 31, 2019 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Suzuki Vstrom 650 L1, Yamaha XT 1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala , primljeno k’znanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje u kocnicama paknovi 2 diska napred antifriz (neki poboljsani bas za motorcikle koji cuva gumice u sistemu) mali servis (ulje i filter ulja) filter vazduha nastelovani ventili ocisceni i vakumirani karburatori Moj gpz je spreman za sledecu sezonu i za DEDA MRAZEVE za neki dan idem po njega pa cu vam reci tacno sta je koliko kostalo ako vas zanima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jedino st cu mu uraditi na prolece, stavicu mu za svaki slucaj onaj zatvoreni magnet, da nemam brigu posto planiram sa njim za svajcarsku sa zenom Sta mislite o mojoj ideji? 1490km u jednom pravcu stim da bi put podelio na dva dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 347 Napisano Novembar 9, 2019 Zainteresovan, 648 postova Prijavi odgovor kao problematičan E batice i ja danas cistio karbove treba da ih vakumiram a sto se tice kovanog magneta raspitaj se ima tu neka zajebancijaPoslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16650 Napisano Novembar 9, 2019 Integrisan, 4963 postova Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, Rade koenig said: jedino st cu mu uraditi na prolece, stavicu mu za svaki slucaj onaj zatvoreni magnet, da nemam brigu posto planiram sa njim za svajcarsku sa zenom Sta mislite o mojoj ideji? 1490km u jednom pravcu stim da bi put podelio na dva dana Ako imas fabricko sediste, pripremi muda dobro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Novembar 11, 2019 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima da se kupi vec pripremljen za moj model, sto bi ti rekao otkonjena mu je ta neka zajebancija pa se montira laganica. A sto se tice sedista kapiram da cu staviti jastuce ili da ga tapaciram videcu vec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...