Astral 6236 Napisano April 22, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ici na ovu vikend voznju bice malo kilometara magistralom,doduse natovaren sa suvozacicom ali ipak otvoreno pa cu videti potrosnju kako ce se kretati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 24, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ovaj repair kit da je neotpakovan i da bi prodao? Da znam da ne narucujem ako ima. https://www.louis.eu/artikel/fuel-cock-repair-kit-different-models/10007950?list=68486203 gpz 500s 94-03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano April 28, 2015 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li neko sa mnom za Temisvar? Vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 28, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano April 29, 2015 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Subota Idemo casual, malo da obidjemo grad, posetimo trzni centar i tak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Znači ovaj.... znači piši propalo Bar s moje strane. Da je neki drugi, kud baš za praznik. A tržni centar nije vredan posete, veruj. Jedino super market da kupiš neke slatkiše, pivo, vino, sir, keks koje ne možeš naći ovde. Za sapun kog nema ovde verujem da te baš briga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano April 29, 2015 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav praznik??? Ja to ne slavim, srecom imam slobodno na poslu pa koristim da kibnem negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano April 29, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan A bre.... Praznik je sve što se ne radi U svakom slučaju, nezgodno vreme jer mnogi imaju već svašta isplanirano tih dana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 1, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan I mani se Temišvara, kad će roštilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre cujem majstor ti razbusio motor pa sad ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Maj 1, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na velikom servisu, po servisnoj. Sredili smo lezaj upravljaca i sad kao moze kroz krivine brze, nastelovali smo ventile i sredili karbove, odnosno, resilo smo se blokade posto sam se 4 godine vozio na 25kW. Ide osetno bolje i tecnije, dva dana sam ga gazio posle toga i sad ga opet vozim 60-90 kao i pre. Razmisljam da mu zamenim gume i spakujem neke sitnice koje me nerviraju i to je to, nema sta da se cacka. Mozda do godine predjem na nesto vece ili cu da ga vozim dokle god moze da ide, pa cemo videti gde mu je kraj, 150.000, 200,000 ili 250.000. Promenio Maj 1, 2015 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1263 Napisano Maj 1, 2015 Drug član, 829 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Bio je na velikom servisu, po servisnoj. Sredili smo lezaj upravljaca i sad kao moze kroz krivine brze, nastelovali smo ventile i sredili karbove, odnosno, resilo smo se blokade posto sam se 4 godine vozio na 25kW. Ide osetno bolje i tecnije, dva dana sam ga gazio posle toga i sad ga opet vozim 60-90 kao i pre. Razmisljam da mu zamenim gume i spakujem neke sitnice koje me nerviraju i to je to, nema sta da se cacka. Mozda do godine predjem na nesto vece ili cu da ga vozim dokle god moze da ide, pa cemo videti gde mu je kraj, 150.000, 200,000 ili 250.000. reko mi je, svraco sam do njega po neki info i ja moj vozim 60-90 al kad dam gas on ide. Jos je kod mene pre zamene napred bio zupcanik od 16 zuba umesto 17 kako je po manuelu i ja stavio 17 al nisam trebo, vise mi se svidjalo kako ubrzava sa 16. Moracu opet da nadjem nov 16 zuba iako sam 17 stavio prosle godine u julu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim sa potrosnjom,na voznji po istoku Srbije prosek oko 4,2L to je za brzinu od 60-80 km/h .. vozac+suvozac+pun kofer . Ali isto tako sam zabelezio i potrosnju na auto putu od 7L na 100km za brzinu od 120km/h do 140km/h uglavnom 130. Isto vozac+suvozac+ pun kofer. U svakom trenutku se motor odlicno odazivao i lepo i mirno radio ali nisam iskreno ocekivao ovoliku promenu u potrosnji. Ovo je sve bilo testa radi posto inace vozim do 100km/h posto mi tako naj vise prija zbog vetra (a i potrosnja je super 4.5L )vec sam naglasio da nisam zadovoljan mojim vizirom na brzinama preko 100km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se potrošnja spustila na ravno 5l 167,8 km za 8,39 litara To je nešto moje standardno, 5-5,5 litara, ali ja sam često oko 120 pa i 140 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Maj 3, 2015 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari posto ponovo jasem GPZa samo sto ovaj za razliku od proslog ide kao bicikla nece preko 140. Predpostavljam da blokada nije skunuta,samo jos kad bi znao gde se nalazi a mogao bi neko od vas da mi sapne ako nije problem. ;-) Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nemam pojma o tome mislim da moj nema tu blokadu tako da se nisam bavio time.. a ta blokada ogranicava broj obrtaja ili protok goriva. Ako ogranicava protok goriva predpostavljam da ces je primetiti ako skines karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 3, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni se potrošnja spustila na ravno 5l 167,8 km za 8,39 litara To je nešto moje standardno, 5-5,5 litara, ali ja sam često oko 120 pa i 140Cekaj bre, trosi ti 5,5 na 120-140km/h .. kako to? To je super ako je tako.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne.... Mislio sam u smislu kad je put čist i nema nikog ne zadržavam se na 80-90 nego vozim koliko god mi prija brzo da idem. Naravno, po gradu ne možeš tako. Često izlazim na auto put, nekako mi svi putevi na kraju završe tu. I onda odvrnem ljudski. Znači to je 5-5,5 vožnje bez ustručavanja kad se za to ukaže prilika. Tako da sam zadovoljan. A na auto putu uz 130-150... Ha, stigao do Kraljeva jedva! Gurao sam nekih 30m do pumpe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Maj 4, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3193 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari posto ponovo jasem GPZa samo sto ovaj za razliku od proslog ide kao bicikla nece preko 140. Predpostavljam da blokada nije skunuta,samo jos kad bi znao gde se nalazi a mogao bi neko od vas da mi sapne ako nije problem. ;-) Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2 meni su npr bile skinute blokade kod usisa i izduva, jer je bio 25kw. I išao je sasvim dobro. i odem pre par godina kod Bokilica, i on vidi da bi "prodisao " kako treba, ako mu se zamene pioklopci karbova. I onda sam opet imao "bolji" i brži motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 4, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne ne.... Mislio sam u smislu kad je put čist i nema nikog ne zadržavam se na 80-90 nego vozim koliko god mi prija brzo da idem. Naravno, po gradu ne možeš tako. Često izlazim na auto put, nekako mi svi putevi na kraju završe tu. I onda odvrnem ljudski. Znači to je 5-5,5 vožnje bez ustručavanja kad se za to ukaže prilika. Tako da sam zadovoljan. A na auto putu uz 130-150... Ha, stigao do Kraljeva jedva! Gurao sam nekih 30m do pumpe Pa to,znaci pri visoj brzini znatno skace.. pa dobro,ko voli da vozi brzo mora cesce na pumpu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toske 19 Napisano Maj 4, 2015 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ja sam menjao poklopce ustvari i sve ispod to jest iglicu i one gume...ali i dalje isto. Sad me zanima kako izgledaju te na usisu i izduvu posto i moj ima 25kw po saobracajnoj. Послато са LG-E400 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko na er 5 ima prednju dimziju gume 120/70-17.Dobio sam gumu pa se dvoumim dali da je namontiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Maj 6, 2015 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko na er 5 ima prednju dimziju gume 120/70-17.Dobio sam gumu pa se dvoumim dali da je namontiram batali rabotu, dobices smotanu gumu oko felne, pola gazista sa strane, ruzno do daske, na mom CB je tako bilo kad sam ga kupio, jedva sam ceko da skinem, i motor se mnogo bolje ponasa u krivini sa original dimenzijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 6, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moja je 110 ContiGo.. motor se ponasa normalno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12605 Napisano Maj 6, 2015 Ne silazi, 7344 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, subota, Avala?Da se skupimo, ispricamo upoznamo napravimo mali djir oko Avale. Za pocetak. Posle cemo organizovati i neke ozbiljnije ture. 1. Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...