Jump to content

Moto Zajednica

Royal Enfield Super Meteor 650

Recommended Posts

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Super Meteor 650
On 22. 11. 2024. at 18:18, Koki95 je napisao:

Da li je neko vozio sa suvozacem 300+ km? Kako 48 ks podnose 160kg tezine?Kakva je udobnost za duzi put u dvoje?

Типа Београд - Нови Сада нема проблема за један дан вожње напред и назад. Проблем није снага нити да ли може да вуче вас обоје већ седиште за сувозача.

Ово што ја имам стандард за сувозача (погледај слике раније што сам стављао) није нешто удобно. За оно "боље и скупље" немам коментар зато што га немам 😄.

Мислим да је бољи Метеор 650 од Хонде Одметника 500 јер је већи.

Пробај све што можеш да пробаш па одлучи.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: ZX10R

Ja bih vozio malo duze relacije

Loznica-Subotica par puta godisnje, Loznica-Sutomore i par tura po Srbiji. Mislio sam da pored R-a kruzer ne moze da bude ne udoban. Ali svakako cu pokusati da napravim sto duzu test voznju sa suprugom

• U prolazu, 8 postova
  • Motocikl: Honda Pacific Coast
On 23. 11. 2024. at 0:09, Urban Rider je napisao:

A kako misliš da kupiš motor ako ga prethodno ne probaš? ... 

Ih, da sam to samo jednom uradio ...  zaljubi se na prvi pogled !  

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Royal enfield super meteor na putu iz Indije

Drugari, čitam postove pa samo na kratko da se nadovezem. 

Ja sam u novembru prošle godine rešio da kupim Hondu Rebel 500, da imam svaki dan za po gradu i eventualno oko Bg-a. Nisu imali na stanju pa sacekah sajam, I dalje nije bilo na stanju, prodavci nadrkani I okrenem se na drugi stand i kupim Super Meteor 650 celestial blue. Oduvek mi se svidjao ali mi je, čini mi se,malo veći za svakodnevno zujanje po gradu. Vozio sam ranije dosta i većih motora, imao Hondu Vfr, sve je to ok ali na visinu od 172cm, baš mi je trebalo nešto manje za probijanje kroz grad. 

Uglavnom, kupih ga na prvi pogled uživo, bez testa, bez čitanja rivjua, čak mi je i laknulo što su Hondini prodavci nadrkani pa sam lako presekao (inače ja sam vaga, ne mogu da se odlučim za sendvič sa šunkom ili sa pečenicom). 

Čekam da stigne u Srbiju, trebalo bi uskoro pa se registrujem na forum odma' i predstavljam. 

Pozz

• Sviđa mi se 6
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850

Ja sam višlji za nekih 13cm, i mogu ti reći kao neko ko je takođe bio zagrejan za rebel 500 da mi je drago što je nisam uzeo. Svaki put kad je vidim, shvatim ustvari koliko je mala i "golišava" ne znam kako bi to objasnio, a opet možda tebi baš to treba......

Komšija dve kuće dalje ima super meteora 650 i skroz je na mestu. Jedna stvar koja možda dodaje da je širi, a to su dva izduva umesto jednog na hondi. 

Registracija bi sigurno bila mnoooogo drugačija, manja jel. Ali verujem i nadam se da ćeš se navozati sa osmehom i srećom.

• Hvala 1

• U prolazu, 5 postova

Hvaaaalaaaa 😊 

13cm razlike je dosta, kako god da pogledam 😁

Posle kupovine sam čitao da se uglavnom svi iznenade sirinom s obzirom na to da je nisko sedište a opet ne mogu da spuste oba stopala ravno na zemlju. 

Ima jedan video, neki likovi na Tajlandu, britanci, Jedan vozi sm650, drugi rebel 500, treći Vulcan 800, PA se menjaju posle nekog vremena.. Ček da nadjem link, dobar video. 

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: Royal Enfield Super Meteor 650
On 5/5/2025 at 8:20 PM, Kapjerry said:

Drugari, čitam postove pa samo na kratko da se nadovezem. 

Ja sam u novembru prošle godine rešio da kupim Hondu Rebel 500, da imam svaki dan za po gradu i eventualno oko Bg-a. Nisu imali na stanju pa sacekah sajam, I dalje nije bilo na stanju, prodavci nadrkani I okrenem se na drugi stand i kupim Super Meteor 650 celestial blue. Oduvek mi se svidjao ali mi je, čini mi se,malo veći za svakodnevno zujanje po gradu. Vozio sam ranije dosta i većih motora, imao Hondu Vfr, sve je to ok ali na visinu od 172cm, baš mi je trebalo nešto manje za probijanje kroz grad. 

Uglavnom, kupih ga na prvi pogled uživo, bez testa, bez čitanja rivjua, čak mi je i laknulo što su Hondini prodavci nadrkani pa sam lako presekao (inače ja sam vaga, ne mogu da se odlučim za sendvič sa šunkom ili sa pečenicom). 

Čekam da stigne u Srbiju, trebalo bi uskoro pa se registrujem na forum odma' i predstavljam. 

Pozz

Nisi pogresio. Imam SM650 vec dve godine i super sam zadovoljan. Ja sam jos ugradio i vetrobran, sumpguard i roll barove, sada mi deluje jos bolje. Nemam nikakvih problema sa njim ni po gradu, a bogami ni na autoputu, gde sam bas za prosli vikend vozio od Nisa do Cuprije.

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 5 postova

Hvala puno na odgovoru. 

Meni vetrobran I ono drugo sedište sa naslonom dolaze u paketu, nisam ih najbolje razumeo ali to je taj celestial (blue/green). Ide I jos nesto ali nema roll bar, to cu definitivno uzeti. 

E sad, danima razmišljam o bisagama jer ja inače sa sobom nosim sve i svašta i ako želim, a definitivno želim, da ne sednem u auto koliko god je to moguće, moram neke torbe da imam. 

Da li imaš nekog iskustva, jesi li razmišljao o nečemu sličnom? 

• U prolazu, 27 postova
13 hours ago, Kapjerry said:

Hvala puno na odgovoru. 

Meni vetrobran I ono drugo sedište sa naslonom dolaze u paketu, nisam ih najbolje razumeo ali to je taj celestial (blue/green). Ide I jos nesto ali nema roll bar, to cu definitivno uzeti. 

E sad, danima razmišljam o bisagama jer ja inače sa sobom nosim sve i svašta i ako želim, a definitivno želim, da ne sednem u auto koliko god je to moguće, moram neke torbe da imam. 

Da li imaš nekog iskustva, jesi li razmišljao o nečemu sličnom? 

U pocetku sam razmisljao o oficijalnim koferima, ali za pocetak cu uzeti bisage. 

• U prolazu, 5 postova

Pusti neku sliku da vidimo kako izgleda. 

Juce su me zvali iz RE da kažu da ipak stiže tek krajem maja. 😭

• Zainteresovan, 423 postova
  • Motocikl: KTM 890 Duke R, RE Classic 650

Ja sam sebi kupio Givi CRM 102 za Classic...koji nije jos dosao :D

WWW.GIVI.IT

Single side bag, 16 ltr. To be fitted in conjunction with the CRM105 saddle strap.With its classic design, it is particularly suitable for retro-style bikes or
  • Hvala 1

• U prolazu, 27 postova

Za bisage ce ipak morati da mi neko napravi odstupnik, ne ide bez toga.

495174777_10235490572821005_8342232355277857549_n.jpg

495308435_10235490574941058_8910370132213885210_n.jpg

Promenio član Kilbane
  • Sviđa mi se 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja