Iv_BLACKMAGIC 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Добродошла Ивана hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Januar 13, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4979 Napisano Januar 13, 2009 Ne silazi, 5596 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla!!! I meni je zena iz Surcina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv_BLACKMAGIC 0 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 8 postova Lokacija: Surcin Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Dobrodosla!!! I meni je zena iz Surcina... eto vidis, postacemo komsije...pa mozemo svi zajedno u voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 90 Napisano Januar 13, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1364 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1181 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 21, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Ivana...opet Sjajno predstavljanje. Redorane, jel ja ovde treba da kapiram neke stvari i da sam sklapam kockice? Gori si od tetrisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 21, 2009 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! A šta znači to ... Todorović... uskoro Lazić... jel' se to ( ne daj Bože ) razvodiš ;D i vraćaš djevojačko prezime ili ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatni_papagaj 13 Napisano Januar 21, 2009 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo-Beograd Motocikl: Suzuki dr 600 Djebel Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...