Jump to content

Moto Zajednica

Ugradnja auto alarma na motor?

Ugradnja auto alarma na motor?  

47 članova je glasalo

1. 1. Ugradnja auto alarma na motor?

• da
      36
    • ne
      10

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 107 postova
  • Motocikl: GSR 600 K8

Da pojasnimo postoji alarm za skutere i motockkle kosta 25 evra ima i opciju daljinskog paljenja dobro radi i sto je najvaznije ima slabiju sirenu a ona je veliki potrosac, e sad kod ovog alarma postoji problem, ako je povezan na opciju daljinsko paljenje u rezimu gasenja alarm premoscuje bravicu i masina fakticki ostaje na kontaktu i tada zna da za par sati istrosi akumulator, da ne moze da anlasuje . Naravno da i nije dobro da CDI jedinica stoji toliko pod naponom.Tu mu nema pomoci jer to nije dobro reseno na samom alarmu ali bez opcije daljinskog paljenja alarm fercera ko bog dize galamu i tera potencijalne... Sto se tice AUTO ALARMA on savrseno radi na motociklu samo je preporuka da mu se ne stavlja sirena jer je ona predvidjena za ugradnju na jaci akumulator , sto sa tice same jedinice pod broj jedan osigurati je od vlage jer samo kuciste auto alarma je predvidjeno za ugradnju u kabinu i neko temeljnije pranje moglo bi da izazove przenje alarma . Ako to obezbedite valjano i pokratite  funkcije koje nisu primenljive na dvotockasu , to je to . Ja sam inace kod mene ugradio fini kineski alarm sa pejdzerom od 50 eurica radi fino malo vece kuciste ali sve ostalo ok. Da ne zaboravim sirenicu sam ostavio od moto alarma !

A gde bih mogao da nadjem tu manju sirenu/manji potrosac sirenu?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

meni je ostala jedna sa nekog crknutog alarma ako ti treba poklanjam

meni je ostala jedna sa nekog crknutog alarma ako ti treba poklanjam

Hvala ,to bi bilo odlicno!! Poslao sam ti pp.  ;D

Hahaha, Djole zaboravio na sirenu!!  ;D  ;D

Dajte neke linkove ,adrese, cene gde se i šta od ove opreme može kupiti kod nas .

Nije mi ideja da nekog reklamiram, posto i ja coveka "znam" tako sto sam neke stvari pazario od njega-za alarme, kamerice,parking senzore, svakakve vrste senzora, ksenone ubedljivo najjeftiniji je Slavko 065/3557451, tip radi i na Bubanj potoku subotom, a zivi na Banovom Brdu. i to je najpovoljnije sto sam ja nasao. Inace kupovao sam od njega svasta i sve je radilo... Poslednje je Scorpio alarm sa pejdzerom 50evrica. Mozda nekom kontakt znaci(zato sam i ostavio njegov telefon) da ne baca pare...

I da se pohvalim, Scorpio ugradjen, super radi, imam dojavu na pejdzer, Ok je i domet... Sve u svemu sam zadovoljan, jedino sto je ostalo da vreme pokaze jeste kako ce akumulator sve izdrzati, posto sam ostavio sirenu sa auto-alarma, pa cemo videti...Preporuka za svakog!!

Hteo sam i neke slike da okacim sa ugradnje, ali onda bi to sve izgubilo svrhu, tako da-drugi put  ;D

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Evo i ja sam danas pazario od Slavka Scorpio alarm sa pejdzerom a dobio sam i sirenu manjih dimenzija. Sad je ostalo da Flujd sve te namontira pa cu se javiti kako radi.

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Jedino ako ti majstor Flujd ne bacji kašiku od gladi ona se snalazi kako znaš i umeš   ;D ;D ;D

Poziveces ti do moto skupa u Moskvi a posle ce da vidimo  ;)

• http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg

posto ste slavka izvalili evo jos jedan lik koji radi sa alarmima  rikverc senzorima itd ima jos bolje cene  ja uzimam i od njega i od slavka , tel 064 4890014 alarmi sa dojavom su kod njega chetres evreja

• Safety bike, 954 postova
  • Motocikl: nekad RS250 i AA500

Je l moze neko da postavi neki link, gde kupiti alarm, gde ugraditi i slicno?

http://www.sinko-garage.com/auto-oprema/?id=220&title=Vision+VAE+318-580

Ako kupujes od Sinko-a, pitaj za garanciju. Meni za ksenone nisu hteli da mi daju garanciju.

• Hvala 1

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Nabavio sam neki alarm za motoric od uvoznika security opreme za 2500 dinara. S obzirom da vozim kineza, ne bih bacao pare na dobar alarm...

Moze li neko da mi preporuci nekoga ko moze da mi poveze alarm (postoji shema i deluje jednostavno...)

• Svrati ponekad, 157 postova
  • Motocikl: Honda NC 750 XD, 2020.

koji moto alarm izabrati a da je moto a ne auto, da ukljucuje pipanje i mrdanje, i da ne brljavi kao kinezi? pandora mi je preskupa a onog ruskog nema momentalno :(

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja