AcoHonda 75 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, imam aparat Nikon d60 , ali baterija je odradila svoje , sta predlazete kupovinu orginalne baterije ili iz alternative kineska kopija? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Februar 22, 2023 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nova originalna baterija košta verovatno skoro koliko i celo telo... Ja koristim zamenske kineske baterije (na Canon aparatima). Osetno se brže prazne u odnosu na original, ali su i 4-5 puta jeftinije (a ne drži 4-5 puta kraće). U principu mi ta zamenska stoji za rezervu pošt sa napunjenom originalnom mogu da završim praktično sve za šta mi aparat u toku dana zatreba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...