Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Evo javljam se iz Švedske gdje je još uvijek zima i malo ima mogućnosti za vožnju motorom. Međutim u toku ljeta se motori voze i dosta toga se dešava. Jedno od najposječenijih manifestacija je treće subote u avgustu kad se održava skup Melaren Runt kad oko 30 000 motorista krene na put oko jezera Melaren iz Štokholma do Enšepinga. Taj put je dug skoro 300 km. Do sad ga nikad nisam propustio a evo jedan moj video posvećen tom susretu. Promenio Februar 21, 2023 član Sivi soko 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2023 (promenjeno) Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Sivi soko Pozdrav i za tebe, nismo se dugo vidjeli, ali je bitno da si zdrav i u voznom stanju. Promenio Februar 21, 2023 član Branko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Voze li švedi nalokani i narkotizirani, pucaju li kako iz auspuha???Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Па ово је сјајно, да ли би се неко прихватио овакве организације у Србији ал' да се разгласи и преко медија а не само да то објава овде на форуму. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, ПИпезос je napisao: Па ово је сјајно, да ли би се неко прихватио овакве организације у Србији ал' да се разгласи и преко медија а не само да то објава овде на форуму. krenemo u julu i lagano stižemo do ŠveCke za skup 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, nafetS je napisao: krenemo u julu i lagano stižemo do ŠveCke za skup ххахахаххаааа, јест вала, боље да идемо ми тамо кад ми немамо толико језеро Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 21, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, ПИпезос je napisao: ххахахаххаааа, јест вала, боље да идемо ми тамо кад ми немамо толико језеро Имамо ми језера велика али немамо путеве око њих Али ваљало би скокнут, некад, и тамо Макар, што се каже, да гузица види пута 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, draki je napisao: Али ваљало би скокнут, некад, и тамо Макар, што се каже, да гузица види пута Хаххаххахаааа, скок до тамо 2400-2500км, 300 км тамо и још 2400-2500км назад и то вожње скоро све по аутопутевима ... таман скоро цео годишњи одмор ... па ајд кад смо већ код Штокхолма ма ту на свега скоро још толико нам је и Нордкап па да и то посетимо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 21, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ПИпезос je napisao: Хаххаххахаааа, скок до тамо 2400-2500км, 300 км тамо и још 2400-2500км назад и то вожње скоро све по аутопутевима ... таман скоро цео годишњи одмор ... па ајд кад смо већ код Штокхолма ма ту на свега скоро још толико нам је и Нордкап па да и то посетимо Нижу се идеје као ђердани 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, draki je napisao: Нижу се идеје као ђердани Auuu Draki jesi literarno obdaren, jos samo da nam sta odrecitujes ili odpjevas. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih voleo u Portugal da odem, možemo tuda da se vratimo? Izvini @Sivi sokošto smo ti ukrali temu i oterali u off, nemoj zameriti šta, šalimo se, zima je. Divan video putopis. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 21, 2023 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Branko je napisao: Auuu Draki jesi literarno obdaren, jos samo da nam sta odrecitujes ili odpjevas. Сад само дјечије пјесме, успаванке и тако то 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, nafetS je napisao: Ja bih voleo u Portugal da odem ... Ауууу, где ме нађе, непрежаљени Португал, никад тамо нисам био ал ни мотором ... за ову годину већ имам неки план ал од следеће ако планираш надам се да примаш једног скутераша у друштво за ту дестинацију 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6029 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Portugal je u svakom pogledu vrhunska destinacija.Bio 2x, svidilo mi se strašno. Motorom nikad ali ne bih imao ništa protiv. Tamo sezona traje jako dugo. Ljudi izvanredni, gostoljubivi, mirni, susretljivi, priroda ludilooo braleeeGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Branko je napisao: @Sivi soko Pozdrav i za tebe, nismo se dugo vidjeli, ali je bitno da si zdrav i u voznom stanju. Eto mene u maju do Bijeljine pa se možemo dogovoriti da se vidimo. Imaš li profil na FB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 21, 2023 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Sivi soko je napisao: Eto mene u maju do Bijeljine pa se možemo dogovoriti da se vidimo. Imaš li profil na FB? Nemam FB profil, ali sam ovdje na BJB, pa se mozemo lako dogovoriti kada bude vrijeme u PP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, el classico je napisao: Voze li švedi nalokani i narkotizirani, pucaju li kako iz auspuha??? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Ima svega ali ovaj susret je pretežno jednodnevna vožnja oko jezera pa se nema vremena za takve stvari. Naveće u Enšepingu najvjerovatnije da se dešava i takvih stvari u toku muzičkog dijela manifestacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, nafetS je napisao: Ja bih voleo u Portugal da odem, možemo tuda da se vratimo? Izvini @Sivi sokošto smo ti ukrali temu i oterali u off, nemoj zameriti šta, šalimo se, zima je. Divan video putopis. Ma nije problem. Tema i jeste za komentarisanje ali vidim da koliko bi vi željeli doći do mene toliko i ja želim da budem kod vas na susretima. Ipak je kod vas zabavnije na susretima. A sad kad sam otišao u penziju imam vremena na pretek pa eto mene do vas u ljeto. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj se, pa da obrnemo krug oko Savskog jezera bar, ako ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan susret koji je više zanimljiv a u pitanju je Ghost Rider Dan u organizaciji iste ekipe koja je i snimala poznate DVD filmove Ghost Rider. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi soko 120 Napisano Februar 21, 2023 U prolazu, 32 postova Lokacija: Švedska Motocikl: Suzuki GSX 1300 R Hayabusa i Suzuki GSX 1100 ES Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, nafetS je napisao: Javljaj se, pa da obrnemo krug oko Savskog jezera bar, ako ništa Može javim se kad dođem do Beograda a u planu mi je da jednom odem i na Avalu motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...