SasaGS 3 Napisano Februar 14, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze pomoc. Da li je neko montirao pokazivac stepena prrnosa na starije karburator motore hvala. (Koji model i kako je spajao.) Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9823 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam ja Banditu 600, 2000-to, karburatorska verzija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SasaGS 3 Napisano Februar 15, 2023 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Montirao sam ja Banditu 600, 2000-to, karburatorska verzija.Ok jel mozes da napises koji si montirao gde si spajao hvalaSent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9823 Napisano Februar 15, 2023 (promenjeno) Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebno je kupiti pokazivač stepena prenosa koji je prilagođen tvom tipu motocikla. Mislim da je nebitno da li je karburatorska verzija nego da li je brzinomer elektronski. On u stvari proračunava u kojoj je brzini menjač na osnovu parametara kao što su broj obrtaja agregata i pogonskog lančanika. Znači za ovaj tip pokazivača stepena prenosa bitno je da je brzinomer elektronski tj. da ima senzor brzine obrtaja pogonskog lančanika. Ako je to kod tebe slučaj, ugradnja je jednostavna "plug and play". Raskačiš kabl koji vodi od senzora pogonskog lančanika i muški konektor senzora spojiš sa ženskim konektorom pokazivača stepena prenosa i obrnuto... Promenio Februar 15, 2023 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...