Jump to content

Moto Zajednica

Crash bars

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: Honda CBR600RR

Uradio sam search i bile su neke teme ali dosta stare pa rekoh da otvorim novu..

Gdje kupiti? Ima li ko kvalitetno da pravi u SRB/CG?

Gledao sam malo po internetu, nasao sam par sajtova, recimo http://www.powersstuntworx.com/CrashBars.html ili http://www.xdcycle.com/store/catalog/R6-R1-Freestyle-Ingenuity-Crash-Cage-1998-2006-p-1100.html

Nije toliko skupo, dao bih tu do 300$, ali na to postarina, pa jos uzmu da carine i ispane 500e -.- a kad dodje mozda ne odgovara ili je presiroko...

Pa rekoh, ako ima gdje blize da se kupi direktno, ili neko da napravi.. Meni uglavnom treba da bih zastitio bodywork/plastiku od pada, pri low speedu barem,a  i pri vecim ce posluziti. Stavio bih i 2 frame slidera pozadi al to je vec lakse nabavit.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Stomatolog na motoru, 1522 postova
  • Motocikl: Transalp XL600V-X

Nisi napisao ni za koji motor. Koliko ja znam Aca pravi samo za odredjene modele pa se to cuj sa njim. Za taj fond koji si izdvojio mozes da kupis nove. Odes u Trion i narucis Givi za tvoj motor za oko 150e(zavisi koji motor) ili narucis iz Louisa SW MO-TECH isto jako kvalitetni.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja