živke 5792 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @kloktor Skroz ima smisla, ja što više gledam ovu eko farmu sve mi se više sviđa, ali i sa ovim jednim noćenjem sam presrećan, ako sve bude kako treba Žena, malo dete, obaveze ... Promenio Maj 5, 2023 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet linka za upisivanje i na ovoj strani. Ne znam kako može da se pinuje, a ni doda na početak teme. Možda admini znaju ? Okupljanje povodom 40 godina od izlaska provg Tenere modela - Google Tabellen DOCS.GOOGLE.COM Sheet1 Ime,Noćenje: soba, kamp ili bez noćenja,vreme ručka-večere koje mi odgovara,Veličina majice (ako želite),Napomene,TENERE :) antiR3ality( Živke -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan 3 jun, polažem krajem maja. Ako položim i stignem da registrujem eto i mene Rekoste XT600 tema, da ne bude da sam se sam pozvao Promenio Maj 5, 2023 član Bojan82 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Maj 5, 2023 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i je naravno. Spavam u satoru. Majca xxl ako novola uzima xl mozda bi ipak i ja trebao istu, nije on mnogo sitniji od mene. Onu tabelu nemam pojma da upisem tako da ko zna nek me učvrlji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @deki295 upisujem. Iskreno i ja sam se pitao kako Novoli XL, deluje mi krupnije od mene, a ja sam na granici 2XL - 3XL . @Bojan82 napiši samo flomasterom TENERE na motoru i cepaj Meni bi bilo baš drago da dođeš i da se upoznamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni provereno xl.. ma mali sam ja šta vam je, 195cm i 110kg Kako bre da se upišem u onu tabelu?! Edit: vidim da si me utefterio. Tenk ju! 0637509820 kontakt ako treba. Promenio Maj 5, 2023 član Novola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5792 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 2023 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Novola upisao sam te odmah Ja sam 193cm, 95 - 100 kg. XXL obiično nosim. @Bojan82 evo ti izazov: čak i ako ne uspeš da ostvariš te preduslove (a nadam se da hoćeš) - nađi offroad rutu i svakako dođi! Pođi dan ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 5, 2023 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, antir3ality said: @Novola upisao sam te odmah Ja sam 193cm, 95 - 100 kg. XXL obiično nosim. Deder turi i meni onda XXL. Ne volem ja da odskačem iz društva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, antir3ality je napisao: @Novola upisao sam te odmah Ja sam 193cm, 95 - 100 kg. XXL obiično nosim. @Bojan82 evo ti izazov: čak i ako ne uspeš da ostvariš te preduslove (a nadam se da hoćeš) - nađi offroad rutu i svakako dođi! Pođi dan ranije Nije problem. Tako ću da dodjem i ako registrujem.Ali mislim da nema šanse bez nekog asfalta da se prodje. Pokušavao i ranije da izadjem iz okruga. Hehe,nasao rutu.25km asfalta,125km kaze Unknown Promenio Maj 5, 2023 član Bojan82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar93 162 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte i mene, sem ako se nesto ne iskoleba pa me sklopim motor. S'tim sto sam ja za varijantu druzenja i rucka/vecera i nazad doma. Sem toga, sve odgovara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, antir3ality je napisao: Žena, malo dete Pa transportuj i njih tamo. Bar će imati ko decu da čuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 5, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, kloktor je napisao: Evo, ako nije problem da se prijavim i ja (upisujem podatke u tabelu). Prvi motor mi je bila Tenera, malo lutao, menjao, ali opet ponovo Tenera. Majica XL. Pošla bi i ženče, smeštaj u sobi. Što se tiče rasporeda - sve može. Ako bi krenuo preko Požege i Čačka onda bi mogli zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 200 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Arso je napisao: onda bi mogli zajedno. Eto ga plan. Detalje ćemo utanačiti koji dan pre toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 5, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, kloktor je napisao: Eto ga plan. Detalje ćemo utanačiti koji dan pre toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 264 Napisano Maj 5, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan можда банем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 6, 2023 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako odlucis da banes javi, da idemo zajedno preko Bora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 264 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan екстра, долазим сигурно ако имам гориво имаћу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
тене рас 264 Napisano Maj 6, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Бор Motocikl: Yamaha XTZ660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan планирао пут дубашица, стрмостен ал можда други пут Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 6, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2023. at 14:36, antir3ality je napisao: Evo opet linka za upisivanje i na ovoj strani. Ne znam kako može da se pinuje, a ni doda na početak teme. Možda admini znaju ? Okupljanje povodom 40 godina od izlaska provg Tenere modela - Google Tabellen DOCS.GOOGLE.COM Sheet1 Ime,Noćenje: soba, kamp ili bez noćenja,vreme ručka-večere koje mi odgovara,Veličina majice (ako želite),Napomene,TENERE antiR3ality( Živke -... Ja ću naknadno, ali ne u minut do dvanaest, znati da li nas dolazi dvoje ili ću sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bojane ako i ne uspes, a iskreno se nadam da hoces, Reno je uvek opcija . Lepo vi napisali velicine, ima li neko predlog sta da bude na Majicama? Послато са SM-A525F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 7, 2023 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Darko 012 je napisao: ... ima li neko predlog sta da bude na Majicama? Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Večeras ću ti poslati nešto što ćeš ti morati da doradiš pa onda okači da se ostali izjasne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se. Meni je samo potrebna ideja, posle ja to prepravim da bude kako treba Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto ne bih mogao, prrvise je komplikovano i za pripremu i za kater, ovako nesto bih mogao neko ko se bavi dtf, eventualno sito stampom.Послато са SM-A525F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Maj 7, 2023 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nista ne forsiram, vec meni izgledalo lijepo Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...