zarko1983 79 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem crni vizir za kacigu marke NOLAN N 101 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Januar 10, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moras da ga narucis. Ili kod nas u Teletrade-u, ili od preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 10, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan jel moze kod vas,ti radis tamo ili sta vec? Aj vidi mi molim te i odprilike koliko ce da kosta? Hvala unapred pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Januar 11, 2009 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan jel moze kod vas,ti radis tamo ili sta vec? Aj vidi mi molim te i odprilike koliko ce da kosta? Hvala unapred pozz Kod nas sam mislio u nasoj zemlji, Teletrade je kod stanice, ul. pored Simpo robne kuce, mislim Hadzi Nikole Zivkovic, mada nisu poslovni ni malo, pa sam zato naveo i mogucnost da narucis od preko. Inace i ja nosim Nolan samo drugi tip i kod njih sam kupio tamni vizir i kostao je oko 30E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 11, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Aha hvala ti,zvacu ja da vidim sta kazu ,okad jurim taj vizir i nigde da nadjem. Ima jedan lik na forumu prodaje takvu kacigu i uz nju ima i taman vizir ja reko da mi proda samo vizir on nece-derpe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...