Gliga 4433 Napisano Mart 18, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iako nisam neki profi strucnjak za PS ali, meni licno "bode" oci linija razdvajanja na horizontu (vise kukuruz-nebo nego livada-nebo) da je malo bolje "blurovana"...(posebno onaj "vrcak" kukuruza sto strci) Takodje je uocljiv ugao sunceve svetlosti...na nebu je pod jednim uglom a na kukuruzu i livadi pod drugim! Inace kao sama zamisao ne izgleda lose... Horizont je i meni smetao ali nisam znao sta dalje da mu radim... Ja sam ga malo "healovao" a blura se nisam ni setio naravno. Ugao svetlosti mi takodje nije bio ni na kraj uma Da li boje kukuruza i trave deluju prirodno? Zahvaljujem na komentarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 18, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo probao sam na brzaka da umeksam boje jer se meni nekako ne uklapaju boje neba i boje prirode...Ali opet ostaje prob. horizonta jbg :-\ Ma super je fotka, prava Srpska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Mart 18, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i original. "Blaga" je razlika U editovanoj verziji boje neba su skinute sa fotke koja je nastala u sred zime na kristalno vedar dan i to na 2000m visine pa nije ni cudo sto se ne uklapa u ambijent njive Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Mart 18, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Meni je zapala za oko ona granica neba i muruza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 18, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan prepikselasta je da bi se sredila kako treba. Ovako je bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 18, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan sad vidim da je ista, dzaba sam se zezao. Da se iskupim evo par starih, neke su i bile u putopis temama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Mart 18, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan sad vidim da je ista, dzaba sam se zezao. Da se iskupim evo par starih, neke su i bile u putopis temama. Ova poslednja slika je odlicna. Gde je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 18, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan blizu Vodica na Zlatiboru. Tog jutra je bilo 2.7, a kasnije u toku dana, u povratku 42 stepena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Mart 25, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Proleće na Kopaoniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan chil out Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 27, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano Mart 27, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kuratista izvini sto sam ti cackao fotografiju ali video sam u njoj potencijal da je podignem na veci nivo. Pogledaj promenu posle 2 minuta PS-a... Doktore takodje: pozdrav i sve najbolje s obzirom kako se snalazi u PS mozda one slike sa pocetka nije ni slikao aparatom :) naravno sala svaka cast za slike ,stvarno si umetnik !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano April 1, 2009 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto iz ove nase republike..... Kupres...jos nisam bio ljeti ali mogu da zamislim kako je lijepo... Svaka preporuka za one koji se upute ka jugu na more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
backseatgirl 0 Napisano April 1, 2009 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan jednog ranog februarskog jutra, ribnjak Sanicani, Prijedor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 2, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisu pejzazi, ali je svakako priroda. Prolece je konacno pocelo i u mom dvoristu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisu pejzazi, ali je svakako priroda. Prolece je konacno pocelo i u mom dvoristu... Fenomenaaaalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 7, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Tamiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano April 9, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan uhhh ove sa Tamisa su fenomenalne!!! Cime je slikano,podesavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano April 9, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru Slikano sa bivsim aparatom Fuji S5600. Inace EXIF je sledeci: PRVA- Camera Model: FinePix S5600 Focal Length: 13.3mm (35mm equivalent: 281mm) Exposure Time: 1/200sec Aperture: f/5.0 ISO equiv: 200 DRUGA- Camera Model: FinePix S5600 Focal Length: 14.8mm (35mm equivalent: 313mm) Exposure Time: 1/200sec Aperture: f/5.0 ISO equiv: 100 Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano April 10, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sve slikano na obroncima Fruske Gore ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano April 14, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Evo da ubacim i ja neku sličicu posto sam skoro bio na vrhu Kablara i uživao u pogledu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1764 Napisano April 21, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ! Uživao sam u vašim fotkama ,evo da uzvratim ... http://refoto.co.yu/g/thumbnails.php?album=lastupby&uid=558 .... da ih ne bi kačio ovde . Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deffender 0 Napisano April 21, 2009 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan UNA mora se na nju otici, barem jednom....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uroszemun 0 Napisano April 22, 2009 U prolazu, 71 postova Prijavi odgovor kao problematičan UNA mora se na nju otici, barem jednom....... Ove su slike fascinantne !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 22, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari ! Uživao sam u vašim fotkama ,evo da uzvratim ... http://refoto.co.yu/g/thumbnails.php?album=lastupby&uid=558 .... da ih ne bi kačio ovde . Pozdrav ! RaS, i ja sam uzivao gledajuci tvoje fotke. Sa cime si 'pucao'? UNA mora se na nju otici, barem jednom....... Ove su slike fascinantne !!! Pridruzujem se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...